Gazete Vatan Logo

AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları!

AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu mu? Üniversite tercihleri 5 Ağustos’ta sona erecek. AÖF kayıtları, kayıt yenileme ve ikinci üniversite işlemleri için yapılan araştırmalar ise hızlandı. 2022-2023 Eğitim öğretim yılı Eylül ayında başlayacak. Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim akademik takvimlerini yayımladı. Peki, AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, AÖF kayıt tarihleri ne? İşte 2022 - 2023 AÖF kayıt tarihleri...

AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları!

AÖF kayıtları için yapılan aramalar arttı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi  ve  İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihleri sorgulaması ise yeni eğitim öğretim dönemi yakınlaşırken sorgulanıyor. İşte ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları…

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (AÖF) KAYITLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavsız ikinci üniversite için 2022-2023 eğitim öğretim dönemi kayıtları 22 Ağustos – 17 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (ATA AÖF) KAYITLARI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2022-2023 eğitim öğretim dönemi sınavsız ikinci üniversite ön kayıtları 06 Haziran - 02 Ekim tarihleri arasıda, kesin kayıtları ise 29 Ağustos – 2 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

İkinci üniversite (Sınavsız ve belge göndermeksizin) kapsamında kayıt yaptıracak öğrencilerin öncelikle İkinci üniversite Kayıt Sayfası üzerinden ön kayıt işlemlerini yapmaları gerekir.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF KAYITLARI NE ZAMAN, KAYIT TARİHLERİ NE?

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AUZEF) 2022-2023 eğitim öğretim dönemi sınavsız ikinci üniversite kayıtları 1 Ağustos – 16 Eylül arasında gerçekleştirilecek.

AUZEF ikinci üniversite kayıtları için başvurular basvuru.istanbul.edu.tr adresinden hesap oluşturduktan sonra program tercihi yaparak tamamlanacak.