Gazete Vatan Logo

Açıköğretim sınav giriş belgesi! 2021 AÖF sınav süresi kaç dakika? AÖF sınav yeri öğrenme ekranı!

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), İktisat ve İşletme Fakülteleri için ara sınavlar bugün başlıyor. AÖF, sınav giriş yerlerini ve sınav giriş belgelerini yayınladı. Adaylar sabahın erken saatlerinden itibaren AÖF ara sınavları için sınav giriş belgelerini nasıl alınacağını merak ediyor. İşte 2021 AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı

Açıköğretim sınav giriş belgesi! 2021 AÖF sınav süresi kaç dakika? AÖF sınav yeri öğrenme ekranı!

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), İktisat ve İşletme Fakültelerinin ara sınavları bu hafta sonu yapılacak. AÖF sınav giriş belgelerini yayınladı. 27-28 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleşecek ara sınavlar için AÖF öğrencileri sınav yerlerini üniversitenin öğrenci panelinden öğrenebilecek.

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

AÖF güz dönemi ara sınav giriş yerleri açıklandı! Sınav giriş bilgilerinizi öğrenci otomasyonu sayfanızdan çıktısını alabilirsiniz. 27-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AÖF güz dönemi ara sınavları için sınav binaları ve salonlarını merak ediyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından sınav giriş yerlerini merak eden adaylar https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden sınav giriş yerlerini sorgulayabilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF güz dönemi ara sınav giriş yerleri https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ üzerinden e-Devlet hesabı ile ya da Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş yapılabiliyor. Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş yapmak isteyen adaylar e-posta veya TC kimlik numaraları ve şifre girdikten sonra AÖF sınav giriş yerlerini sorgulayabiliyor.

Haberin Devamı