Gazete Vatan Logo

ÖGG 100. dönem sınav sonuçları sorgulama! Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? ÖGG sınav sonucu öğrenme!

ÖGG sınav sonucu sorgulama için araştırmalar arttı. 30 Ekim’de yapılan 100. özel güvenlik sınavı sonuç tarihini merak ediliyor. Silah Farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir. Peki, ÖGG sınav sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak? 100. dönem ÖGG sınav sonuçları sorgulama…

ÖGG 100. dönem sınav sonuçları sorgulama! Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? ÖGG sınav sonucu öğrenme!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 100. özel güvenlik sınavı 30 Ekim Pazar günü gerçekleştirildi. Peki, ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖGG sonuç tarihi belli oldu mu? ÖGG sınav sonuçları 100 dönem ne zaman açıklanacak? İşte 100. özel güvenlik giriş (ÖGG) sınav sonuç tarihi...

ÖGG sınav açıklandı mı, Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖGG sınav sonuçları 18 Kasım 2022 tarihinde açıklanacak. Adayların yazılı sınav sonucuna itiraz etme ve itiraz ücretini yatıracağı tarih 21-23 Kasım 2022 olacak.

ÖGG soru ve cevapları yayınlandı

Özel Güvenlik 100. Temel Eğitim ve 76. Yenileme Eğitimi Sınavı soruları ve cevap anahtarı kitapçıkları https://www.egm.gov.tr/ozelguvenlik üzerinden yayınlandı. Sınav soru ve cevapları A ve B kitapçıklarını aşağıdaki ekrandan görüntüleyebilirsiniz.

ÖGG SORU VE CAVPALARI İÇİN TIKLAYIN!

Silah Farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası bulunan kişilerin silahsız yenileme eğitimi ile birlikte silah farkı eğitimi alarak özel güvenlik yenileme sınavına silahlı sınav türünden katılacak adayların başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir. Başarı sağlanamaması durumunda sınav sonucu silahsız olarak değerlendirilecektir.