Gazete Vatan Logo

Yeni taktiği özür dilemek

Yeni taktiği özür dilemek

ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, Kuzey Carolina eyaletinde oy oranlarının düştüğünü fark edince, kendisi için yeni sayılabilecek bir seçim kampanyası taktiği geliştirdi. Bugüne kadar katı söylemlerinden hiç vazgeçmeyen Trump’ın Charlotte kentinde yaptığı konuşmasına daha önceki yanlış anlaşılmalar için özür dileyerek başlaması dikkat çekti. Trump, söze ‘Bazen tartışmaların hararetine kendini fazla kaptırarak insan sonradan pişman olabileceği şeyler söylüyor. Yanlış ifadeler seçebiliyor. Ben bunu yaptım mı? Evet, yaptım. Ve inanın ya da inanmayın, bundan fazlasıyla pişmanım” diye konuştu.

Trump ayrıca, daha önce bazı insanlara karşı kullandığı onur kırıcı ifadelerden ve dolayısıyla yaşadıkları acılardan ötürü de özür diledi. Trump, bunların hangi konular olduğu hakkında ise ayrıntı vermedi.

Çıplak Trump’la selfie

Donald Trump’ın gerçek boyutlarında çıplak heykelleri bir gecede ABD’nin New York, Los Angeles, Seattle, San Francisco ve Cleveland kentlerindeki parklarda belirdi. Heykel eylemini ‘INDECLINE’ adlı anarşist bir grubun düzenlediği açıklandı. Turistler ve birçok ABD’li Trump’ın heykelleriyle selfie çekmeyi ihmal etmedi.

Haberin Devamı