Gazete Vatan Logo

Ülke Sakıp ve Muhammed'in öldürülmesini konuşuyor! Aşk, şantaj, intikam...

İngiltere yasak aşk sonrası yaşanan korkunç olayı konuşuyor. 3 yıl süren ilişkinin ardından ayrılığı sindiremeyen 21 yaşındaki Sakıp Hüseyin, hayatını kaybetti. Genç adamın son ses kaydı kan dondururken, cinayetinin arkasından çıkan fenomenin kurduğu tuzak şok etkisi yarattı.

Ülke Sakıp ve Muhammed'in öldürülmesini konuşuyor! Aşk, şantaj, intikam...

21 yaşındaki Sakıp Hüseyin, yaklaşık 3 yıldır evli ve bir çocuğu olan 45 yaşındaki Ansreen Bukhari ile ilişki yaşıyordu. İngiltere'de yaşayan genç Hüseyin, bu ilişkiye başlarda 'biraz eğlence' olarak baktığını ifade etse de bu durum kısa süre içerisinde değişecekti.

HER ŞEYİ DEĞİŞTİREN AYRILMA KARARI

Hüseyin, yakın arkadaşlarına Ansreen'e aşık olduğunu itiraf etmişti. Arkadaşları ona Ansreen'in evli olduğunu ve kendisinden bile büyük bir kızı olduğunu söylese de Hüseyin bunlara kulak asmadı. Yaşadığı evlilik dışı bir ilişkisi olmasına rağmen ailesinden ve hayatından memnun olan Ansreen, daha fazla bu ilişkiyi sürdürmek istemediğini anlayarak Hüseyin'e ayrılmak istediğini belirtti.

Posta.com.tr’den Ömer Faruk Ekinci’nin derlediği habere göre; genç adam bu karara başta inanamadı ve sevgilisinin şaka yaptığını sandı çünkü onun geçmişte birkaç kez bu şekilde ayrılık şakası yaptığını görmüştü. Ansreen bu kez her şeyin ciddi olduğunu ve kesinlikle ayrılmak istediğini belirtince Hüseyin kelimenin tam anlamıyla delirdi. Çok sinirlenen genç adam, Ansreen'e tehditler savurmaya başladı. İlerleyen günlerde ise Hüseyin, Ansreen'e elinde bulunan cinsel ilişki kasetini kocasına ve ailesine göndermekle şantaj yapmaya başladı.

Haberin Devamı

KIZI OLAYA DAHİL OLDU

Ailesinin yıkılmasından çok korkan Ansreen, bu durumu sosyal medya yıldızı olan 23 yaşındaki kızı Mahek Bukhari ile paylaştı. Mahek, başta duyduklarına inanamasa da kısa süre içerisinde durumu sindirerek planlar yapmaya başladı. Annesinin açık şekilde şantaja uğramasına izin veremezdi.

4 Ocak tarihinde annesine mesaj atarak, arkadaşlarının Hüseyin'e saldıracağını ve onun artık hangi günde olduğunu bile hatırlayamayacak kadar dövüleceğini söyleyen Mahek, bu saldırının da Hüseyin'i tam anlamıyla durdurmadığını görünce başka seçenekleri değerlendirmeye başladı. Mahek'in kurduğu planın korkunçluğu ise 11 Şubat gecesinde Hüseyin'in acil durum servisine yaptığı aramayla ortaya çıkacaktı.

BÖYLE TUZAĞA ÇEKTİLER

Mahek, annesine Hüseyin'e mesaj atmasını ve söylediği adrese gelmesini söyledi. Şantajının işe yaradığını ve Ansreen ile barışacağını zanneden genç adam düşünmeden bu yemi yutmuştu ama yaşayacaklarıyla ilgili en ufak bir fikri bile yoktu.

Haberin Devamı

23 yaşındaki Mahek, planladığı şekilde Hüseyin ve arkadaşı 21 yaşındaki Muhammed Haşim'i istediği tuzağa çekmişti. Bunun ardından onları 'susturmak' adına arabayla peşlerine takılan Mahek, uzun bir kovalamacanın ardından Hüseyin ve Haşim'in arabalarını ağaca çarptırdı. Çarpmanın etkisiyle araba alevler içerisinde kaldı.

İtfaiye tarafından yangının söndürülmesinin ardından Hüseyin ve Haşim tanınmaz halde araçtan çıkarıldı. İki adamın da kimlikleri diş yapılarından yapılan testlerle ortaya çıkarıldı.

"YALVARIRIM BANA YARDIM EDİN, BENİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Hüseyin, ölümünden önce acil durum operatörüyle yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

İki araç tarafından takip ediliyorum, beni yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Tam arkamdalar ve sürekli arkadan bana çarpıyorlar. Yoldan aşağı yuvarlanacağım. Lütfen bana yardım edin tehlike altındayım. Beni öldürmeye çalışıyorlar. Lütfen yalvarırım, öleceğim. Hüseyin'in bu telefon kaydı, yüksek bir çığlık sesinin ardından araba çarpmasıyla ile sona erdi.

Haberin Devamı

AŞK, TAKINTI VE ÖFKE...

Savcı Collingwood Thompson KC, yaptığı açıklamada bunun bir aşk, takıntı, öfke cinayeti olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Ocak ayında başlayan tehditler, şubatta da devam etti. Anne ve kız Hüseyin'i sustaracak bir yol bulmalıydı. Ya onu uyarmak için onu gerçekten ciddi şekilde yaralayacaklar ya da onu öldürerek sonsuza dek susturacaklardı. Akıllarındaki plan, bir tuzak kurmaktı. Bir araya geldiklerinde de sayısal üstünlükle birlikte Hüseyin'in telefonunu elde etmeyi düşünüyorlardı. Aksi halde ise şiddete başvuracaklardı ve bu seçenek yaşandı.

Olayın olduğu gecenin sabahında 9.30'da anne ve kız gözaltına alındı. İkisi de cinayeti reddetti. Daha sonra ele geçirilen Mahek'in 7 kişilik çetesi de cinayet suçlamalarını reddetti. Mahek'in, annesinin ve 7 kişilik çetesinin cinayet suçuyla yargılanmasına devam ediliyor. 

Haberin Devamı