Gazete Vatan Logo

Ölümünde şok detay!

Geçtiğimiz sene tren raylarında cesedi bulunan kızın...

İngiltere’de geçen yıl tren raylarında cesedi bulunan 15 yaşındaki balerin genç kızın ‘internette ikinci bir kişilik yarattığı ve internet bağımlısı olduğu’ ortaya çıktı.
İngiliz gazetelerinden Times’ın aktardığına göre, Tallulah Wilson adlı genç kızın annesi Sarah Wilson soruşturmada yaptığı açıklamada kızının ‘ölümünden birkaç hafta önce internette yarattığı karakterin bağımlısı’ olduğunu ve internete vücudunu kesip çektiği fotoğrafları paylaştığını söyledi.

UYUŞTURUCU KULLANIYORDU

Uyuşturucu madde kullandığı da anlaşılan genç kızın intihar eğilimli olduğu için denetim altında tutulduğu ve internette ‘sahte kimliğiyle’ tanıştığı kişilerle uyuşturucu aldığı belirtildi. Soruşturmadaki ifadelere göre annesinin internette ikinci bir kimlik yaratan ve gerçek hayatta hiç arkadaşı olmayan kızına “Neden Tallulah olmak istemiyorsun?” diye sorması üzerine 15 yaşındaki balerin kız, internette kendisini ’18 bin kişinin sahte kimliğiyle’ sevdiğini bu nedenle o kimliği tercih ettiğini söylüyor. Annesi kızın internete erişimini engellemeye çalışsa da faydalı olmamış. Başarılı bir balerin olduğu belirtilen Tallulah Wilson, İngiltere’nin prestijli dans akademisi Royal Ballet School’a çağırılmış. (BBCTÜRKÇE)

Haberin Devamı