Gazete Vatan Logo

Öldürülen 3 Türk'ün kimliği belirlendi

Hollanda'da cumartesi günü bir evde ölü bulunan üç Türk'ün kimliğinin teşhis edildiği bildirildi

Polis, Kuzey Brabant eyaletine bağlı Etten-Leur kentindeki bir evde ölü bulunanlardan ikisinin önceki gün teşhis edilmesinden sonra bugün üçüncü şahsın kimliğinin de tespit edildiğini açıkladı.

Kökenleri ve isimlerine ilişkin bilgi verilmeyen açıklamada, evde cesedi bulunan babanın 41, kızının 9 ve üvey oğlunun ise 20 yaşında olduğu belirtildi. Kurban yakınlarının bilgilendirildiği ifade edilen açıklamada, cesetlere otopsi yapılacağı kaydedildi.

Polis, ilk araştırma sonuçları, olayın içeriğine ilişkin bilgiler vermesine karşın diğer olasılıkların da araştırıldığını açıkladı.

Hollanda polisi cumartesi günü bir ihbar üzerine gittiği Etten-Leur'deki evde 3 kişinin cesediyle karşılaşmıştı. Olayın meydana geldiği mahallede yaşayan Türkler, kurbanların Türk ve aynı aileden olduklarını belirterek cinayetin aile içi şiddetten kaynakladığını ileri sürmüştü.

Evde iki gün boyunca araştırma yapan polis, hayatını kaybeden kızın annesinin ifadesini aldıktan sonra serbest bırakmıştı. Büyük bir travma yaşayan 41 yaşındaki annenin psikolojik destek aldığı ve bu aşamada şüpheli olmadığı bildirilmişti.

Haberin Devamı