Gazete Vatan Logo

Öldürmeye doyamadı!

ABD’de ‘İlişkilerine renk katmak için adam öldüren’ Barbour, “Öldürmeyi seviyorum. 22 kişiyi öldürdüm, sonra saymayı bıraktım” itirafında bulundu.

Herkese açıkladı

ABD’nin Massachusetts eyaletinde yaşayan yeni evli Barbour çifti, Kasım ayında heyecan için adam öldürmüşlerdi. Çift internet üzerinden ev kiralamak üzere tanıştıkları adamı arabaya almış, Miranda Barbour da adamı 20 kez bıçaklayarak öldürmüştü. Başta inkar eden Elyette, cinayeti karısıyla planladıklarını ve eğlence için adamı öldürdüklerini itiraf etmişti. Cuma günü Daily Item gazetesine röportaj veren Miranda, keyif için cinayeti işlediğini kamuoyu önünde itiraf etti.

Sebebi çocukluk

13 yaşından beri satanist olduğunu açıklayan 19 yaşındaki kadın, “Son altı yılımı insanları öldürmek için yaşadım. 22 kişiyi öldürdüm. 22’den sonra saymayı bıraktım” dedi. 11 yaşındayken kendi isteğiyle bir satanist tarikatına katılan Miranda, “Sadece kötü insanları öldürdüm. Onlara iyiliği anlattım, anlamadılar. O zaman daha fazla yaşamayı hak etmiyorlar. Hiç pişman değilim” ifadesini kullandı. Miranda, çocukluğunda ailesi tarafından istismar edildiğini belirtti.

Haberin Devamı