Gazete Vatan Logo

Küçük kızlara mide bulandıran mesajları ortaya çıkınca gözaltına alındı! Hapisten böyle kurtuldu

Galler'de 15 yaşında bir kıza attığı mesajlar yüzünden gözaltına alınan 28 yaşındaki sapığın sicili kabarık çıktı. Gözaltına alınan şahıs hakkında ortaya çıkan gerçek ise hapisten kurtulmasına neden oldu.

Küçük kızlara mide bulandıran mesajları ortaya çıkınca gözaltına alındı! Hapisten böyle kurtuldu

Büyük Britanya'da yer alan Galler ülkesinde yaşayan Bryan Anthony Bowen, 28 yaşında olmasına rağmen bir çocuk gibi görünüyor. Doğduğunda cücelik tanısı konulan Bowen, tabii ki göründüğü kadar masum değil.

Posta.com.tr’nin haberine göre Bowen, 26 yaşındayken iki küçük kıza cinsel istismarda bulunma suçuyla yargılandı. 13 ve 15 yaşındaki kızlara sosyal medya üzerinden mesajlar atan Bowen, onlara ilişki teklif ederek çıplak görüntülerini attı.

MİDE BULANDIRAN MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

15 yaşındaki kıza, "Benimle birlikte olmak ister misin?' diye mesaj atan Bowen, genç kızın kendisini engelleyeceğini söylediğinde ise, "Seninle doğum günü hediyesi olarak birlikte olacağım" yazdı. Küçük kıza attığı mesajlar yüzünden gözaltına alınan Bowen'in bilgisayarında yapılan incelemelerde başka bir skandal daha ortaya çıktı. Pedofil Bowen, 13 yaşında bir kıza da yazmıştı. Küçük kızın 'müthiş derecede fit' olduğunu söyleyen Bowen, ona erkek arkadaşı olup olmadığını sorduğu ortaya çıktı.

"BOY OLARAK KÜÇÜK VE..."

Haberin Devamı

Pedofil sapığın davasına başkanlık eden yargıç Rhys Rowland, Bowen'i 'boy olarak küçük ve duygusal olarak yetersiz' olarak tanımlayıp Bowen'in hapishaneye girerse çok zor zamanlar geçireceğini söyledi. Yargıç Rowland, Bowen'in öğrenme zorluğu yaşadığını ve özel bir okula gittiğini belirterek, onun bir hayal dünyasında yaşadığını ifade etti.

HAPİS CEZASINDAN KURTULDU

Bu sebeplerden dolayı Bowen'a 48 hafta hapis cezası verildi. Ancak Bowen bu cezayı hiç çekmedi çünkü cezası akşam 9 sabah 7 arası evden çıkma yasağı ve 3 aylık bir rehabilitasyon sürecine çevrildi. Hapis cezasından 'kısa olduğu' sebebiyle kurtulan Bowen'in sicilinde ise 10 yıl boyunca 'cinsel suç işleyen kişi' ibaresi bulunmaya devam edecek.