Gazete Vatan Logo

İngiltere'yi şok etti!

İngiltere, Avam Kamarası Başkanı John Bercow’un eşinin icraatlarını konuşuyor...

İki yıl önce verdiği bir röportajda, üniversite öğrencisiyken her içki ısmarlayanla yattığını söyleyen Sally Bercow, şimdi de Sevgililer Günü için bir dergiye çıplak pozlar verdi.

London Evening Standard dergisine verdiği pozlarla İngiliz parlamentosunu şoke eden 41 yaşındaki Bercow, Westminster Sarayı’ndaki hayatlarının “cinsel gücü artırıcı” etkisinden bahsettiği bir de röportaj verdi.

Eşinin bu durumdan rahatsız olmadığını belirten Bercow, kendisini eleştirenlere “Kocasının yanında çenesini kapalı tutan ve salatalı sandviç yapan bir kadın mı olmam lazım?” ifadesini kullandı.

Sally, “Benim bir kişiliğim var. Kendi arzularım var ve yaptığım şey bana eğlenceli geldi” dedi.

SONRADAN ÇARK ETTİ

Verdiği pozlardan daha sonra pişman olan Sally, “Sanırım yaptığım şey aptalcaydı… Çarşafla poz çektirmem teklif edildiğinde kabul etmem aptallıktı. Sonuçlarını iyi değerlendiremedim. Oraya gidene kadar çarşafla poz vereceğimi bilmiyordum” dedi.

Derginin, Sevgililer Günü kapağı için bu pozların çekildiğini belirten Sally, “Yaptığım tamamen geri tepti. Tam bir salak konumuna düştüm. İşin kötüsü, Avam Kamarası’nın başkanı ile evliyim ve ne yapsam basına yansıyor” ifadesini kullandı.

Verdiği röportaj hakkında da düştüğü durumu toparlamak isteyen Sally, “Yatak odası sırlarımı açıklamadım. Eğer dergiyi alırsanız bunu görürsünüz… Belki de önemli bir politikacının eşinin söylememesi gereken şeyler söyledim” diyerek kendini savundu.

‘ÇOK AKILLI OLMASIN’

Kendisine nasıl erkeklerden hoşlandığı sorulan Sally, “Boy diyemem, çünkü eşim benden çok daha kısa. Çok akıllı erkeklerden de hoşlanmıyorum. Doğal erkekleri tercih ederim… Takım elbise giymemesi lazım, ayrıca yünlü kumaştan da hoşlanmıyorum. Normal giysiler ve kot giymesi tercihim” dedi.

'PARTİ KIZIYIM'

Sally Bercow, London Evening Standard'a 2009 yılında verdiği başka bir röportajda, “Dokuz yıl öncesine kadar bana kim içki verirse onunla yatardım” demişti. Siyasete atılmaya hazırlanan Sally, bir ara uyuşturucu kullandığını ve “parti kızı” olduğunu söylemişti. (Hürriyet)

Haberin Devamı