Gazete Vatan Logo

Flörtün 50 tonu!

Flörtün 50 tonu!

İngiltere Başbakanı Cameron ile sunucu Susanna Reid’in röportajı günün konusu oldu. Basın “Başbakan ile sunucu ekranda flörtleştiler” yorumunda bulundu.

İngiltere, ‘Good Morning Britain’ isimli programın seksi sunucusu Susanna Reid’i konuşuyor. İngiltere Başbakanı David Cameron ile bir röportaj gerçekleştiren sunucunun röportaj esnasında sergilediği hareketler medyada geniş yankı buldu.

Uzman: Cilveleşti

Daily Mail gazetesi günün konusu haline gelen röportaj için “flörtleşme” yorumunda bulundu. Yaklaşık on yıl boyunca BBC’de çalışan ve daha sonra ITV’ye transfer olan sunucunun Cameron’a program boyunca 14 soru sorduğunu bu sorulardan 11’inin aile yaşamı, 2’sinin siyaset ve sadece bir tanesinin 7 hafta sonra gerçekleşecek seçimlerle ilgili olduğunu belirten gazete, Reid’in ekranda Cameron’a resmen kur yaptığını yazdı. Haberde görüşlerine yer verilen vücut dili uzmanı Judi James ise Reid’in mülakat sırasındaki hareketlerinin cilveleşmeyi işaret ettiğini belirtti.

Cameron sakindi

Başbakan David Cameron’ın ise röportaj boyunca ciddiyetini koruduğu dile getirildi. Daily Mail gazetesi sunucu Reid’in hareketlerini, “Grinin 50 Tonu” filmine gönderme yaparak “Flörtün 50 Tonu” şeklinde değerlendirildi.

Haberin Devamı

İngiliz basını ünlü sunucu Susannna Reid için, “Röportajın başından itibaren Başbakan Cameron’a olan hayranlığını gizleyemedi. Vücut dili flörtleştiğini çok belli ediyordu” diye yazdı.