Gazete Vatan Logo

First Lady geriden yürüdü

First Lady Melanie Trump’ın giydiği kapalı kıyafet dikkat çekti. Kral ve Trump kırmızı halıda önde yürürken Melanie Trump, üç adım geriden yürüdü.

First Lady geriden yürüdü

ABD Başkanı Donald Trump ilk yurtdışı turuna başladı. İlk olarak Suudi Arabistan’a giden Trump, bu ülkede İran ve Suriye hariç Müslüman ülkelerden lider ve temsilcilere seslenecek. Beyaz Saray kaynaklarına göre Trump, Ortadoğu için ‘NATO benzeri’ bir teşkilat düşünüyor. Riyad’a ulaşan Trump’ı Kral Selman havalimanında karşıladı. First Lady Melanie Trump’ın giydiği kapalı kıyafet dikkat çekti. Kral ve Trump kırmızı halıda önde yürürken Melanie Trump, üç adım geriden yürüdü.

Damada uzandı

Washington Post gazetesi, Rusya ile Trump’ın seçim kampanyası arasındaki olası bir işbirliğini araştırmak için başlatılan soruşturmanın, mevcut bir Beyaz Saray yetkilisini de içine aldığını ve bunun da, soruşturmanın hükümetin en yüksek noktalarına kadar uzandığını gösterdiğini bildirdi. İsim verilmeyen kaynaklara dayanılan haberde, soruşturmacıların mercek altına aldığı kişinin başkana yakın birisi olduğu kaydedildi, ancak bu kişinin kim olduğu açıklanmadı. İngiliz Independent gazetesi ise, isim belirttiği çeşitli kaynaklara dayanarak verdiği haberde, bu kişinin Trump’ın damadı ve yakın danışmanı Jared Kushner olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı