Gazete Vatan Logo

Andrew Tate Müslüman mı oldu? 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli?

Andrew Tate Müslüman mı oldu? 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan ABD'li boksör Andrew Tate, Müslüman olduğunu ilan etti. Tate'in ilk kez namaz kıldığı anlar görüntülendi. Peki, Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli? 

Andrew Tate Müslüman mı oldu? 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli?

ABD'li kick boksçu Andrew Tate, Müslüman olduğunu ilan etti. Namaz kıldığı görüntüleri de paylaşılan Tate'in hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli? 

ANDREW TATE KİMDİR?

III. Emory Andrew Tate 1 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Bir kickboksçu olan Tate, 3 kez ISKA dünya şampiyonu ve Enfusion şampiyonudur. Washington DC'de doğdu ve dört yaşına kadar orada yaşayıp sonra İngiltere'ye taşındı, emekli olana kadar İngiltere'nin Luton kentinde boks yaptı. Tate, boksa dönüşünü 2020'nin Şubat ayında şu anda ikamet ettiği Romanya'nın Bükreş kentinde yaptı. Tate'in net servetinin 2022 itibariyle 3 milyon dolar (USD) olduğu tahmin ediliyor. 15 Aralık 2020 tarihinde boks kurallarına dayanarak Jake Paul'a meydan okudu. Tate, Paul'a 3 milyon dolar teklif etti.

ANDREW TATE KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Andrew Tate 1 Aralık 1986 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri Washington'da dünyaya gelmiştir.