Gazete Vatan Logo

15 yaşında aile katliamı yaptı

ABD'de yaşanan 2 ayrı olayda, 15 yaşındaki Nicholas Waggoner Browning, anne babasını ve iki erkek kardeşini tabancayla vurarak, 18 yaşındaki Joshua Spearma ise anne ve babasını döverek öldürdü.

Maryland eyaletine bağlı Cockeysville cuma günü evlerinde öldürülmüş halde bulunan anne baba ve 2 erkek kardeşin katili, ailenin büyük oğlu Nicholas Waggoner Browning çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı babasının tabancasını ele geçiren lise öğrencisi Nicholas Waggoner Browning, babası, 45 yaşındaki John Browning, annesi 44 yaşındaki Tamara Browning ve erkek kardeşleri 13 yaşındaki Gregory ile 11 yaşındaki Benjamin'i öldürdü. Lise öğrencisinin ailesinin katliamı Baltimore kenti sınırları içinde yer alan Cockeysville'de şok yarattı. Polis yetkilileri, çocuk yaşta elini kana bulayan Nicholas Browning'in kullandığı suç aleti silahın evlerinin yakınındaki bir ormanlık alanda bulunduğunu ve Browning'in suçunu itiraf ettiğini belirtti. Kefalet ücreti reddedilen Browning, Baltimore Bölge Hapis ve Tutuevi'ne gönderildi.

Georgia eyaleti Loganville kasabası da anne babasını döverfek öldüren üniversite öğrencisinin yarattığı şiddetle sarsıldı. Gwinnett Teknik Üniversitesi öğrencisi Joshua Spearman, bilinmeyen bir nedenle babası 55 yaşındaki Darryl Spearman ve annesi, 52 yaşındaki Cherri Spearman'ı öldüresiye dövdü. Çiftin cesetleri Loganville'deki evlerinde akrabaları tarafından bulnurken, Joshua Spearman tutuklanarak Walton bölge hapishanesine kondu.

Haberin Devamı