Gazete Vatan Logo

Sağlık Bakanlığı canlı yayın Youtube ekranı! İŞKUR Sağlık Bakanlığı 11 bin 311 işçi alımı kura çekimi devam ediyor mu, saat kaçta, hangi kanalda?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi için yapılan aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 11 bin 317 personel alımı başvuruları 2 Aralık’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesiyle gözler işçi alımı kura çekimi ve sonuç tarihlerine çevrildi. Personel alımı kura çekilişinin yapılacağı gün nihayet geldi. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekim saati ve sonuç sorgulama ekranı ile Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın izleme ekranı…

Sağlık Bakanlığı canlı yayın Youtube ekranı! İŞKUR Sağlık Bakanlığı 11 bin 311 işçi alımı kura çekimi devam ediyor mu, saat kaçta, hangi kanalda?

Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 11 bin 317 sağlık personeli alımı 28 Kasım'da başladı, 2 Aralık’ta sona erdi. Başvuru sürecinin sona ermesiyle adaylar merakla kura çekimini beklemeye başladı. Kura tarihi için beklenen gün geldi. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İŞKUR 11 bin 317 personel alımı sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın ekranı ile sorgulama ekranı…

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 28 Aralık 2022 tarihinde noter huzurunda yapılacak.

11 bin 317 işçinin kura çekimi sabah saat 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İLE NASIL İZLENİR?

Kura çekilişi Sağlık Bakanlığı'nın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanıyor.

KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN...

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

T.C. Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerine 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca 11.317 sürekli işçi alımı için 28/11/2022 – 02/12/2022 tarihleri arasında İŞKUR tarafından il ve meslek bazında başvurular tamamlandı.

Haberin Devamı

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşecek.

Kura sonuçları aynı gün saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Kura çekilişi saat 10:00’da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUCU SORGULA

29 Aralık 2022 Perşembe günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

Haberin Devamı

Kura çekilişi saat 10:00’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.