Gazete Vatan Logo

Sağlık Bakanlığı 29 Aralık kura çekimi canlı izle Youtube ekranı | İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman erişime açılacak, saat kaçta?

İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi canlı yayın ve sorgulama ekranı için aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı işçi alımı için kura çekimi bugün de devam ediyor. 29 Aralık 2022 (Perşembe) günü kura çekilişi Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce illeri için yapılacak. Kura çekilişi Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek, en son da Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacak. Peki, İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman erişime açılacak, saat kaçta? İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izle Youtube ekranı ve sonuç sorgulama ekranı…

Sağlık Bakanlığı  29 Aralık kura çekimi canlı izle Youtube ekranı | İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman erişime açılacak, saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 işçi alımı için kura çekilişine devam edecek. Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulan kura çekimi Youtube üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. YouTube üzerinden canlı yayınlanan Sağlık Bakanlığı kura çekimi linki haberin alt kısmında yer alacak. Peki Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura çekimi sonuçları sorgulama ekranı...

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI NASIL İZLENECEK?

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden(https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanacağından, kuraya katılımcı alınmayacaktır.

29 Aralık 2022 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:00’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

Haberin Devamı

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN ERİŞİME AÇILACAK, SORGULAMASI NE ZAMAN, NEREDEN YAPILIR? 

Kura sonuçları aynı gün saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda çekiliyor.

KURA SONUCU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ