Gazete Vatan Logo

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi belli mi?

Sağlık Bakanlığı personel alımı için gelecek duyuru merakla bekleniyor. 85 bin personelin alınacağı Sağlık Bakanlığı duyuru sayfası sık sık ziyaret ediliyor. En son yapılan alımlarda lisans mezunlarından en çok ebe, hemşire, fizyoterapist ve diyetisyen kadrolarına, ön lisans bölümlerini bitirenlerden ise en çok Sağlık Teknikeri, tıbbi sekreter, ilk ve acil yardım, anestezi branşlarına alım yapılmıştı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı branş ve kadro dağılımı belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi belli mi?

Sağlık Bakanlığı personel alımı aramaları arttı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzunun yayınlanması ile kadrolar ve branş dağılımı da belli olacak. Geçen yıl en çok kontenjan hemşirelere ayrılmıştı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı branş ve kadro dağılımı açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru tarihi belli mi?

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru tarihi henüz belli değil.

Geçen yıl 20.000 sözleşmeli sağlık personeli alım ilanı aralık ayında yayımlanmıştı.

SAĞLIK BAKANLIĞI DUYURULARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için başvuru detayları yayınlanacak kılavuz ile belli olacak. Geçtiğimiz yıl yapılan 20.000 sözleşmeli sağlık personeli alım ilanı aralık ayında yayımlanmıştı.

Kılavuz ile birlikte kadro ve branş dağılımı, başvuru tarihleri belli olacak.