Gazete Vatan Logo

Aile Bakanlığı 4175 personel alımı tercihleri nasıl ve nereden yapılacak, Aile Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alım sınavını kazanan adaylar için tercih duyurusu yayımladı. Peki, Aile Bakanlığı 4175 personel alımı tercihleri nasıl yapılacak, Aile Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman bitecek?

Aile Bakanlığı 4175 personel alımı tercihleri nasıl ve nereden yapılacak, Aile Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4175 Sözleşmeli Personel Alımı Tercih Duyurusu yayımlandı. 4175 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları 6 Mayıs’ta açıklanmıştı. İşte Aile Bakanlığı 4175 personel alımı tercihleri hakkında merak edilenler…

AİLE BAKANLIĞI 4175 PERSONEL ALIMI TERCİHLERİ NASIL YAPILACAK?

Sınavı asil olarak kazanan adaylar 20 Mayıs 2022-26 Mayıs 2022 saat 23:59' e kadar tercihlerini sistem üzerinden yapabilecekler. Adaylar, en fazla 20 tercih yapabilecek olup, ayrıca tercihlerine yerleşememesi halinde 20 tercih dışında boş kalan yerlere tercih dışı sistem tarafından yerleştirmeyi isteyip istemediğini belirtebilecekler.

Tercihler sisteme kaydedilip onaylandıktan sonra tercih formunun çıktısı alınarak imzalanacak ve tercihlerinden birine yerleşen adaylar atamaya esas belgeleri ile birlikte teslim edecektir.

Adaylar, başarı puanı üstünlüğü esasına göre ve tercihleri doğrultusunda sistem tarafından yerleştirilecektir.

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TERCİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Yerleştirme işlemleri sonucunda atanmaya hak kazanan adaylar için atamaya esas istenilen belgelere ilişkin ayrıca duyuru yapılacaktır.

Not:

1- Adayların Kariyer kapısı üzerinden bildirilen cep telefonlarına kullanıcı adı ve şifresi gönderilmektedir.

2- Adayların Kariyer kapısı üzerinden bildirilen e-posta ve cep telefon bilgilerinde değişiklik olması halinde aşağıda yer alan irtibat telefonlarını aramak suretiyle bilgilerini güncelleyebilecektir.