Gazete Vatan Logo

KPSS tercih robotu! KPSS tercih sonuçları nasıl sorgulanır, KPSS 2021/2 tercih robotu nasıl kullanılır?

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, KPSS sonuçlarının açıklandığını, sosyal medyadaki hesabından duyurdu. Peki, KPSS tercih sonuçları nasıl sorgulanır, KPSS 2021/2 tercih robotu nasıl kullanılır? KPSS tercih robotu

KPSS tercih robotu! KPSS tercih sonuçları nasıl sorgulanır, KPSS 2021/2 tercih robotu nasıl kullanılır?

Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları açıklandı. KPSS sonuçlarının açıklandığını ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, “22-29 Aralık 2021 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız KPSS-2021/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları http://sonuc.osym.gov.tr adresimizden açıklanmıştır” ifadelerini kullandı. Peki, KPSS tercih sonuçları nasıl sorgulanır, KPSS 2021/2 tercih robotu nasıl kullanılır?

KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 06 Ocak 2022 tarihinde saat 13.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

KPSS-2021/2 YERLEŞTİRME SONUÇLARI

KPSS-2021/2 YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN SAYISAL BİLGİLER

KPSS TERCİH ROBOTU NASIL KULLANILIR?

İnternette yer alan bir sürü tercih robotu sitesine giriş yaparak hangi KPSS sınavına girdiyseniz onu seçin ve aldığınız net puanı yazın. Otomatik olarak tercih edebileceğiniz meslekler sıralanacaktır.