Gazete Vatan Logo

TOGG fiyat listesi belli oldu mu, ne kadar olacak? TOGG ne zaman piyasaya çıkacak?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur" dedi. Peki, TOGG fiyat listesi belli oldu mu, TOGG fiyat ne kadar olacak?

TOGG fiyat listesi belli oldu mu, ne kadar olacak? TOGG ne zaman piyasaya çıkacak?

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Tosya Sanayi ve Ticaret Odasının yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Törenin ardından İHA muhabirine konuşan Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TOGG NE ZAMAN PİYASAYA ÇIKACAK?

2023 yılının ilk üç ayında otomobilin banttan inerek trafiğe çıkacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur’’ dedi.

TOGG FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU MU?

TOGG Fiyat Listesi 606.000 TL’den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulması bekleniyor. Ancak TOGG satış fiyatı daha belli değil.

TOGG SUV fiyatı netlik kazanmasa da yeni nesil elektrikli SUV modeli için de şirketin CEO’su bir açıklamasında 25.000$ – 30.000 $ seviyesinde başlangıç fiyatının olabileceğini ifade etmişti.

TOGG SEDAN fiyat listesi de merak konusu oldu. Hem elektrikli hem de tam otomatik olan araç için de netleşen bir fiyat henüz yok. Ön sipariş fiyatları da seri üretime geçmediği için netlik kazanmadı.

Haberin Devamı