Gazete Vatan Logo

HTC ONE M9 özellikleri ile oldukça ilgi görüyor

Çin teknolojisinin büyük markası HTC yeni aleti ile piyasalara damga vurmaya hazırlanıyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen HTC ONE M9’un özellikleri hakkında toplumsal medyada sızdırılan nitelikleri ise şöyle:

Mobil telefon çılgınlığının her geçen gün arttığı çağımızda telefon firmaları da bu bağımlılığa arttırmaya yönelik çalışmalarına hızla devam ediyor. Akıllı telefon üreticisi HTC, bilhassa son birkaç aydır ‘One’ serisi akıllı telefonlarıyla mühim bir çıkışa geçti.

One serisi ile çıkış yakalayan şirket M8’in devamı olan M9 modelini kısa bir müddet içerisinde tanıtması bekleniyor. Teknolojinin kuvvetli isimlerinden olan HTC son aleti M9 ile büyük aksiseda uyandıracak benzeri görünüyor. HTC One M7 ile süregelen süratli oldukça beğenildi. Geçtiğimiz günlerde ise teknoloji medyasında N9 söylentileri dolaştı.

Özellikleri ile oldukça konuşulan aygıt araç-gereç kalitesi ve dizaynı ile merakı üzerine çekmeyi başardı. Firma ise şu anda yeni bir ciha üstünde hummalı bir çalıştrma başlattı. 2015’in ilk çeyreğinde sektöre çıkacağı tahmin edilen cihazın daha önceki versiyonlarından olan HTC ONE M7 modeli ile 2013 seneninde dünyanın en iyi telefonu seçilmişi.

HTC, yeni amiral gemisi M9 ile kalmış olduğu yerden devam etmek ve başarılarına bir yenisini daha ilave etmek için çalışmalarına hız vemriş durumda.

Qualcomm Snapdragon 805 işlemci
3GB of RAM.
5.5” QHD Ekran.
16MP Kamera(OIS),
3,500mAh batarya,

Bose marka stereo ses sistemi

HTC ONE M9 için bu özelliklerden bahsedilse de rakipleri yönünden 2015’te oldukça ciddi atakların yapılacağı ve HTC’ninde bütün olasılıklara binaen 64 bit destekli bir işlemci ile bu telefonu sektöre süreceğini tahmin ediyoruz.

Haberin Devamı