Gazete Vatan Logo

Hedef pazar payını yüzde 25 artırmak

Hedef pazar payını yüzde 25 artırmak

E-dönüşüm sektörünün önde gelen kurumları TÜRKKEP ve FIT Solutions, uzmanlık alanlarını birleştirdikleri bir işbirliği anlaşması imzaladılar. İşbirliği çerçevesinde TÜRKKEP, sağladığı KEP, e-İmza ve e-Saklama alanındaki kurumsal, bireysel çözüm ve hizmetlerine daha fazla odaklanarak; diğer e-dönüşüm hizmetleri olan e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura ve e-Bilet hizmetlerinde çalışmalarını FIT Solutions ile sürdürecek. FIT Solutions ise sunduğu e-dönüşüm hizmetlerine yoğunlaşırken; KEP, e-İmza ve yasal geçerli e-Saklama hizmet ve çözümlerinde TÜRKKEP ile ilerleyecek.

Anlaşma ile TÜRKKEP ve FIT Solutions, 2016 yılındaki genel büyüme hedeflerinin haricinde, gelir ve müşteri sayılarını en az yüzde 25 oranında artırmayı hedefliyor. TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast, “FIT Solutions ile yaptığımız işbirliği ile kurumsal müşterilerimize daha avantajlı şekilde hizmet ve çözüm sunacağız. Müşterilerimize bütünleşik şekilde hizmet sunarak büyük şirketlere ve KOBİ’lere daha hızlı ulaşacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

FIT Solutions CEO’su Koray Gültekin Bahar, “TÜRKKEP ile stratejik işbirliğimizin bulut çözümlerimizde hedeflediğimiz büyümeyi güçlendirerek devam ettireceğimize inanıyoruz” dedi.