Gazete Vatan Logo

Galaxy S7'ye ait yeni görüntüler yayınlandı

Samsung Galaxy S7'nin bu defa 3D videosu yayınlandı. Galaxy S7'ye yakından göz atın.

Galaxy S7'ye ait yeni görüntüler yayınlandı

Görünüşe bakılırsa tanıtım tarihine kadar Galaxy S7 haberleri gündemde kalmaya devam edecek. Popüler sızıntı kaynağı OnLeaks tarafından yayınlanan Galaxy S7’ye ait olduğu öne sürülen görüntüler bu defa bir video eşliğinde karşımıza çıktı.

Galaxy S7 genel görüntüsü itibariyle Galaxy S6’ya benzese de, daha ince ekran çerçevelerine sahip olacak. Daha uzun home butonu yine ön bölümde dikkat çeken ayrıntılardan biri. Galaxy S7 arka görünümünü ise Galaxy Note 5’ten miras alacak. Kenarlara doğru kavisli yapı tasarımdaki temel noktalardan birini oluştururken, kamera kısmının da makyajdan geçtiğini görüyoruz.

Galaxy S7 “142.5 x 69.5 x 7.9mm” ebatlarında olacak. Telefon, selefi Galaxy S6’ya (143.4 x 70.5 x 6.8 mm) göre daha kısa ve daha kalın olacak. Kalınlık Galaxy S7’de daha büyük bir pilin bizleri beklediği anlamına gelebilir.

5.1 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Force Touch teknolojisine sahip Super AMOLED ekranın yer alacağı Galaxy S7 pazara bağlı olarak Snapdragon 820 ve Exynos 8890 işlemcisinden güç alacak. 4GB RAM, 32/64GB dahili depolama, microSD kart desteği, suya-toza dayanıklı kasa, Android 6.0, USB Type-C portu ve 3.000 mAh kapasiteli pil Galaxy S7’de öne çıkan diğer özellikler olacak.

Haberin Devamı

Alt bölümdeki video ve sonraki sayfalarda yer alan görüntüler eşliğinde Galaxy S7'ye yakından göz atabilirsiniz.







KAYNAK : Teknolojioku.com - Galaxy S7'ye ait yeni görüntüler yayınlandı

CES 2016: Huawei'in yeni tableti MediaPad M2 resmiyet kazandı