Gazete Vatan Logo

Kova burcu gezegeni nedir? Kova burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Son zamanların parlayan en önemli burçları içerisinde kova gelmektedir. Aynı zamanda kova burcu iki yönetici gezegen üzerinde ön plana çıkar. Peki, kova burcu gezegeni nedir? Kova burcu hangi gezegeni temsil ediyor? İşte detaylar...

Kova burcu gezegeni nedir? Kova burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Hem karakter özellikleri hem de duygusal anlamda öne çıkan kararlar kapsamında kova burcu gezegenleri ifade edilir. İki farklı yönetici gezegeni olması ile beraber, bu gezegenler kova burcunu etkiler. Böylece kişinin davranışları ve aynı zamanda karakteristik özellikleri üzerinden, gelecek üzerine de bilgiler alma şansı elde edilir.

 KOVA BURCU GEZEGENİ NEDİR?

 Söz konusu kova burcu gezegenleri olduğu zaman iki farklı yönetici gezegen ön plana çıkmaktadır. Bu gezegenler içerisinde zaman kavramının etkin biçimde kullanıldığı Satürn gelmektedir. Bu doğrultuda Satürn gezegeni kova burcu için kişiye güçlü bir sabır etkisi yaratır. Bu konuda bir diğer gezegen ise kova burcu adına Uranüs ön plana çıkıyor.

 Psikolojik açıdan uzak durmayı etkileyen bir yapı ortaya çıkarmasının yanı sıra, farklı olmayı gösteren bir gezegendir. Özellikle bu iki yönetici gezegen kova burcunu hem karakteristik hem de davranış biçimleri üzerinden ciddi anlamda etkilemektedir. Aynı zamanda gelecek üzerine neler yapabileceklerini yönelik bilgileri gösterme olanağı verir.

Haberin Devamı

 KOVA BURCU HANGİ GEZEGENİ TEMSİL EDİYOR?

 Kova burcu iki farklı yönetici gezegen üzerinden temsil edilmektedir. Bunlardan biri Satürn ve diğeri ise Uranüs gezegenleri olarak ön plana çıkar. Özellikle bu gezegenin etkileri arasında sabır ile beraber fark ön plana çıkar. Düşünce sistemleri çok farklı olan kova burçları, bu etkileri genel olarak Uranüs gezegeninden alır.

 Sabırlı olmak ve aynı zamanda pek çok şeyi vaktinde gerçekleştirmek ise, kova burcuna Satürn gezegeninden geçmektedir. Güneş gezegenleri olarak Satürn ve Uranüs birlikte hareket ederken, kova burcunun parlamasına olanak verir. Aynı zamanda duygusal hisleri konusunda yine kova burcu daha çok Uranüs gezegeninden etkilenir.

 KOVA BURCU GEZEGENLERİNİN ÖZELLİKLERİ

 Kova burcu gezegenlerin özellikleri içerisinde zamanı doğru kullanmak ve aynı zamanda sabır ön plana çıkmaktadır. Her daim farklı bir düşünce yapısına sahip olan kova burçları, bu yönetici gezegenler ile böylesi özelliklerini etkin biçimde kullanır. Ayrıca sabır yönetimi ile beraber Satürn üzerinden almış olduğu etki eşliğinde işleri doğru biçimde gerçekleştirir. Bu bağlamda her iki gezegen ise kova burcu üzerinden kişinin karakteristik özellikleri etkin biçimde ortaya çıkarır. Bu özellikler aynı zamanda bireyin günlük yaşamını da etkileyen olaylar olarak öne çıkar.

Haberin Devamı