Gazete Vatan Logo

Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek, 25 Ekim güneş tutulması etkileri nelerdir? Ay'ın, Yer ile Güneş arasına girmesinin 12 burca etkisi!

Güneş tutulması etkileri nelerdir, güneş tutulması burçları nasıl etkiliyor? 25 Ekim güneş tutulmasının burçlara etkisi  için aramalar yoğunlaştı. Yılın en önemli doğa olaylarından biri olan Güneş tutulması bugün gerçekleşecek. Yılın son parçalı Güneş tutulması Türkiye'den de izlenebilecek. Güneş tutulması 12 burcu da etkileyecek. Peki, Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? 25 Ekim güneş tutulması etkileri nelerdir?

Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek, 25 Ekim güneş tutulması etkileri nelerdir? Ay'ın, Yer ile Güneş arasına girmesinin 12 burca etkisi!

Ay'ın, Yer ile Güneş arasına girmesiyle oluşan Güneş Tutulması 12 burç arasında belirli burç gruplarını etkiliyor. Peki, Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek, 25 Ekim güneş tutulmasının burçlara etkileri nelerdir?

Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek?

25 Ekim 2022 saat 13:48’de Akrep burcunun 2. Derecesinde bir Güneş Tutulması meydana gelecek. 

Astrolog Seçkin İlbuğa’nın Milliyet Gazetesi için yaptığı güneş tutulmasının burçlara etkisi şu şekildedir:

Koç

Para, zaman, sevgi, emek verdiğiniz kişilerle ilgili biraz yorgun düşmüş olabilirsiniz. İstemeyi öğrenmeniz; her şeye yetişemeyeceğinizi kabul etmeniz ve dile getirmeniz gerekiyor. Yorulmazsınız, cesursunuz, mücadelecisiniz kabul. Peki ne zaman gerçekten sizi mutlu eden şeyleri yapmaya vakit ayıracaksınız?

Boğa

İkili ilişkiler ve evlilikle ilgili bir aydınlanma yaşamanız mümkün. Yani ilişkiden beklentilerinizi dile getirmenin gerekliliğini fark edeceksiniz. Yeni iş anlaşmaları yapmanız, hukuka taşınan sorunlarınızın çözüme ulaşması, evlilik kararı almanız mümkün. Keyif aldığınız şeyleri yapmaktan vaz geçmeyin. Kendinize zaman ayırın.

Haberin Devamı

İkizler

İş hayatında değişiklik yapmaya ihtiyacınız var. Eskisinden çok çalışmak değil farklı bir alanda var olmak isteyebilirsiniz. Ayakları yere basan planlarla bunu başarabilirsiniz. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmaya ihtiyacınız var. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili eskisinden farklı düşünmeye başlayabilir yeni kararlar alabilirsiniz.

Yengeç

Bir süredir sabrınızın sınandığını düşünüyorsunuz. Çözmekte zorlandığınız pek çok problemle başa çıkmakta ustalaştınız. İkili ilişki kurduğunuz herkesle farklı sınavlar yaşadınız. İş, aile, aşk, arkadaş ortamlarında ilginç deneyimlerden geçtiniz. Artık sizi zorlayan, riskli maddi manevi koşullar değişiyor.  Sizi zorlayan değil destekleyen insanlara merhaba diyeceksiniz.

Aslan

Duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir çözüme ulaştıramadığınız sorunlarınızı nasıl çözeceğinizi fark edebilirsiniz. Ailevi bazı karalar almanız, uygulamaya koymanız mümkün olabilir. Özgürleşiyorsunuz. Bundan böyle daha aktif neşeli, üretken olmanızı bekleyebiliriz. Yaşama sevincinizi yeniden kazanacağınızı söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Başak

Hayatın bambaşka bir yüzünü keşfetmeye hazır olun. Düşünceleriniz, beklentileriniz değiştikçe hayatın sürprizleri de değişiyor.  Eğitim hayatınızda başarılarınızdan söz ettireceğiniz bir sürece girdiniz. Bol bol seyahat edip, yeni keşiflerde bulunabilirsiniz. Ticarette kazançlı bir döneme girdiniz.

Terazi

Bu defa sizin için dengeler cidden değişiyor. Sahip olmak istedikleriniz için harcadığınız emeği gözden geçirin. Artık sonuca ulaşmak için kendinizi adamaktan vaz geçin. Her anın, her alınan nefesin, içilen her yudum suyun, paylaşılan güzelliklerin tadını çıkarın. Para zaten sizi bulur.

Akrep

En büyük dönüşümleri başarıya yapan sizsiniz. Bu defa pek çok konuda eskisi gibi düşünmediğinizi fark edeceksiniz. Başka şeyler yapmak istiyorum, başka biri olmak istiyorum diyeceksiniz. Yeni anlaşmalar, evlilik kararları sizin için olası.

Haberin Devamı

Yay

Korkularınızın farkına varabilirsiniz. Özellikle iş ve çalışma hayatınızla ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızın bambaşka bir yöne evrildiğini, en kaçtığınız şeyleri başarıyla yapabildiğinizi göreceksiniz. Kaygıdan uzaklaştıkça hayallerinize yaklaştığınızı göreceksiniz.

Oğlak

Artık sosyal hayata dönmem, arkadaşlarla vakit geçirmem lazım diyeceksiniz. Yaşama dönmenizin, çevrenizde olup bitenlere dahil olmanızın, mutlu olmanızın vakti geldi. Siz dışa açıldığınızda aşk hayatınızda sürprizler olması beklenebilir. Gelecekle ilgili kaygılarınız büyük ölçüde sona erebilir.

Kova

Kariyer hayatınızda çok büyük hareketlilik beklenir. İç dünyanız iyileştikçe, güvende ve huzurlu hissettikçe hayata daha fazla asılıyorsunuz. O halde başarı yakın diyebiliriz. Büyük plan ve projeler, güzel teklifler alabilirsiniz. 

Balık

Yurtdışına gitmek, yeni bir hayat kurmak için ilginç teklifler alabilir, muhteşem imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizden soyutlanmaya aynı şeyleri tekrarlamaktan kurtulmaya ihtiyacınız var.  Yeni insanlar yeni fırsatlar anlamına gelebilir.

Haberin Devamı

Gökyüzünü dinleyin.