Gazete Vatan Logo

Sirius Güneş kavuşumu 2022 saat kaçta olacak, Sirius Yıldızı kavuşumu ne zaman görülecek? Sirius güneş kavuşumunda ne yapılır?

Sirius - Güneş kavuşumu, senenin en önemli gök olaylarından biri olarak bugün yaşanacak. Gökyüzünün en parlak yıldızı Sirius ile Güneş kavuşumunda kaderin yeniden yazıldığına inanılır. Peki, Sirius Güneş kavuşumunda ne yapılır? 6 Temmuz Sirius Güneş kavuşumu saat kaçta, Sirius Yıldızı ne zaman görülür?

Sirius Güneş kavuşumu 2022 saat kaçta olacak, Sirius Yıldızı kavuşumu ne zaman görülecek? Sirius güneş kavuşumunda ne yapılır?

Gökyüzündeki en parlak yıldız olan, Kuran'ı Kerim’de de Şi'ra yıldızı olarak geçen Sirius yıldızı, her sene Güneş'le kavuşuyor. Sirius'un Güneş'le kavuşum yaptığı günler senenin en önemli gökyüzü olaylarından biri. Kadersel döngülerin etkilenebileceği günler olarak bilinen bu tarihlerde ve kavuşumun gerçekleştiği günde yapılacak ritiüller ile şans açıklığı ve dileklerin gerçekleşmesinin mümkün olabileceği belirtilir.

Sirius yıldızı güneş kavuşumu 2022 saat kaçta?

6 Temmuz Çarşamba günü saat 16:16’de gerçekleşecek

Sirius Güneş kavuşumunda ne yapılır, nasıl dilek dilmeli ve dua etmeliyim?

Sirius Güneş Kavuşumu'nun olduğu günü yılın en şanslı günü olarak kabul eder ve bugün, astrolojide güç, şans, mutluluk ve Tanrısal iradenin insanlar üzerindeki etkisini ifade eder.

Kavuşum anında yoğunlaşıp güzel dileklerde bulunabilir, inancınıza göre dua edebilir veya meditasyon yapabilirsiniz.

Kavuşum zamanı gelecek ile ilgili planlar yapmak, dua etmek, dilek dilemek ayrıca kalıcı olmasını istediğiniz işlerinizi başlatmak için uygun bir zaman olarak bilinir.

Haberin Devamı

Tütsü yakmak, mavi giymek, meditasyon yapmak ve gözlerinizi kapatıp büyük hayaller kurmak da tam 6 Temmuz'da yapılabilecek arınma ritüellerindendir. Negatif kişilerden arının. Dileklerinizin kabulüyle birlikte 1 yıllık kaderinizin yazılacağına inanılan bu günde, en güzelini kendiniz ve tüm insanlık için isteyin.