Gazete Vatan Logo

EXPO Antalya’dan Enrique Iglesias geçti

Nisan ayından bu yana dünya starlarını ağırlayan EXPO 2016 Antalya’da son olarak, Grammy ve Latin Grammy ödüllü şarkıcı ve söz yazarı Enrique Iglesias fırtınası esti...

EXPO Antalya’dan Enrique Iglesias geçti

Bugüne kadar kazandığı 400 ödül, dünya çapında sattığı 100 milyon albüm, unutulmaz ses Julio Iglesias’ın mirasını oğlu olarak devam ettiriyor olması… Onu dünya starı olarak kabul etmek için bu listeyi daha da uzatmak mümkün. Ancak bütün bunlar bir kenara, Enriqiue Iglesias’ı hayranlarının gözünde efsane kılan asıl detaylar, sahneye adımını attığında yarattığı coşku, bitmeyen enerjisi ve seyirciyle iç içe oluşu.

Sahneden barış mesajları

İşte Türkiye’de de hatırı sayılır derecede hayranı bulunan Iglesias, 16 Ağustos Salı akşamı, “Sex&Love” turnesi kapsamında Türkiye’nin ilk EXPO’sunda konser verdi. Sahneye çıktığında kopan çığlıklar konserin sonuna kadar sürdü, en bilindik şarkılarından birisi olan “Bailamos”u söylediği sırada binlerce insan ona eşlik etti. Hayranlarının içine karışıp onlarla selfie çektirdi, gelenlere sarıldı. Bu sebepten konserde boynu bile kanadı. Üzerinde “Paz” yazılı (İspanyolca barış anlamında) pankartla seyirciyi selamlayarak son dönemde yaşanan olumsuz olaylara yönelik mesajını da vermiş oldu.

Haberin Devamı

Organizasyon 1.7 milyar TL’ye mal oldu

Türkiye’nin ilk EXPO’su “EXPO 2016 Antalya”, 112 hektarlık bir alanda aynı zamanda Türkiye’nin bugüne kadar üstlendiği en büyük uluslararası organizasyon. Ülke bahçelerinin dışında EXPO alanında 25 bin adet ağaç bulunuyor. “EXPO 2016 Antalya” 1.7 milyar TL’ye mal oldu.

EXPO takvimi

Dimitri Vegas Like Mike (2 Eylül 22:00)

Elton John (9 Eylül 22:00)

Ricky Martin (12 Eylül 22:00)