Gazete Vatan Logo
Basketbol Türkiye İspanya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye İspanya basketbol maçı nerede? 12 Dev Adam liderlik için mücadele edecek!

Türkiye İspanya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye İspanya basketbol maçı nerede? 12 Dev Adam liderlik için mücadele edecek!

A Milli Basketbol takımımız Avrupa Şampiyonası’nın 5. Maçında İspanya ile karşı karşıya gelecek. 12 Dev Adam A grubunda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Grup liderliği için mücadele edecek 12 Dev Adam’ın İspanya maçı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Türkiye İspanya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye İspanya basketbol maçı nerede oynanacak? İşte detaylar…

Türkiye İspanya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye İspanya basketbol maçı nerede? 12 Dev Adam liderlik için mücadele edecek!

EuroBasket 2022 tüm heyecanıyla devam ediyor. Avrupa Şampiyonası A Grubunda son maçında galibiyet alan 12 Dev Adam, 5. Maçında İspanya ile karşılaşacak. A Grubu dördüncü maçında İspanya'nın Karadağ'ı yenmesiyle A Milli Takım, son 16 turuna yükselmeyi garantiledi. Grup liderliği için mücadele edecek A Milli Basketbol takımımızın maç bilgileri taraftar tarafından merak ediliyor. Peki, Türkiye İspanya basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye İspanya basketbol maçı nerede oynanacak? İşte detaylar…

TÜRKİYE İSPANYA BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye - İspanya karşılaşması 7 Eylül saat 14.30'da oynanacak. Türkiye - İspanya maçı NTV ekranlarından canlı izlenebilecek.