Gazete Vatan Logo

7 milyon Türk lüks oto için Magnum yedi

7 milyon Türk lüks  oto için Magnum yedi

Magnum, Türkiye’deki 25’inci yılında çekilişle Lamborghini otomobil verdi. Tam 7 milyon kişi Magnum yiyip çekilişe katıldı.

Magnum, Türkiye’deki 25’inci yılında çekilişle bir talihliye Lamborghini otomobil verdi. Bu çekiliş için tam 7 milyon kişi Magnum yiyip çubuğuyla kampanyaya katıldı. Algida Pazarlama Direktörü Leyal Eskin Yılmaz, bu rakamın piyasadaki diğer çekiliş promosyonlarının katılımlarına kıyasla rekor olarak kabul edildiğini söyledi. Yılmaz, “Son 2 senedir düzenlediğimiz promosyon kampanyaları, en yüksek katılımı almayı başardı. 2013’te iki Porsche hediye etmiştik. Burada kampanyaya gösterilen ilginin bu kadar yüksek olmasının sebebi iki adet lüks otomobil hediye etmemizdi. Tüketicilerimiz bu kampanyamızda daha fazla şansları olduğunu hissettikleri için daha çok katılım gösterdiklerini ilettiler. 2014 yılında ise dünyanın en lüks arabalarından Lamborghini’yi tüketicilerimize hediye olarak sunduk. Bu promosyona katılımın yüksek olmasında aracın yüksek değeri, birçok haz tutkununun rüyalarını süsleyen bir otomobil olması ve Jessica Alba’nın rol aldığı reklam kampanyasının olumlu etkilerini görüyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye’de yılda 100 milyon adedin üzerinde Magnum satıldığına da değinen Yılmaz, “Marmara ve ağırlıklı İstanbul satışımızın en yoğun olduğu lokasyon” değerlendirmesini yaptı.