Zararlı

Zararlı

Son dakika zararlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zararlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zararlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zararlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zararlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.021 zararlı haberi bulunmuştur. Tüm zararlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balın içerisine 1 kaşık ekleyince vücuttaki zehir akıyor; En güçlüsü bu, cilde de sürülüyor!
Balın içerisine 1 kaşık ekleyince vücuttaki zehir akıyor; En güçlüsü bu, cilde de sürülüyor! Vücuttaki zararlı maddelerin atılımı doktor tavsiyesi üzerine genellikle kimyasallar ağır antibiyotiklerdir. Ancak doğal yollarla da bu toksinleri atmam mümkündür. Hem de yanısıra birçok faydası da vardır. Balın içerisinde bir kaşık eklediğinizde mikrop öldürücü bir karışıma sahip oluyorsunuz.
29.04.2024 Yaşam
Üreticilerin ihtiyaçları anketle tespit ediliyor
Üreticilerin ihtiyaçları anketle tespit ediliyor Adana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" anketi ile üreticilerin ihtiyaçları tespit ediliyor.
27.04.2024 Adana
İcma Nedir? İcma Çeşitleri Ve Örnekleri Nelerdir?
İcma Nedir? İcma Çeşitleri Ve Örnekleri Nelerdir? Fıkıh en sık bilinen İslam ilimleri arasında yer alır. Fıkıh ilminin pek çok farklı terimi vardır. Fıkıh ilmine ait olarak bilinen terimlerden biri de icmadır. İcma, hadisler ile Kuran’da kapalı anlamı olan ve Muhammed (s.a.v.)’in ümmetinden olan bazı hükümleri açığa çıkarmak için emek veren bazı müctehidlerin Hz. Muhammed (s.a.v.)‘in vefat ettikten sonra, herhangi bir dönemde bir konu üzerinde edilmiş olan bir fikir birliği anlamına da gelir.
22.04.2024 Gündem
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Mezarlığa abdestsiz gidilir mi? Kabir ziyareti abdestsiz yapılır mı?
Mezarlığa abdestsiz gidilir mi? Kabir ziyareti abdestsiz yapılır mı? Mezarlık ziyareti yapacak olanların akıllarında "mezarlığa abdestsiz gidilir mi?" sorusu yer alıyor. Bugün veya yarın mezarlıklara gidip yakınlarının kabirlerini ziyaret edecekler olanlar için mezarlık ziyareti abdestsiz yapılır mı? İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır, bayramda mezarlığa hangi gün gidilir? Ramazan Bayramı'nda kabir ziyareti
Bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır, bayramda mezarlığa hangi gün gidilir? Ramazan Bayramı'nda kabir ziyareti Bayramda mezar ziyareti hangi gün yapılır? Ramazan-ı Şerif'e veda edilirken bayrama kavuşan vatandaşlar, bayram günü mezar ziyaretinin ne zaman yapıldığını araştırıyor. Mezarlık ziyaretinde okunacak dualar da sorgulanıyor. Peki, bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır? Ramazan Bayramı kabir ziyaretine hangi gün gidilir?
6.04.2024 Yaşam
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda Katıldığı ödül töreninde iskelet kostümü giyen sanatçı Yılmaz Morgül, giydiği kıyafet ve elinde taşıdığı dövizle yapay zekaya karşı çıktı. Yapay zekanın zararlı olduğunu öne süren Morgül, "Yapay zeka ile yaşayan ölüler olacağız." dedi.
22.03.2024 Magazin
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir?
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir? İslam alimlerine göre ikindi ve akşam vakitleri arasında uyumak mekruh sayılmıştır. Peki, Kerahat vakti neden uyunmaz?
15.03.2024 Dini Bilgiler
Türkiye bisiklette dünya rekoru kırdı! Bakan Bak: Herkesi hareket etmeye davet ediyoruz
Türkiye bisiklette dünya rekoru kırdı! Bakan Bak: Herkesi hareket etmeye davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın 2024 yılını Hareketlilik Yılı ilan etmesinin ardından Türkiye’nin 81 ilinde etkinlikler düzenleyen Herkes İçin Spor Federasyonu, İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikle Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında, Beykoz Spor Ormanı'nda 1653 bisikletle "Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı" oluşturuldu. Bakan Bak’ın da katıldığı etkinlikte kırılan rekorla Guinness Rekorlar Kitabı'na girildi.
9.03.2024 Diğer Sporlar
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı Ramazan ayı öncesi Bayrampaşa'da 5 milyon lira değerinde sahte tereyağı ele geçirilirken, Gıda Yüksek Mühendisi Öğretim Görevlisi Eda Şensu Demir, denetimlerin artırılması gerektiğini belirterek, "Daha anlık denetim yapılması ya da caydırıcı cezalar olması lazım" dedi. Demir, ayrıca sahte tereyağının tüketiciyi aldattığını, üretim sırasında farklı toksik maddelerin gıdanın içerisine girebileceğini bunun da insan sağlığına zararlı olduğunu söyledi.
9.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile DEM'lendi. İttifak yaptı. Bu iki parti kendi aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Yeşilay haftası ne zaman 2024? Yeşilay haftası nedir?
Yeşilay haftası ne zaman 2024? Yeşilay haftası nedir? Yeşilay haftasının ne zaman olduğuna yönelik araştırmalar arttı. Toplumda alkol, sigara ve uyuşturucu madde kullanımını engellemeye yönelik bilinçlendirme etkinliklerinin düzenlendiği haftada, öğrenciler okullarında Yeşilay Haftası'nı kutluyor. Bu özel haftada, öğrenciler resimler ve şiirler aracılığıyla bu zararlı alışkanlıkların önlenmesine katkı sağlıyorlar. Peki, Yeşilay haftası ne zaman?
27.02.2024 Gündem
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, tüp bebek tedavisinde dikkat edilmesi gereken noktaları ve tüp bebek tedavisi aşamaları hakkında merak edilenleri anlatıyor.
26.02.2024 Yaşam
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları Güzelliği keşfetmek, özgüveni artırmanın, dış görünümü daha fazla vurgulamanın ve her gün kendimizi daha iyi hissetmenin bir yolu olarak karşımıza çıkıyor. Bu yolculuk, daha güzel görünme arayışında atılan adımlarla başlıyor. İlk adım ise cilt ve cilt güzelliği olarak karşımıza çıkıyor.
25.02.2024 Yaşam
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor Kadınların özellikle son yıllarda talep gösterdiği kalıcı makyaj uygulamalarının cilt sağlığına zararlı olduğunu söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Yıldırım, “Estetik açıdan pratik gözükse de bu uygulamalar cilt sağlığına zararlı. Yoğun alüminyum içeren kimi ürünler, vücut üzerinde ciddi yan etkilere ve hastalıklara neden oluyor, sağlığı tehdit ediyor" dedi.
22.02.2024 Yaşam
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi İngiltere Ulusal Suç Ajansı (NCA), FBI ve Europol ile birlikte kişi ve kurumların görsel ve verilerini çalarak şantaj yapan dünyanın en büyük siber suç organizasyonu Lockbit’i operasyonla çökertti.
20.02.2024 Dünya
Rus doktorlar tespit etti: Karaciğeri bitiren 3 alışkanlık! O meyve kimsenin aklına gelmez
Rus doktorlar tespit etti: Karaciğeri bitiren 3 alışkanlık! O meyve kimsenin aklına gelmez Karaciğer, vücudun en hayati organlarının başında gelir. Birçok riskli durum da onun için geçerlidir. Yağlanma riski taşıyan bu organda belirtilerle kendini gösteriyor. Karaciğeri bitiren 3 alışkanlık Rus doktorlar tarafından tespit edildi. İşte detaylar...
15.02.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu: Ülkemizde sosyal medya kullanım süresi yaklaşık 3 saat
Bakan Uraloğlu: Ülkemizde sosyal medya kullanım süresi yaklaşık 3 saat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, "Sosyal medya kullanım süresi dünyada 2 saat 23 dakika iken; ülkemizde 2 saat 44 dakika, yaklaşık 3 saati buluyor. Dolayısıyla bu alan asla boş bırakılmaması ve son derece ciddiyetle ele alınması gereken bir konu" dedi.
13.02.2024 Gündem
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı''
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı'' Milletvekili Barut, narenciye üretimini bitirecek Yeşillenme Hastalığı'nı yayan zararlıya karşı acil, kapsamlı ve topyekün mücadele çağrısı yaptı
7.02.2024 Adana
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden öğrencilere eğitim
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden öğrencilere eğitim Adana İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Mücadele ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek ilkokulu ve Anaokulu öğrencilerine yönelik güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık, sosyal medya güvenliği ile teknoloji bağımlılığı konularında bir eğitim semineri düzenlendi.
7.02.2024 Adana
Lektin ne demek? Lektin hangi besinlerde bulunur, lektin içermeyen besinler neler? İşte Çağla Şıkel’in beslenme programında öne çıkan lektin içeren besinler
Lektin ne demek? Lektin hangi besinlerde bulunur, lektin içermeyen besinler neler? İşte Çağla Şıkel’in beslenme programında öne çıkan lektin içeren besinler Sağlığı için beslenme alışkanlıklarını değiştirdi. Şıkel, “Sıfır gluten, sıfır lektin, sıfır kuruyemiş, sıfır meyve ve süt ürünü. Abur cuburu da bıraktım. 2 aydır böyle. Hiç zorlanmadım. Şişkinlik kalmadı. Kendimi daha iyi hissediyorum.” dedi. Söz konusu açıklamanın ardından lektinin ne olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, lektin nedir, zararlı mı, hangi besinlerde bulunur? Lektin nelerde var?
7.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zararlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zararlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.