Woody Allen

Woody Allen

Son dakika Woody Allen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Woody Allen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Woody Allen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Woody Allen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan woody allen gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 woody allen haberi bulunmuştur. Tüm woody allen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Woody Allen’dan tecavüz suçlamasına yanıt!
Woody Allen’dan tecavüz suçlamasına yanıt! Tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya kalan Woody Allen, iddialara yönelik açıklamalarda bulundu. Allen, "Duygusuz görünmek istemem ama endişeli değilim" dedi.
27.05.2020 Magazin
Ünlü yıldıza taciz tepkisi
Ünlü yıldıza taciz tepkisi Yönetmen Woody Allen'ı tacizle suçlayan evlatlık kızı Dylan Farrow, oyuncu Scarlett Johansson'ın "İnanmıyorum" demesine sert tepki gösterdi.
8.09.2019 Magazin
Kızına 'cinsel taciz' başını yaktı!
Kızına 'cinsel taciz' başını yaktı! ABD'li yönetmen Woody Allen'ın evlatlık kızı Dylan Farrow, yıllar önce "Babam 7 yaşında beni taciz etmişti" demiş ama hiçbir işlem yapılmamıştı. 32 yaşındaki Farrow, geçtiğimiz günlerde iddiasını tekrarlayınca 82 yaşındaki yönetmenin çekimleri süren filmi 'Rainy Day in New York'un sponsoru Amazon, projeden çekildi.
31.01.2018 Magazin
Selena Gomez film ücretini bakın nereye bağışladı?
Selena Gomez film ücretini bakın nereye bağışladı? Şarkıcı Selena Gomez, kadınlara yönelik taciz olayları için oluşturulan Time's Up hareketine destek verdi.
19.01.2018 Magazin
Woody Allen'ın kızından kan donduran itiraf: Yüz üstü uzanmamı söyledi ve...
Woody Allen'ın kızından kan donduran itiraf: Yüz üstü uzanmamı söyledi ve... Amerikalı yönetmen Woody Allen'ın kızı Dylan Farrow, CBS televizyonuna tacizi anlattı: Bana yüz üstü uzanmamı söyledi. Ben oyuncak trenle oynarken, cinsel tacize uğradım.
20.01.2018 Magazin
Denemek insana cesaret veriyor
Denemek insana cesaret veriyor TOY Comedy Club bünyesinde kadın mizahını sahneye taşıyan stand-up sanatçısı Lesli Karavil, Bebeköy Backbar’da her hafta stand-up gösterilerine devam ediyor. Tiyatrocu, yazar ve çizer Karavil ile konuştuk.
12.01.2018 Arşiv
İçimde birden fazla kadın var
İçimde birden fazla kadın var Kanıt: Ateş Üstünde dizisi ile tanıdığımız oyuncu Başak Güröz, “Birbirine çok zıt karakterleri oynayarak kendimi farklı yönlerden keşfetmek istiyorum”diyor.
29.12.2017 Arşiv
Gala pozu
Gala pozu Başrollerinde Justin Timberlake ile Kate Winslet’in yer aldığı ‘Wonder Wheel’ (Dönme Dolap) filminin New York galası önceki gece gerçekleşti.
15.11.2017 Magazin
Dönme Dolap Türkiye’de
Dönme Dolap Türkiye’de Başrollerini Justin Timberlake ile Kate Winslet’in paylaştığı, yönetmen koltuğunda ise Woody Allen’in oturduğu ‘Wonder Wheel’ (Dönme Dolap) filmi, Türkiye galasını 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde yapacak.
13.11.2017 Magazin
Selena Gomez yağmura yakalandı!
Selena Gomez yağmura yakalandı! Lupus hastalığı nedeniyle böbrek nakli ameliyatı geçirdiğini açıklayarak herkesi şaşırtan Selena Gomez, yeni filminin setinde görüntülendi.
21.09.2017 Kültür Sanat
Tecavüzle suçlanan yönetmene destek verdi!
Tecavüzle suçlanan yönetmene destek verdi! Kate Winslet, üvey kızı Dylan Farrow'a tecavüz etmekle suçlanan dünyaca ünlü yönetmen Woody Allen ile çalışmaktan rahatsızlık duymadığını söyledi.
14.09.2017 Magazin
Yıldızlar geçidi
Yıldızlar geçidi Son olarak ‘Café Society’ ile sinemaseverlerin karşısına çıkan usta yönetmen Woody Allen’ın henüz ismi açıklanmayan yeni filminin kadrosu giderek zenginleşiyor.
13.09.2017 Magazin
Tüm zamanların en iyi komedi filmleri listelendi!
Tüm zamanların en iyi komedi filmleri listelendi! BBC, tüm zamanların en iyi komedi filmlerini listeledi. Listenin en başında, 'Some Like It Hot' yer alıyor.
23.08.2017 Kültür Sanat
50’lerin pastel tonları
50’lerin pastel tonları Başrollerini Kate Winslet ile Justin Timberlake‘in paylaştığı ‘Wonder Wheel’ filminden yeni görseller yayınlandı.
12.08.2017 Magazin
Woody Allen’dan yeni film
Woody Allen’dan yeni film Woody Allen’ın 47. filmi ‘Wonder Wheel’ 1 Aralık’ta ABD’de gösterime girecek
14.06.2017 Magazin
Sahil çifti
Sahil çifti Woody Allen’ın henüz ismi açıklanmayan filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor...
20.09.2016 Magazin
Cankurtaran oldu
Cankurtaran oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, Woody Allen’ın henüz ismi belli olmayan filminin setinde objektiflere yansıdı...
17.09.2016 Magazin
Woody Allen’in dizi heyecanı
Woody Allen’in dizi heyecanı Woody Allen’ın yeni dizisi ‘Crisis in Six Scenes’in fragmanı yayınlandı...
15.09.2016 Magazin
Gerçek Kötüler adaleti sağlayacak
Gerçek Kötüler adaleti sağlayacak Bu hafta vizyona giren beş film arasında tartışmaları beraberinde getiren Suicide Squad/ Gerçek Kötüler öne çıkıyor.
12.08.2016 Arşiv
Antalya dünya starlarını ağırlıyor...
Antalya dünya starlarını ağırlıyor... Nisan ayında başlayan "EXPO 2016 Antalya" müziğin dev isimlerini ev sahipliği yapıyor. İngiliz müziğinin dev ismi Sting 9 Ağustos’ta unutulmaz bir gece yaşatacak...
5.08.2016 Arşiv
Sinema severler müjde
Sinema severler müjde Bu hafta vizyona giren filmler arasında "X-men: Kıyamet", "İyi Adamlar" ve "Başımın Belası" öne çıkan yapımlar.
20.05.2016 Kültür Sanat
Serinin en büyük savaşı
Serinin en büyük savaşı Bu hafta vizyona giren filmler arasında “X-men: Kıyamet”, “İyi Adamlar” ve “Başımın Belası” öne çıkan yapımlar.
19.05.2016 Arşiv
Hayal gücüne  2 yıl hapis cezası!
Hayal gücüne 2 yıl hapis cezası! Dünya yazarları Mısırlı yazar Ahmed Naci için ayakta. Kitabındaki cinsel içerikli bölümler nedeniyle iki yıl hapis cezasına çarptırılan Naci için dünya genelinde okuma etkinlikleri düzenleniyor.
17.06.2021 Dünya
Ünlü yönetmene Cannes'da tecavüz esprisi
Ünlü yönetmene Cannes'da tecavüz esprisi Cannes Film Festivali'nde, daha önce hakkında cinsel taciz suçlamaları bulunan yönetmen Woody Allen'a tecavüz ile ilgili espri yapıldı.
12.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Woody Allen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki woody allen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.