Dylan Farrow

Dylan Farrow

Son dakika Dylan Farrow haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dylan Farrow ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dylan Farrow haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dylan Farrow

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dylan farrow gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 dylan farrow haberi bulunmuştur. Tüm dylan farrow haberleri aşağıda listelenmiştir.
Woody Allen’dan tecavüz suçlamasına yanıt!
Woody Allen’dan tecavüz suçlamasına yanıt! Tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya kalan Woody Allen, iddialara yönelik açıklamalarda bulundu. Allen, "Duygusuz görünmek istemem ama endişeli değilim" dedi.
27.05.2020 Magazin
Ünlü yıldıza taciz tepkisi
Ünlü yıldıza taciz tepkisi Yönetmen Woody Allen'ı tacizle suçlayan evlatlık kızı Dylan Farrow, oyuncu Scarlett Johansson'ın "İnanmıyorum" demesine sert tepki gösterdi.
8.09.2019 Magazin
Kızına 'cinsel taciz' başını yaktı!
Kızına 'cinsel taciz' başını yaktı! ABD'li yönetmen Woody Allen'ın evlatlık kızı Dylan Farrow, yıllar önce "Babam 7 yaşında beni taciz etmişti" demiş ama hiçbir işlem yapılmamıştı. 32 yaşındaki Farrow, geçtiğimiz günlerde iddiasını tekrarlayınca 82 yaşındaki yönetmenin çekimleri süren filmi 'Rainy Day in New York'un sponsoru Amazon, projeden çekildi.
31.01.2018 Magazin
Woody Allen'ın kızından kan donduran itiraf: Yüz üstü uzanmamı söyledi ve...
Woody Allen'ın kızından kan donduran itiraf: Yüz üstü uzanmamı söyledi ve... Amerikalı yönetmen Woody Allen'ın kızı Dylan Farrow, CBS televizyonuna tacizi anlattı: Bana yüz üstü uzanmamı söyledi. Ben oyuncak trenle oynarken, cinsel tacize uğradım.
20.01.2018 Magazin
Tecavüzle suçlanan yönetmene destek verdi!
Tecavüzle suçlanan yönetmene destek verdi! Kate Winslet, üvey kızı Dylan Farrow'a tecavüz etmekle suçlanan dünyaca ünlü yönetmen Woody Allen ile çalışmaktan rahatsızlık duymadığını söyledi.
14.09.2017 Magazin
Ünlü yönetmene Cannes'da tecavüz esprisi
Ünlü yönetmene Cannes'da tecavüz esprisi Cannes Film Festivali'nde, daha önce hakkında cinsel taciz suçlamaları bulunan yönetmen Woody Allen'a tecavüz ile ilgili espri yapıldı.
12.05.2016 Magazin
'Bedava striptiz yapmak gibi!'
'Bedava striptiz yapmak gibi!' Cate Blanchett bu sözlerle zor günler geçiren yönetmene destek oldu...
11.02.2014 Arşiv
Woody Allen'dan 'taciz' mektubu
Woody Allen'dan 'taciz' mektubu Woody Allen, New York Times’a gönderdiği mektupta taciz suçlamasını yine reddetti ve eski hayat arkadaşı Mia Farrow'u kötü niyetli olarak niteledi.
29.09.2021 Gündem
Taciz iddialarına ilk cevap!
Taciz iddialarına ilk cevap! Woody Allen, kızının "Beni 7 yaşımdayken taciz etti!" iddialarına cevap verdi.
3.02.2014 Dünya
Babam beni taciz etti!
Babam beni taciz etti! Ünlü yönetmene kızından büyük suçlama
2.02.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dylan Farrow ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dylan farrow haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.