Cinsel Taciz

Cinsel Taciz

Son dakika cinsel taciz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel taciz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel taciz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Taciz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel taciz gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.610 cinsel taciz haberi bulunmuştur. Tüm cinsel taciz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Pendik'te pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı
Pendik'te pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı Pendik'te, hastaneden kaçarak girdiği bir evin penceresinde yakalanan taciz şüphelisi Melih Can A., 'cinsel taciz' suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.12.2023 Gündem
Pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı
Pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı Pendik'te, hastaneden kaçarak girdiği bir evin penceresinde yakalanan taciz şüphelisi Melih Can A., 'cinsel taciz' suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.12.2023 Gündem
Fırıncıdan liseli kıza zincirleme istismar! Mahkeme kararını verdi
Fırıncıdan liseli kıza zincirleme istismar! Mahkeme kararını verdi Adana’da işlettiği fırında çalışan lise öğrencisi E.A.’ya (16), cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan fırıncı R.A. (63), 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.12.2023 Gündem
Kadıköy'den Kartal'a kadar bisikletli kadını takip eden tacizci için flaş karar
Kadıköy'den Kartal'a kadar bisikletli kadını takip eden tacizci için flaş karar Kadıköy’de bisiklet süren bir kadının arkasından otomobiliyle Kartal'a kadar takip ederek cinsel tacizde bulunan Ersin Naci K. Tutuklandı.
15.11.2023 Gündem
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depreme Kozan'daki evinde yakalanan, bir süre çocukları ve eşi ile birlikte eşinin çalıştığı okulda kalan K.E., okul müdürünün taciz mesajları ile hayatının şokunu yaşadı. Kadın, müdürden şikayetçi olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.
25.10.2023 Gündem
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde iğrenç istismar! Cezası belli oldu
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde iğrenç istismar! Cezası belli oldu Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Asansörde bıçaklı tacizin cezası belli oldu
Asansörde bıçaklı tacizin cezası belli oldu Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme heyeti sanık Ali K.'yi 'silahla tehdit' suçundan 2 yıl, 'cinsel taciz' suçundan ise 9 yıl olmak üzere toplam 11 yıl hapis cezasına çarptırdı.
12.10.2023 Gündem
Denize atıp boğulmasını izlemişti! Korkunç olayda kan donduran detaylar
Denize atıp boğulmasını izlemişti! Korkunç olayda kan donduran detaylar Eminönü’nde deniz kenarında oturan Ahmet Uzun’a yumruk atıp bayılttıktan sonra bacaklarından sürükleyerek denize atıp boğulmasını izleyen, birkaç saat sonra da olay yerine dönüp Uzun’un cesedinin çıkarılışını izlerken yakalanan Serdal Akar hakkında karar açıklandı.
28.09.2023 Yaşam
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir?
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir? Bir kimsenin cinsel olarak taciz eden kişi hakkında şikayette bulunması halinde TCK 105 cinsel taciz suçundan dava açılmış olur. Bu dava sonucu kişilere üç aydan iki yıla kadar hapis cezası ya da adli para cezası verilir.
26.08.2023 Gündem
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar Adana'da avukat Ahmet Erleblebici'nin (33) ofisine gelen dolandırıcılar, baro kimliğinin fotoğrafını çekip, sosyal medyada adına sahte ara bulucu hesabı açtı. Kadın profiliyle erkeklerle cinsel içerikli fotoğraf paylaşıp, bu profilden kişilere ulaşan dolandırıcılar, "Konuştuğunuz kız 16 yaşında, bu eylem 'Çocuğun cinsel istismarı' suçuna giriyor. Bu suç uzlaştırmaya tabidir. Ara bulucu olarak ben atandım. Uzlaşmazsanız dava açılacak" diyerek para talep etti. Yüzlerce kişi dolandırılırken, mağdurların ulaştığı avukat Erleblebici, şikayetçi oldu.
21.08.2023 Yaşam
Ünlü şarkıcı Lizzo'ya dava açıldı! Sessizliğini bozdu 'incindim' dedi
Ünlü şarkıcı Lizzo'ya dava açıldı! Sessizliğini bozdu 'incindim' dedi Üç eski dançısı tarafından cinsel taciz iddialarıyla dava edilen Lizzo olayların ardından sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
3.08.2023 Magazin
Avcılar'da taciz şüphelisine mahalleliden dayak! "Sapık var" diye bağırdı
Avcılar'da taciz şüphelisine mahalleliden dayak! "Sapık var" diye bağırdı İstanbul Avcılar'da şok eden olay. Avcılar'da, iddiaya göre köpeklerini gezdirmeye çıkan iki kadını taciz ettiği fark edilen kişi, mahalleli tarafından darbedilerek polise teslim edildi. Şüphelinin darbedildiği anlar cep telefonu ile görüntülendi.
27.07.2023 Gündem
İğrenç anlar kameralara yansıdı! Vatandaşlar hemen yakalanmasını istiyor
İğrenç anlar kameralara yansıdı! Vatandaşlar hemen yakalanmasını istiyor Mardin'in Nusaybin ilçesinde ekmek almaya giden 13 yaşındaki kız çocuğunu takip ederek yolunu kesen, para karşılında ‘evcilik oyunu’ oynamayı teklif eden ve güvenlik kameralarına yansıyan taciz şüphelisi, polis tarafından aranıyor.
7.07.2023 Yaşam
Psikologdan online taciz! Rezalet mesajlarda ortaya çıktı: Seansta tahrik oldum
Psikologdan online taciz! Rezalet mesajlarda ortaya çıktı: Seansta tahrik oldum Hatice B., kişisel problemleriyle ilgili olarak tedavi gördüğü psikolog Mustafa Özay’ın online seans sırasında kendisini taciz ettiğini iddia ederek şikâyetçi oldu. Cinsel taciz suçlamasıyla yargılanan Mustafa Özay, 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.06.2023 Yaşam
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcıya beraat
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcıya beraat Yayında geçici olarak görevlendirilen kadın katibe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli savcı Ş.B.’nin delil yetersizliğinden beraatine karar verildi.
25.05.2023 Gündem
Sosyal medya üzerinden iğrenç tuzak! 'Uzlaşma' bahanesi ile akılalmaz oyun
Sosyal medya üzerinden iğrenç tuzak! 'Uzlaşma' bahanesi ile akılalmaz oyun Sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. İş başvurusunda bulunan kadınların bilgileri ve fotoğrafları ile hesap açan fırsatçılar, yüzlerce kişiyi tuzağa düşürdü. Yaşananlara ilişkin değerlendirmede bulunan Avukat Selen Karataş, ‘uzlaşma hükümlerini’ hatırlatarak, nitelikli dolandırıcılık suçuna dikkati çekti.
25.05.2023 Gündem
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcı hakim karşısına çıktı
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcı hakim karşısına çıktı Yanında geçici olarak görevlendirilen kadın katibe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli savcı Ş.B. hakim karşısına çıktı. Suçlamayı reddeden savcı Ş.B. "Adliye gibi kalabalık ortamda kendisini arabaya bindirip zorla götüreceğim, böyle saçmalık olamaz. Olaydan haberdar olsam kamera kaydı isterdim" dedi.
22.05.2023 Gündem
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, yazar E. Jean Carroll’a cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulanarak 5 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Öte yandan Trump’ın Sözcüsü Steven Cheung, eski ABD Başkanı'nın temyize gideceğini söyledi.
9.05.2023 Dünya
Skandal ağır cezaya taşındı
Skandal ağır cezaya taşındı Kadın akademisyen Ö.H.’nin, 2 yıl boyunca Prof. Dr. H.S.Ç.’nin “cinsel saldırı, tehdit, hakaret, şantajlarına” maruz kaldığını belirten şikâyet dosyası 3 yıl sonra ağır ceza mahkemesine taşındı.
30.04.2023 Gündem
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı Güney Amerika ülkesi Paraguay'da yaşanan skandalda bir annenin uyuşturucu için yaptıkları pes dedirtti. Söz konusu olay sonrası polisin yaptığı açıklama ise yaşananların bir ilk olmadığını ortaya koydu.
28.04.2023 Dünya
Cep telefonuyla gizlice kadınları görüntülüyordu! Yakalanıp sınır dışı edildi
Cep telefonuyla gizlice kadınları görüntülüyordu! Yakalanıp sınır dışı edildi İstanbul'da cep telefonuyla gizlice çektiği kadınların görüntülerini sosyal medyada paylaştığı belirlenen Pakistanlı İ.A. yakalandı.
20.04.2023 Yaşam
Ünlü oyuncu 13 kadın tarafından cinsel tacizle suçlanıyor! Setlerde ve halka açık yerlerde...
Ünlü oyuncu 13 kadın tarafından cinsel tacizle suçlanıyor! Setlerde ve halka açık yerlerde... 'Asteriks ve Oburiks'in yıldızı ünlü oyuncu Gerard Depardieu, 13 kadın tarafından cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Oyuncu kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Depardieu, sinema oyuncusu Charlotte Arnould tarafından da 2020 yılı aralık ayında cinsel tacizle suçlanmıştı.
14.04.2023 Magazin
Ezgi Mola'yı taciz etmekle suçlanan sanık konuştu: Amacım tanışıp samimi bir arkadaşlık kurmaktı
Ezgi Mola'yı taciz etmekle suçlanan sanık konuştu: Amacım tanışıp samimi bir arkadaşlık kurmaktı Bir reklam afişinde birlikte fotoğraflarının bulunduğu oyuncu Ezgi Mola'yı ısrarla takip ederek tehditte bulunduğu ve sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 8 yıl 3 aya kadar hapsi istenen Kemal K. hakim karşısına çıktı. Sanık Kemal K. savunmasında, "Amacım tanışıp samimi bir arkadaşlık kurmaktı" diyerek kendisini yanlış ifade etmiş olabileceğini belirtti.
30.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Taciz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel taciz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.