Gazete Vatan Logo

Serinin en büyük savaşı

Bu hafta vizyona giren filmler arasında “X-men: Kıyamet”, “İyi Adamlar” ve “Başımın Belası” öne çıkan yapımlar.

Serinin en büyük savaşı

2016’nın merakla beklenen fantastik filmlerinden biri olan X-Men serisinin dokuzuncu filmi “X Men: Kıyamet”, nihayet vizyona girdi. Serinin devam filminin konusu kısaca şöyle: Evreninin ilk ve en güçlü mutantı Apocalypse, ölümsüz ve yenilmez olmuştur. Kendine mutantlardan oluşan güçlü bir takım yaratır ve insanoğlunu gezegenden temizlemek ister. Profesör X’in de yardımıyla, Raven genç bir X-Men takımına yardım etmeli ve insanoğlunu tamamen bu felaketten kurtarmalıdır. Bol efekt ve büyük bir kapışmanın yaşandığı film, önceki filmlere de selam göndererek serinin hayranlarını tatmin edecektir. Seriyle ilgili son bir not: X-Men macerası, 2017’de vizyona girmesi planlanan Wolverine filmi ile devam edecek.

Los Angeles’ı karıştıracaklar

Başrollerini Russell Crowe ve Ryan Gosling’in paylaştığı “İyi Adamlar” izleyiciyi 1970’lerin Los Angeles’ına götürüyor. Özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir ve olaylar gelişir...

Aşkı arayan iki insan...

Haberin Devamı

Yönetmen Sean Mewshaw’ın ilk uzun metrajı olan “Başımın Belası”, müzisyen eşini kaybeden ve onun hakkında biyografi kaleme almak isteyen Hannah’nın (Rebecca Hall) hikayesini ele alıyor. Yapım, Woody Allen filmlerinden esintiler taşıyor.