W

W

Son dakika w haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan w ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını w haber sayfamızda bulabilirsiniz.

W

haberleri sayfasında son dakika yaşanan w gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 w haberi bulunmuştur. Tüm w haberleri aşağıda listelenmiştir.
Basit Harmonik Hareket Formülleri Nelerdir? Hız, Periyot Ve Yay Formülleri...
Basit Harmonik Hareket Formülleri Nelerdir? Hız, Periyot Ve Yay Formülleri... Basit harmonik hareket, fizik bölümünün önemli ünitelerinden biridir. Basit harmonik hareketi geri çağrıcı bir kuvvet olarak tanımlamak yanlış olmaz. Düzgün dairesel hareketler yapan bir cismin kendi çapında meydana getirdiği bir izdüşüm bulunmaktadır. Bu izdüşümün meydana getirdiği hareket, basit harmonik hareket şeklinde tanımlanır.
11.01.2024 Gündem
Açısal Momentum Formülü Nedir? Açısal Momentum Nasıl Hesaplanır?
Açısal Momentum Formülü Nedir? Açısal Momentum Nasıl Hesaplanır? Bir cisim 'm' kitlesine sahip iken 'v' hızı ile hareket ederse bir momentum meydana gelir. Bunun nedeni ise cismin hareketini sağlayan 'F' kuvvetinin olmasıdır. Yani momentum kuvvet faktörü ile doğru orantılıdır ve aynı yönlüdür. Açısal momentum ise bir cismin dönüş hareketleri ile ilgili bir kavramdır. Bu ifade mevcut cismin şekline, hızına ve kütlesine göre değişiklik gösterir.
11.01.2024 Gündem
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Krzysztof Kieslowski'nin 80. doğum günü! Krzysztof Kieslowski kimdir? Krzysztof Kieslowski hayatı!
Krzysztof Kieslowski'nin 80. doğum günü! Krzysztof Kieslowski kimdir? Krzysztof Kieslowski hayatı! Google Krzysztof Kieslowski'yi doğum gününde unutmadı. Ünlü yönetmen Krzysztof Kieslowski için Doodle hazırlayan Google, sabah saatlerinden itibaren arama motorunun ana sayfasında yer aldı. Doodle tasarımını gören pek çok kişi de Krzysztof Kieslowski kimdir? sorusunu araştırıyor. Peki, Krzysztof Kieslowski kimdir? Yönetmen Krzysztof Kieslowski hayatı, film ve belgeselleri
27.06.2021 Gündem
Milliyet gazetesi ve Borsa İstanbul iş birliğiyle Finansal Okuryazarlık Zirvesi
Milliyet gazetesi ve Borsa İstanbul iş birliğiyle Finansal Okuryazarlık Zirvesi Birçok ülkede uzun süredir ilgi gören ve önemi her geçen gün artan finansal okuryazarlık konusunda toplumsal fayda yaratmak amacıyla Milliyet Gazetesi ve Borsa İstanbul, 4 Haziran 2021 Cuma günü “Finansal Okuryazarlık Zirvesi” düzenliyor. Pandemi sürecinde daha da önem kazanan Finansal Okuryazarlık Zirvesi’nde; “Bütçemi nasıl yönetirim?” ve “Küçük yatırımcı neden borsada yer almalı?” konu başlıkları iki ayrı panelde sektörün önde gelen isimleriyle değerlendirilecek. Zirveyi takip etmek istenler Milliyet Gazetesi Youtube hesabı üzerinden canlı izleyebilecek.
31.05.2021 Ekonomi
NFT çılgınlığı devam ediyor! Dünyanın gözü bu satışa çevrildi
NFT çılgınlığı devam ediyor! Dünyanın gözü bu satışa çevrildi Dijital tabanlı sanat eserleri olan NFT'lerle ilgili çılgınlık sürüyor. Dudak uçuklatan rakamlara satılan eserler tabloların yerini almaya mı hazırlanıyor sorusu sürerken Christie's müzayede evi yeni NFT müzayedesini duyurdu. Çığır açacak satış olarak nitelendirilen müzayede de yine rekor kırılır mı sorusu akıllara geliyor.
21.04.2021 Ekonomi
Kritik düzenleme Meclis'te kabul edildi! TBMM tatile girdi
Kritik düzenleme Meclis'te kabul edildi! TBMM tatile girdi Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Finansmanının Önlenmesine İlişkin Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Teklif görüşmelerinin ardından TBMM tatile girdi.
26.12.2020 Gündem
Laser uygulamasıyla başarılı sonuç!
Laser uygulamasıyla başarılı sonuç! Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emin Yeğinboy, anal fistül ameliyatında laser uygulamasından başarılı sonuçlar alındığını söyledi. Op. Dr. Yeğinboy, "Ameliyatın temel prensibi anal fistül kanalının saptanıp mekanik temizliği yapıldıktan sonra laser enerjisiyle fistül yolunun yakılarak 'mühürlenmesi'dir. Laser yöntemi anal fistül tedavisinde standart olma yolunda ilerliyor" dedi.
22.12.2019 Sağlık
Oda kumandası ile kullanılıyor
Oda kumandası ile kullanılıyor Bosch, Condens 7000i W yoğuşmalı kombiler, akıllı oda kumandası ile kullanılabiliyor. Böylece mobil telefon ve tablete yüklenen bir uygulama ile istenilen yerden sıcaklık ayarlanabiliyor
16.10.2017 Ekonomi
Bodrum modeline Fransızlar talip
Bodrum modeline Fransızlar talip Bodrum’da sağlıklı yaşam ve ‘ister kirala ister yaşa’ konseptini bir arada sunan Sianji Group, yatırımcısına euro bazında yüzde 8 kazanç garanti ediyor. Grubun konseptine Fransa ve Abu Dabi’den yatırımcılar talip oldu
28.07.2017 Ekonomi
Fahriye Evcen'in büyük sürprizi ne?
Fahriye Evcen'in büyük sürprizi ne? Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından takipçilerine teşekkür etti.
19.05.2017 Magazin
Balık iyidir çünkü etin yerine geçer
Balık iyidir çünkü etin yerine geçer Şişli Florence Nigtingale Hastanesi’nden, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Dyt. Tuba Kayan Tapan, bir kişinin haftada 250 gram balık tüketmesi gerektiğini söylüyor.
21.10.2016 Arşiv
'Kardashian hem gösteriş yapıp hem soyuldum diye şaşırmasın'
'Kardashian hem gösteriş yapıp hem soyuldum diye şaşırmasın' Dünyaca ünlü Alman modacı Karl Lagerfeld, Paris'teki kiralık bir rezidans dairesinde kalırken silahlı soyguna uğrayan ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medyadan tüm zenginliğini ifşa ettikten sonra soyguna uğramasına şaşırmaması gerektiğini söyledi.
5.10.2016 Magazin
SwiftKey Klavye'ye yeni emojiler geldi
SwiftKey Klavye'ye yeni emojiler geldi Popüler Klavye uygulaması SwiftKey'e son güncellemeyle birlikte 184 yeni emoji eklendi.
29.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Çocuklarınızı ‘W’ şeklinde oturtmayın
Çocuklarınızı ‘W’ şeklinde oturtmayın Çocukların kalçasını yere koyup dizlerinden bacaklarını arkaya doğru bükerek gerçekleştirdiği ‘W’ oturuş pozisyonu birçok sağlık problemlerine yol açıyor...
28.12.2015 Sağlık
Google'dan Bilgi Veren Canlı Duvar Kağıdı: METER
Google'dan Bilgi Veren Canlı Duvar Kağıdı: METER Google'dan Bilgi Veren Canlı Duvar Kağıdı: METER! Detaylar haberimizde...
11.10.2015 Bilim ve Teknoloji
'Türkiye beklediğimizin ötesinde şeyler yaptı'
'Türkiye beklediğimizin ötesinde şeyler yaptı' ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Toner, “Türkiye, DAEŞ ile mücadele noktasında ve Suriyeli sığınmacı akınıyla başa çıkmada beklediğimizin üstünde ve ötesinde şeyler yaptı” dedi...
31.08.2015 Dünya
İstanbul'da polis merkezine saldırı girişimi!
İstanbul'da polis merkezine saldırı girişimi! Çağlayan Adliyesi’nin hemen arkasında bulunan polis merkezine silahlı saldırı girişimi son anda önlendi. Fark edildiğini anlayan şüphelinin saldırmaktan son anda vazgeçip, yaya olarak kaçtığı görüldü.
29.09.2021 Gündem
Bu oturuş şeklinden uzak tutun
Bu oturuş şeklinden uzak tutun Çocukların yanlış oturuş pozisyonları, önlem alınmazsa ileride bel, sırt ve omurga gibi vücudun önemli bölümlerinde kaymalar meydana getiriyor...
26.01.2015 Sağlık
Vatanını hiç unutmuyor
Vatanını hiç unutmuyor 26 yaşındaki ünlü pop yıldızı Rihanna, önceki gece Manhattan sokaklarında yine göz kamaştırdı...
15.08.2014 Magazin
Öcalan ve namaz saati tartışması
Öcalan ve namaz saati tartışması Pakette iki soru işareti
6.12.2013 Siyaset
Yeni dönem Meclis'te
Yeni dönem Meclis'te TBMM'ye sunulan demokratikleşme paketinde, anadilde eğitim ve propagandadan siyasi partilere, nefret suçundan gösterilere, başörtüsünden yaşam tarzına müdahaleye kadar 17 madde var...
29.09.2021 Gündem
CHP'den şaşırtan afiş!
CHP'den şaşırtan afiş! O harfi kullandılar
29.09.2021 Gündem
İşte ismi değişecek iller!
29.09.2021 Gündem
3 değil 5 yeni harf!
3 değil 5 yeni harf! Türk Dil Kurumu 'Alfabede yeni harfler" açılımı yaptı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

W ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki w haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.