Vimeo

Vimeo

Son dakika vimeo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vimeo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vimeo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vimeo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vimeo gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 vimeo haberi bulunmuştur. Tüm vimeo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google’a telif hakkı için yasa hazırlığı başladı! Askıya alma cezası dahil çok sayıda yaptırım...
Google’a telif hakkı için yasa hazırlığı başladı! Askıya alma cezası dahil çok sayıda yaptırım... Google’ın AB üyesi bazı ülkelerde verilerini kullandığı yaklaşık 300 medya kuruluşuna telif hakkı ödemeyi kabul etmesinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde Türkiye’deki yayıncıların telif hakkı alabilmesi için yasa çalışması başlatıldı.
8.06.2022 Siyaset
Bu proje ile hayvan ölümlerinin önüne geçilecek!
Bu proje ile hayvan ölümlerinin önüne geçilecek! Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin büyük başarısı ‘Animal Safety’ projesi, hayvan ölümlerinin önüne geçecek. Araçlara yerleştirilen cihaz ile hayvanlar otoyollardan uzak tutulacak.
8.05.2019 Gündem
Google, Chrome'u böyle savundu!
Google, Chrome'u böyle savundu! Google, son zamanlarda pil tüketimi ve hızı yüzünden eleştirilen Chrome'un geçen seneye göre ne kadar iyi olduğunu, işte böyle anlattı...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Animasyon sürprizi
Animasyon sürprizi Geçtiğimiz yıl almadık ödül bırakmayan Leonardo DiCaprio’nun başrolünü üstlendiği Alejandro González Iñárritu filmi ‘The Revenant’ın animasyonu yapıldı...
29.04.2016 Magazin
Vimeo Android uygulaması güncellendi
Vimeo Android uygulaması güncellendi Popüler video paylaşım sitesi Vimeo'nun Android uygulaması uzun bir aranın ardından güncellendi. Uygulama 2.0 numaralı sürüme yükseltildi.
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Google Flash’ı engellemeye başladı
Google Flash’ı engellemeye başladı Son yıllarda internet teknolojileri içinde en çok tartışılan konuların başında Flash geliyordu...
2.09.2015 Bilim ve Teknoloji
Profesyonel sinemacılar da telefonu keşfetti
Profesyonel sinemacılar da telefonu keşfetti Yüksek kaliteli video çekimi, kullanım kolaylığı, bazen resmi izin alma gerekliliğinin olmaması iPhone ile film çekmeyi seçen profesyonel sinemacıların sayısını her geçen gün artırıyor.
14.02.2015 Arşiv
Dünyaca ünlü sitelere yasak getirildi
Dünyaca ünlü sitelere yasak getirildi Hindistan'da internet sansürü şok yarattı. Dünyaca ünlü sitelere yasak getirildi.
31.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyayı sallayan intihar videosu! (+18)
Sosyal medyayı sallayan intihar videosu! (+18) ODTÜ Makina mezunu 35 yaşındaki Mehmet Pişkin, bu sabaha karşı Facebook'ta "Mehmet Pişkin'in intihar notu" başlıklı 14 dakikalık bir video paylaştıktan sonra hayatına son verdi...
16.10.2014 Yaşam
Türkiye içinde birçok sırrı  barındırıyor
Türkiye içinde birçok sırrı barındırıyor Yeni yüzyılda modern gezginlerin rotasında İstanbul mutlaka var...
11.10.2014 Magazin
TEDxReset 5. yılında yine ‘sıfırlayacak’
TEDxReset 5. yılında yine ‘sıfırlayacak’ Dünyanın dört bir yanında sosyal, siyasi ve ekonomik belirsizlikler “Ya Şimdi?” sorusunu kafalarda uyandırıyor. Ortak aklı, ilham veren fikir ve projeleri, ne olup bittiğine ilgi duyan herkesle buluşturmayı amaçlayan TEDxReset bu sorunun peşine düşüyor. İlki 2010 yılında “Sıfırla” temasıyla başlayan TEDxReset’te hayatın her alanından, farklı düşünen 36 konuşmacı “Ya Şimdi?” sorusunu cevaplayacak. 18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek TEDxReset’te Tanrılar Okulu’nun yazarı Prof. Stefano D'Anna, Stanford Üniversitesi’nden Dan Klein, önemli tasarımcı ve eğitmenlerinden Oruç Çakmaklı, KONDA’nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Gelecekhane’nin yaratıcısı Halil Aksu gibi alanında fark yaratmış konuşmacılar bugünü sorgularken yarına ilişkin fikirlerini paylaşacaklar.
9.04.2014 Dünya
Nokia, yeni Lumia''larını tanıttı
Nokia, yeni Lumia''larını tanıttı Nokia, yeni Lumia''ları ile birlikte Windows Phone 8.1''i duyurdu.
3.04.2014 Bilim ve Teknoloji
Devlet klavyeden parmağını çekmiyor!
Devlet klavyeden parmağını çekmiyor! İnternete çeki-düzen tartışılırken Türkiye’de 40 bin 851 site erişime kapalı...
29.09.2021 Gündem
Tek ‘TİB’ internet dönemi başladı!
Tek ‘TİB’ internet dönemi başladı! Özel hayatın gizliliğini ihlal eden ve hakaret içeren internet içeriklerinin engellenmesini düzenleyen yasa, dün gece TBMM’de kabul edildi...
29.09.2021 Gündem
Yasak kalktı!
Yasak kalktı! YoutTube'un kapatılmasının sebebi ise Vimeo'nun da kapatılmasına neden olan video.
14.01.2014 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü siteye Türkiye'de şok yasak!
Dünyaca ünlü siteye Türkiye'de şok yasak! Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Vimeo'ya Türkiye'den erişim bir kaç saatliğine sağlanamadı.
10.01.2014 Yaşam
Ünlü video sitesi yeniden yayında!
Ünlü video sitesi yeniden yayında! Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Vimeo'ya Türkiye'den erişim bir kaç saatliğine sağlanamadı...
9.01.2014 Bilim ve Teknoloji
Bu klipte kaç kişi var?
Bu klipte kaç kişi var? 7 gün çekim yapıldı; 10 gün boyunca çalışılarak 4 binin üzerinde fotoğraf bir araya getirildi ve bu video hazırlandı. Oh Yeah Wow ile The Paper Kites adlı tasarım ekipleri Darcy Prendergast'ın yönetmenliğinde 'Young' (Genç) adlı bu videoyu çekti. İşte Vimeo'nun son günlerde en çok paylaşılan videolarından Young. Ve başlıktaki sorunun yanıtı: 350. Bu videoda 350 kişinin yüzü var!
12.10.2013 Haber
F.Bahçe'de yeni bir kavga!
F.Bahçe'de yeni bir kavga! Fenerbahçeli taraftarların 12 Numara adıyla kurdukları internet sitesinin aynı isimli bir başka internet sitesiyle yaşadığı tescil savaşında ilginç gelişmeler...
23.07.2013 Futbol
iOS 7''nin tanıtımı kesinleşti
iOS 7''nin tanıtımı kesinleşti Apple, 10 Haziran''da başlayacak WWDC 2013 etkinliğinde iOS''un yeni sürümünü karşımıza çıkaracak.
8.06.2013 Bilim ve Teknoloji
Tanıtılmasına günler kala sızdırıldı!
Tanıtılmasına günler kala sızdırıldı! iOS 7 işletim sisteminin görüntüsü sızdırıldı.
4.06.2013 Bilim ve Teknoloji
Yepyeni bir festival!
Yepyeni bir festival! Türkiye’nin ilk dijital festivali Mayıs’ta geliyor!
8.05.2013 Magazin
Vimeo işi ticarete döküyor
Vimeo işi ticarete döküyor Vimeo şimdi yepyeni özellikler sunuyor
13.03.2013 Bilim ve Teknoloji
Sony Xperia L ve SP''nin tarihi açıklandı
Sony Xperia L ve SP''nin tarihi açıklandı Yeni iki Xperia telefon tanıtılacak!
13.03.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Vimeo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vimeo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.