Gazete Vatan Logo

Sosyal medyayı sallayan intihar videosu! (+18)

Sosyal medyayı sallayan intihar videosu! (+18)

ODTÜ Makina mezunu 35 yaşındaki Mehmet Pişkin, bu sabaha karşı Facebook'ta "Mehmet Pişkin'in intihar notu" başlıklı 14 dakikalık bir video paylaştıktan sonra hayatına son verdi.

İntihar sebebini ve duygularını anlatan ve bir parçayla son bulan video kısa zamanda sosyal medyada yayıldı ve tartışma yarattı. İnternet girişimleri üzerine çalışan ve bir yazılım şirketinde yönetici olan Pişkin, genç yaşına rağmen çok başarılıydı ve çevresinde çok sevilen bir isimdi.

ARKADAŞLARI CESEDİNİ BULDU

Pişkin'in intihar notunu yayınlamasından 15 dakika sonra arkadaşları Pişkin'in evine gitti. Ancak Pişkin o sırada kendini asmış ve hayatını kaybetmişti.

Çevresinde son derece neşeli, entelektüel, hareketli ve girişimci bir insan olarak tanınan Pişkin, videosunda gömülmek istemediğini ve bedeninin kadavra olarak kullanılmasını istediğini belirtiyor.

Pişkin, Ella Fitzgerald'dan Every Time We Say Goodbye çalarak sonlandırdığı videoyu şu cümlelerle yayınladı:

"Merhabalar, bu sabah hayatıma son veriyorum. İntihar notu olarak dandik bir video bırakıyorum. Hayatıma güzellik ve ilham katan herkese teşekkür ederim. İyi bakın kendinize.

Haberin Devamı

Hi, i'm ending my life this morning. I recorded this lousy video as a suicide note. Thanks to all who brought joy and inspiration to my life. Take care.

So long, and thanks for all the fish.

Mehmet"

Öte yandan videonun viral mi yoksa gerçek mi olduğu kafalarda soru işareti bırakırken Radikal muhabiri İsmail Saymaz, "Mehmet Pişkin'in Nişantaşı'nda saat 9:00 sularında evinde kendini astığı" yönündeki tweeti tartışmalara son noktayı koydu.

İşte o video (+18) (Yayın anlayışımız gereği videonun tamamını yayınlamıyoruz)