İsmail Saymaz

İsmail Saymaz

Son dakika ismail saymaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail saymaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail saymaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Saymaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail saymaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 ismail saymaz haberi bulunmuştur. Tüm ismail saymaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm' CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım CHP’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı zoom toplantısının ardından tartışmalar sürerken saflar da netleşmeye başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan, 'değişim' isteyen Ekrem İmamoğlu ve destekçilerine karşı dikkat çeken bir adım geldi.
24.07.2023 Gündem
Meral Akşener ilk kez konuştu: Mutabakattan haberim yoktu, bakanlıkların adını koymak yanlış
Meral Akşener ilk kez konuştu: Mutabakattan haberim yoktu, bakanlıkların adını koymak yanlış Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçimleri öncesi İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlığı ve MİT'i verdiğine ilişkin gizli mutabakat yaptıklarını açıklamıştı. Gizli mutabakatla ilgili ilk kez konuşan Meral Akşener, haberi olmadığını ve "Henüz bakanlıkları konuşmadan İçişleri Bakanlığı ya da şu bu diye bakanlıkların adını koymak yanlış olmuştur" dedi.
23.07.2023 Gündem
İnce'den dikkat çeken CHP açıklaması: Atatürk gelse kurultay şansı zor olur
İnce'den dikkat çeken CHP açıklaması: Atatürk gelse kurultay şansı zor olur Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sessizliğini bozdu. CHP'yi eleştiren İnce 'değişim' tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken yorumda bulunarak, "Atatürk gelse kurultay şansı zor olur." ifadelerini kullandı.
5.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanıyla ilgili ABD’li şirket vaadine yanıt verdi. Bakan Varank, "Daha önceki açıklamalarını hatırlayın. 'Havalimanı yapacağız tekrar' diyorlardı. Bundan da vazgeçtiler. Şimdi 'ABD'li şirketi getireceğiz' diyor. Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok" dedi.
29.04.2023 Gündem
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Flaş karar duyuruldu, net 4.000 TL, yarın...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Flaş karar duyuruldu, net 4.000 TL, yarın... Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Milyonlarca çalışanın gözü zam oranlarına çevrildi. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. 'Net asgari ücret ne kadar olacak?', 'Asgari ücret 2022'de ne kadar artacak?' en çok merak edilen soruların başında geliyor. 8 milyon asgari ücretliyi doğrudan etkileyecek zam görüşmelerinde son perde açılıyor. İşçi ve işverenler taleplerini net bir şekilde ortaya koyuyor. Asgari ücret zammı dolaylı olarak tüm çalışanları ilgilendiriyor. Hem özel sektördeki diğer çalışanların zam oranın hem de AGİ, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı gibi ödemelerin belirlenmesinde asgari ücrete yapılacak zam belirleyici oluyor. Asgari ücrette ilk rakamlar belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yapılan çalışmalar neticesinde işçi tarafının 3750-4000 lira arasında, işveren tarafının ise 3500-3750 lira arasında asgari ücret istediğini belirtmişti. Konu ile ilgili yeni bir açılama yapan Bakan Bilgin çalışanlara güzel haberi duyurdu. Bilgin, asgari ücretin açıklandığında bir bayram havası oluşturacağını belirterek, "Biz buradan sizlerin beklentisi nedir bilmiyorum ama toplumun beklentisini karşılayacak ciddi bir asgari ücret artışı gerçekleştireceğiz" dedi. Öte yandan asgari ücrette net rakamların yarın belirlenip duyurulması bekleniyor. Asgari ücret zammında kritik haftaya giriliyor. İşte asgari ücrette son dakika gelişmeleri, işçi ve işveren tarafının beklentileri ve son dakika zam tahminleri...
12.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! İşçi 4000 TL, işveren 3500 TL...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! İşçi 4000 TL, işveren 3500 TL... Milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücret ile ilgili peş peşe açıklamalar geliyor. Asgari ücret ile ilgili Türk-İş kırmızı çizgisini açıkladı. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret zammında 4 bin liranın altında bir ücretin kabul edilemez olduğunu söyledi. TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ise "En az 3500 TL'yi geçtik. Daha fazlası için çalışıyoruz" açıklaması yaptı.
10.12.2021 Çalışma Hayatı
ByLock’un lisans sahibi David Keynes hakim karşısında: Beni 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz
ByLock’un lisans sahibi David Keynes hakim karşısında: Beni 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz FETÖ şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes, hakim karşısına çıktı. Keynes’in savunmasında "Ben programın lisans sahibi olarak görünüyorum ama beni şirketteki 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz. Hiçbir şeyden haberim yok. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" dediği öğrenildi.
6.10.2021 Gündem
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
Ümit Özdağ yeni parti kuruyor!
Ümit Özdağ yeni parti kuruyor! İYİ Parti'den istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Ümit Özdağ ile yeni bir parti kurup, Atatürkçü kesimin oylarına talip olacaklarını açıkladı.
5.02.2021 Siyaset
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den ittifak açıklaması: Neye mal olursa  olsun...
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den ittifak açıklaması: Neye mal olursa olsun... MHP Genel Başkanı Bahçeli, yaptığı açıklamada, "Net olarak açıklıyorum, neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakı'nın zeminini genişletmek için yaptığı temas ve ziyaretlerden rahatsız olmamız söz konusu değildir." dedi.
14.01.2021 Siyaset
Adnan Oktar'ın iğrenç yüzü romana dönüştürüldü
Adnan Oktar'ın iğrenç yüzü romana dönüştürüldü İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, 108 sayfalık "Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün Cinsel İstismar Sistemi" isimli 3 adet çizgi roman hazırlattı. Çizerinin ismi gizli tutulan çizgi romanda mağdur ifadeleri, sanıkların yazışma ve telefon kayıtları yer aldı.
20.12.2020 Gündem
CHP ile İnce arasında ipler kopuyor!
CHP ile İnce arasında ipler kopuyor! CHP’nin eski genel başkanları Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın dün, Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Resti çeken CHP lideri Kılıçdaroğlu, "İnce’nin parti kurmayacağını beyan ettiğini belirterek “Partili gibi davranmasını bekliyorum” dedi.
10.08.2020 Siyaset
Pişkin savunma: Isırığa rızası vardı
Pişkin savunma: Isırığa rızası vardı Tokat’ta yaşayan Diğba T., eşi Cemal Yiğit T.’nin alkol bağımlısı olduğunu, kendisini dövüp ısırarak eziyet ettiğini savunarak polise başvurdu. Diğba T., boşanma davası açtı. Cemal Yiğit T. de Diğba T.’den evlilik birliğini bozduğu gerekçesiyle 500 bin TL maddi ve manevi tazminat istedi.
2.02.2020 Yaşam
Lise öğrencisi 18 yaşına basınca polise koştu: Babam bana tecavüz ediyor
Lise öğrencisi 18 yaşına basınca polise koştu: Babam bana tecavüz ediyor Lise öğrencisi B.İ., 18 yaşına bastıktan bir gün sonra polise giderek babasının 5-6 yaşından beri kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. 50 yaşındaki baba H.M.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.01.2020 Yaşam
Tunceli'yi karıştıran olay! Korucu olmak için başvurdu tecavüzden tutuklandı
Tunceli'yi karıştıran olay! Korucu olmak için başvurdu tecavüzden tutuklandı Tunceli’de telefon tamir dükkânı ve bilgisayar oyun salonu işleten H.Y., korucu olmak için başvurunca hakkında güvenlik soruşturması başlatıldı. Bu kapsamda, H.Y.’nin 4-5 yıldır işyerine gelen çocuklara tecavüz ettiği ortaya çıktı. En az beş çocuğu istismar ettiği saptanan H.Y. tutuklandı. İğrenç olayın duyulmasıyla birlikte halk sokağa döküldü. Sokağa çıkan ilçe sakinleri sorumlunun en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
10.01.2020 Gündem
Ekranda Kanal İstanbul atışması
Ekranda Kanal İstanbul atışması Televizyon programına katılan İmamoğlu, “Kanal İstanbul depremi tetikler” dedi. Yayına bağlanan Prof. Dr. Celal Şengör, bunun doğru olmadığını söyledi ve “Kanal depremi tetiklemez” diye çıkıştı. Bu açıklama üzerine İmamoğlu, Şengör’ü yayına aldığı için programın moderatörüne tepki gösterdi.
10.01.2020 Gündem
Muhtarın cinayetini video ortaya çıkardı
Muhtarın cinayetini video ortaya çıkardı Düğünde havaya ateş açarken akrabasını öldüren muhtar, önce delil niteliğindeki kasedi yok etti, ardından kullanmadığı iki tabancasını savcılığa teslim etti ve “Ben öldürmedim” dedi. Savcılık düğüne katılanların çektikleri videolardan muhtarın belindeki ‘üçüncü’ silahı tespit etti.
2.01.2020 Yaşam
Yatılı kursta skandal iddia!
Yatılı kursta skandal iddia! Rize'de yaşayan S.K. adlı vatandaş CİMER’e gönderdiği ihbarda, Güneysu ilçesi Kıbledağı Erkek Kuran Kursu’nda çocukların fiziksel şiddete maruz kaldığını ileri sürdü.
2.01.2020 Gündem
Toplu vurgun! 18 milyon TL’yi aşkın para aktarılmış
Toplu vurgun! 18 milyon TL’yi aşkın para aktarılmış İflas bayrağı çeken Neo Arazi Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin (Neo Yapı) iki sahibi ve iki eski ortağı ile 12 çalışanına ‘suç örgütü kurma ve nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla dava açıldı. Neo Yapı’nın hesaplarından bu kişilere 18 milyon TL’yi aşkın paranın danışıklı şekilde aktarıldığı belirlendi.
20.12.2019 Gündem
Ordu'da dehşet! Korktuğu başına geldi...
Ordu'da dehşet! Korktuğu başına geldi... Dursun Özcan (82), “Oğlum av tüfeğimi aldı” ihbarında bulundu. Ancak dosya kapatıldı, silah geri alınmadı. O evlat 3 yıl sonra dehşet saçtı.
14.12.2019 Yaşam
Ordu’daki vahşette DEAŞ izi
Ordu’daki vahşette DEAŞ izi Ordu'da geçen yıl başı kesilerek öldürülen Iraklı Hussein Kalaf Abdulameer Marzoq (17) cinayetinden DEAŞ izi çıktı. Cinayeti işleyen Iraklı Ahmet Ahmed’in İdlib’den Türkiye’ye geldiği belirlendi. Marzoq’u cinayet yerine götüren Musa Najm Abdullah Al Qaisi’nin cep telefonunda ise DEAŞ terör örgütünün propaganda görüntüleri ile “Yaptığınız onurlu işinizden dolayı teşekkür ederim” şeklinde Arapça sesli mesaj çıktı.
12.12.2019 Yaşam
Belediye başkanı ve kaymakam karşı karşıya!
Belediye başkanı ve kaymakam karşı karşıya! CHP’nin Rize’de kazandığı tek ilçe olan Fındıklı’da belediye ile kaymakamlık arasında park ismiyle başlayan mücadele, kurs hizmetiyle devam ediyor.
9.12.2019 Siyaset
Ceren'in katili Özgür Arduç'la ilgili rapor ortaya çıktı
Ceren'in katili Özgür Arduç'la ilgili rapor ortaya çıktı Ceren’i katleden Özgür Arduç’un her an suç makinesine dönüşebileceği, 2005 baharında askerliğini yaparken fark edilmiş. Hakkındaki çok ağır rapora rağmen gerekli özen gösterilmeyip toplumun içine salınmış.
8.12.2019 Gündem
Onların çığlıklarını kimse duymadı!
Onların çığlıklarını kimse duymadı! Eşi Güneş Karaçuban’ı boğarak öldüren Sabri Barçağ için haksız tahrik indirimi yapılması istendi. Mahkeme, savcılığın mütalaası doğrultusunda hüküm verirse, Barçağ 12 yıl ile 18 yıl arasındaki bir cezayla kurtulmuş olacak. Kuzeni Ayşenur G.’yi istismar edip intihara sürüklediği iddia edilen Selahattin S., Yargıtay’ın ‘beraat’ kararına rağmen yeniden 14 yıla mahkûm edildi. Ancak avukatlarının itirazı üzerine bir kez daha serbest bırakıldı. Eski eşi Yalçın Özalpay hakkında 23 suç duyurusuna rağmen ‘uzlaştırma masası’na oturtulmak istenen ve cinayete kurban giden Ayşe Tuba Arslan’ın dört gün üst üste “Seni öldüreceğim” tehdidi aldığı ortaya çıktı.
7.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Saymaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail saymaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.