Vergi Borcu Sorgulama

Vergi Borcu Sorgulama

Son dakika vergi borcu sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vergi borcu sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vergi borcu sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vergi Borcu Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vergi borcu sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 vergi borcu sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm vergi borcu sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
20 Plaka Neresi? 20 Hangi Şehrin Plakası? 20 Hangi İlin Plaka Kodu?
20 Plaka Neresi? 20 Hangi Şehrin Plakası? 20 Hangi İlin Plaka Kodu? Ülkemizde her il bir sayıya denk gelmektedir. Bu alfabetik olarak oluşturulmaktadır. Plaka kodları özellikle motorlu taşıtlar için çok önemli bir yer tutmaktadır. Araç bilgisinin çoğu plakaya göre belirlenmektedir. Plaka kodlarını bilerek, aracın hangi onun hangi ile ait olduğunu bilmek demektir. 
21.08.2023 Yaşam
Borç ödemelerinde yeni dönem! Kimlik numarasıyla yapılmayacak! Üyelik de gerekecek, milyonları kapsıyor...
Borç ödemelerinde yeni dönem! Kimlik numarasıyla yapılmayacak! Üyelik de gerekecek, milyonları kapsıyor... Borç ödemelerine ilişkin flaş açıklama! Yeni dönem başlıyor. Yapılan değişiklikle artık kimlik numarası ile sorgulama mümkün olmayacak. Yeni bir karar alındı, kararın uygulanmaması halinde eğer şikayet edilirse cezai yaptırım uygulanacak. Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), belediyelerin emlak vergisi ödeme, hızlı ödeme ve borç sorgulama hizmetlerinde yalnızca T.C. kimlik numarası ile işlem yapmasını yasaya aykırı buldu. Buna göre belediyeler artık vergi sorgulamalarında üyelik ve şifre ya da çift faktörlü doğrulama kullanacak. T.C. kimlik no, ad soyad, vergi no, sicil no gibi verilerle sorgulama yerine, SMS ya da e-postaya iletilen şifre gibi bir sistemle uygulama devreye alınacak. İşte kararın detayları...
24.05.2022 Ekonomi
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak... e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu. Artık e-Devlet'ten yapılacak. Bakanlıktan açıklama geldi. Kamu kurumlarının personel alımları bundan böyle sadece e-Devlet üzerinden yürütülecek. Sistem entegre edildi. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, e-Devlet'ten yapılan işlemlere yenilerinin ekleneceğini de bildirdi. İşte bakanlığın son dakika açıklaması...
10.09.2021 Ekonomi
Zam ve ceza ödememek için akın ettiler! Son gün...
Zam ve ceza ödememek için akın ettiler! Son gün... Borcu olan vatandaşlar uzun süre yapılandırma hakkının çıkmasını bekledi. Borç yapılandırma süreci başladı. Vergi borcu, sigorta prim borcu, öğrenim kredisi borcu, ecrimisil, motorlu taşıtlar vergisi ve trafik para cezası gibi borçları bulunan vatandaşlar yapılandırma hakkından yararlanabiliyor. Borç yapılandırmasında son tarih ise 31 Ocak olarak belirlendi.
15.12.2020 Ekonomi
Vergi borcu yapılandırma (İnternetten başvuru 2020)! İşverenler başvurularını e-Sigorta kanalıyla internet üzerinden yapabilecek!
Vergi borcu yapılandırma (İnternetten başvuru 2020)! İşverenler başvurularını e-Sigorta kanalıyla internet üzerinden yapabilecek! Vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? Vergi borcu yapılandırma kanunun TBMM’den geçmesinin ardından vergi borcu yapılandırma tarihi merakla bekleniyordu. Vergi borcu yapılandırma başvuruları geçtiğimiz haftalarda başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aile, çalışma ve sosyal hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, işverenlerin başvurularını e-Sigorta kanalıyla internet üzerinden yapabilecekleri gibi, elden ya da posta yoluyla bağlı bulundukları SGK il müdürlüğüne veya Sosyal Güvenlik Merkezine de yapabileceklerini bildirdi. İşte Vergi borcu yapılandırma detayları…
2.12.2020 Gündem
İnternetten vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? Vergi yapılandırma başvurusu…
İnternetten vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? Vergi yapılandırma başvurusu… Vergi borcu yapılandırma kanunu TBMM geçince, vergi borcu yapılandırma konusunda yapılan araştırmalar arttı. Borcu bulunan milyonlar, vergi borcunun nasıl yapılandıracağını araştırıyor. Peki, vergi borcu nasıl yapılandırılır? İşte vergi borcu yapılandırma 2020 başvurusu…
23.11.2020 Gündem
SGK harekete geçti! Ve değişti, silinecek
SGK harekete geçti! Ve değişti, silinecek Milyonlarca kişi tarafından beklenen vergi ve SGK prim borçlarını da kapsayan yapılandırmaya ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe girdi. SGK prim borçları, KYK, vergi borçları ve idari para cezaları yeniden yapılandırılabilecek. Özellikle SGK prim borçları ve SGK idari para cezaları da bu kapsamda yer alıyor. Peki, Yeni yasa ile SGK idari para cezaları siliniyor mu? SGK prim borçları nasıl yapılandırılıyor? İşte SGK borç ödeme ve yapılandırma başvurusuna ilişkin tüm detaylar...
18.11.2020 Ekonomi
'Bilinmeyen numaralara' 8,3 milyon lira harcandı
'Bilinmeyen numaralara' 8,3 milyon lira harcandı Telefonda rehberlik hizmetleri veren işletmecilerin geliri, bu yılın mart ayı sonu itibarıyla 8,3 milyon lira olarak gerçekleşti.
30.09.2020 Ekonomi
SGK, kimlik, ehliyet, pasaport hepsi orada!
SGK, kimlik, ehliyet, pasaport hepsi orada! Milyonlarca kişiyi kapsıyor. Artık SGK, kimlik, ehliyet, pasaport hepsi orada. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "?46 milyonu aşan kullanıcı, yeni eklenenlerle birlikte Dijital Türkiye Portalı'ndaki 5 bini aşkın hizmete evinden tek tıkla ulaşmaya devam ediyor." dedi.
2.05.2020 Bilim ve Teknoloji
e-Devlet şifremi unuttum! e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi yenileme
e-Devlet şifremi unuttum! e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi yenileme Corona virüs önlemleri kapsamında seyahat izin belgesi, sosyal yardım başvuruları, tarımsal destekler, abonelik iptali, ücretsiz maske alımı ve birçok kamu hizmetinin yapılabilmesi için E-Devlet Sistemi kullanılıyor. Vatandaşların evden çıkmadan ve sıra bekleme derdi olmadan pek çok hizmeti alabildiği e-Devlet internette sıklıkla aratılıyor. Peki, e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi unutulursa yenileme nasıl yapılır? e-Devlet şifresi yenileme ekranı...
27.04.2020 Gündem
Antalya'da "ozon odası" kuruldu
Antalya'da "ozon odası" kuruldu Antalya'da, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde belediye çalışanları ve ziyaretçilerin dezenfekte edilmesi için "ozon odası" kuruldu.
22.03.2020 Sağlık
E-Devlet'te 1039 yeni hizmet! İlk sırada o var...
E-Devlet'te 1039 yeni hizmet! İlk sırada o var... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, e-Devlet Kapısı'nda 45 milyon olarak planlanan bu yılki kullanıcı sayısı hedefinin bir yıl öncesinden yakalandığını belirterek, "2023 hedefimizi 53 milyon kullanıcıya 893 farklı kurum hizmetinin sunulması olarak belirledik." dedi.
6.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Dijital Türkiye'nin kullanıcı sayısı 45 milyona ulaştı
Dijital Türkiye'nin kullanıcı sayısı 45 milyona ulaştı Devlet tarafından verilen hizmetlerin elektronik ortamda sunulduğu portalı 1 milyarın üzerinde kişi ziyaret etti. İlk yılında sadece 22 hizmetin yer aldığı portalda bugün 5 bin 170 hizmet vatandaşların kullanımına sunuluyor.
2.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor!
Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Dijital Türkiye Versiyon 1.1'in çalışmalarına başladık. Versiyon 1.1'de bütünleşik hizmet sunumuna odaklanacağız. Vatandaşlarımız araçlarına dair her şeyi, sigorta durumu, vergi borcu, trafik cezası, muayene durumu, hızlı geçiş bakiyesi gibi tüm bilgilerini Dijital Türkiye platformunda oluşturulacak tek bir pencereden görebilecek." dedi.
24.07.2019 Gündem
Vergi borcu sorgulama nasıl yapılır?
Vergi borcu sorgulama nasıl yapılır? Vatandaşlar, devlete olan vergi borçlarının nasıl öğrenebileceklerini merak ediyor. Vergi borçlarını sorgulamak için vergi dairelerine gitmeden, internet üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar için tüm detaylar haberimizde...
4.02.2019 Uzmana Sor
E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet şifresi nasıl alınır?
E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet şifresi nasıl alınır? Onuncu yılını geride bırakan E-Devlet uygulaması, kamu kurumları hizmetlerine daha kolay ulaşım sağlar. Vatandaşlar sıra beklemeden E-Devlet’e giriş yaparak, işlemlerini hızlı ve kolay şekilde halledebilirler. E-Devlet’e nasıl giriş yapılır? E-Devlet şifresi nasıl ve nereden alınır?
29.09.2021 Gündem
E-Devlet’e nasıl giriş yapılır?
E-Devlet’e nasıl giriş yapılır? E-Devlet uygulaması, kamu hizmetlerinin online olarak yapılmasını sağlar. İki binin üzerinde hizmete erişim sağlanan sistem ile işlemler kısa sürede yapılabilir. Uygulama ile işlem yapılabilmesi için giriş yapılması gerekir. E-Devlet’e nasıl giriş yapılır? E-Devlet şifresi nasıl ve nereden alınır?
29.09.2021 Gündem
E-Devlet’e nasıl giriş yapılır?
E-Devlet’e nasıl giriş yapılır? E-Devlet sistemi, kamu hizmetlerinin tek bir yerden yapılmasını sağlayan bir uygulamadır. Vatandaşlar sıra bekleme derdi olmadan pek çok hizmet ile ilgili işlemi kolayca yapabilirler. E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet şifresi nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
e-Devlet'te engeller kalkacak
e-Devlet'te engeller kalkacak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Kullanıcı sayısı 35 milyona yaklaşan e-Devlet Kapısı'nda, adınıza şirket kurulup kurulmadığının belirlenmesinden üniversite sınav kaydına, patent başvurusundan ikametgaha kadar birçok işlem hızlı ve kolay bir şekilde yapılıyor. e-Devlet Kapısı kapsamında ilk olarak Ankara'da kurulacak 'Tek Durak Hizmet Noktası' hizmetiyle bilişim okur yazarlığı olmayan veya engelli vatandaşımıza kamu hizmetini elektronik ortamda sunacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet’e nasıl girilir?
E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet sistemi, kamu hizmetlerinin vatandaşlara online olarak sunulduğu bir sistemdir. E-Devlet ile kamu kurumlarında uzun kuyruklarda bekleme derdi yaşanmadan, kısa süre içerisinde işlemler gerçekleştirilebilir. e-Devlet’e nasıl girilir? e-Devlet şifresi nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
2016 yılı vergi borcu yapılandırması için son 15 gün!
2016 yılı vergi borcu yapılandırması için son 15 gün! 2016 yılı vergi borcu yapılandırması için 15 gün kaldı. 31 Ekim'e kadar uzatılmış olan vergi borcu yapılandırmasının son günü 25 Kasım'a ertelendi. Vergi borcuyla ilgili ayrıntılar yazımızda.
29.09.2021 Gündem
Vergi borcu sorgulaması online olarak yapılabilir mi?
Vergi borcu sorgulaması online olarak yapılabilir mi? Vergi borcu sorgulaması online olarak yapılabilir. Tüm vatandaşları ilgilendiren bu konuda vergi borcu sorgulamasını online olarak gerçekleştirmek büyük kolaylık sağlar. Peki vergi borcu sorgulaması nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
E-Devlet Sistemi sayesinde işlemler artık çok kolay!
E-Devlet Sistemi sayesinde işlemler artık çok kolay! E-Devlet Sistemi sayesinde vatandaşlar işlemlerini çok kolay gerçekleştirebiliyor. E-Devlet resmi internet sitesine girdiğinizde kurumlara gitmenize gerek kalmıyor. İşte e-devlet sistemiyle ilgili bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Online vergi borcu sorgulaması nasıl yapılır?
Online vergi borcu sorgulaması nasıl yapılır? Online vergi borcu sorgulaması vatandaşların ödemekle yükümlü olduğu vergileri öğrenmesini sağlar. Ayrıca online vergi borcu sorgulaması işlemiyle vergi borcu ödemesi de yapılabilir. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın sunmuş olduğu online vergi borcu sorgulamasıyla ilgili ayrıntılar haberimizin devamında...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Borcu Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vergi borcu sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.