Borç

Borç

Son dakika BORÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BORÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BORÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borç gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.557 borç haberi bulunmuştur. Tüm borç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özhaseki, depremzedelere borç iddiasına yanıt verdi! 'Hepsi iftiradır'
Özhaseki, depremzedelere borç iddiasına yanıt verdi! 'Hepsi iftiradır' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin?
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin? Rönesans Gayrimenkul halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot veri? Sorularının yatını yatırım yapacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş halka arzı başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan onay alan şirket Borsa İstanbul'da RGYAS kodu ile yer alan alıyor. Halka arz fonunun kullanım yeri olarak % 60, 65 finansal borç geri ödemesi olarak açıklandı. İşte Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir, Rönesans halka arz hangi banka? Sorularının yanıtı…
17.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
5.04.2024 Ekonomi
Cenk Alper: Nakit pozisyonumuz yıllık bazda tarihin en yüksek seviyesine çıktı
Cenk Alper: Nakit pozisyonumuz yıllık bazda tarihin en yüksek seviyesine çıktı Sabancı Holding, 2023 yılı enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklamada 2023 yılı genelinde kombine satışlarının yüzde 6 artışla 811,1 milyar TL seviyesine yükseldiği, konsolide net kârın ise 15,4 milyar TL olarak gerçekleştiği belirtildi.
3.04.2024 Ekonomi
Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı oldu!
Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı oldu! Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde Bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanarak, Belediye Başkanı oldu. Çelik, Türkiye'nin en genç kadın Belediye Başkanı olma unvanını kazandı.
1.04.2024 Gündem
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, beyana tabi gelirleri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan oluşan mükelleflerin, 2023 yılı yıllık gelir vergisi beyannamelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar ikametgahlarının bağlı olduğu yer vergi dairesine vermelerinin gerektiği bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "En borçlu belediyeler CHP'ye ait. Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketleriyle birlikte SGK’ya en borçlu belediyesi. Yani Ankara Büyükşehir Belediyesi prim borçlarını dahi devlete ödeyemiyor. 5 yıl önce 200 milyon olan borç bugün 4,5 milyar olmuştur" dedi.
26.03.2024 Gündem
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi Süper Lig'de transfer yasağı alan kulüplerin sayısı artıyor. FIFA tarafından transfer yasağı alan kulüp sayısı 6'ya yükseldi!
26.03.2024 Süper Lig
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor Kredi kartı borcu olan, kredi kartı kullanan ya da kart kullanmayı düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. Zorda kalındığında ya da gelirlerin yeterli olmadığı durumda çoğu kişinin imdadına kredi kartı yetişiyor. Kartlar çoğu zaman kişilere büyük ölçüde kolaylık sağlasa da, yönetme kısmında problem yaşandığı takdirde, ileride taksitler adeta bir borç dağına dönebiliyor. Vatandaşlar kara kara borcunu kapatmanın yollarını arıyor. Peki kredi kartı borcunu kapatmak için kredi çekmek doğru mu? Karttaki borcu kapatmak için, başka bir karttan nakit avans çekmek mantıklı mı? Kredi kartı borcunun devamlı olarak asgari tutarını ödeyerek borcun tamamından kurtulmak mümkün olur mu? Uzman isim kart borçlarına ilişkin çok kritik detaylara yer verdi...
23.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?  Faiz artarsa dolar, borsa ne olur? (2024 TCMB mart ayı PPK kararı)
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Faiz artarsa dolar, borsa ne olur? (2024 TCMB mart ayı PPK kararı) Dolar, altın, borsa ve banka mevduat faizi yatırımcıları tarafından merakla beklenen mart ayı Merkez Bankası faiz kararı öncesinde ekonomistler, politika faiziyle ilgili beklentilerini açıklamıştı. Mart ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Türkiye ekonomisini yakından takip eden yatırımcılar tarafından beklenen kritik faiz kararıyla birlikte güncel piyasa verileri takip ediliyor
21.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararındaydı. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ikinci kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, sürpriz bir kararla politika faizinde 500 baz puan artırıma giderek, faizi yüzde 50 seviyesine çekti.
21.03.2024 Ekonomi
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi Erzurum'da kaybolduktan 16 yıl sonra, para meselesi yüzünden öldürülüp Kop Dağı'nın eteklerine gömüldüğü ortaya çıkan Recep Akpınar (27) cinayetine ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Göktürk (53) ve Necmi Acar'a (52) verilen müebbet hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
21.03.2024 Gündem
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış Batman'da, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile yanındaki Rüknettin Özdemir'i (25), mesajlaştıkları iddiasıyla tabancayla öldüren Ramazan Baykara'nın, olaydan sonra gittiği lokantada yemek yediği ve çektirdiği fotoğrafa da 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Baykara, tutuklandı. Esra Yılmaz'ın annesi Çiğdem Yılmaz, "Kızım namussuzluk yapmadı. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.
20.03.2024 Gündem
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
20 bin lira borcunu ödemeyen kadını evinde rehin aldı
20 bin lira borcunu ödemeyen kadını evinde rehin aldı Eyüpsultan’da A.R.G., kendisine 20 bin lira borcu olan kadını evinde rehin aldı. D.A. isimli kadın parayı yakınlarından isteme bahanesiyle kardeşine arayıp rehin alındığını haber verdi. D.A., kardeşinin ihbarı üzerine yapılan operasyonla kurtarılırken evde yapılan aramada 2 kilo 957 gram uyuşturucu bulundu . Gözaltına alınan A.R.G., tutuklandı.
13.03.2024 Gündem
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Birçok kişi yanlış biliyor, bu mallar haczedilemiyor
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Birçok kişi yanlış biliyor, bu mallar haczedilemiyor Borcu olan herkesi ilgilendiren detay ortaya çıktı. Borcu olanların en büyük korkusu haciz. İcralık olan pek çok kişi ise bu konudaki haklarını ya bilmiyor ya da yanlış biliyor. Borçlarla ilgili Yargıtay’ın emsal kararlarını hatırlatan Avukat Ali Oktay Coşgun, haczedilemeyen mal ve hakları bir bir sıraladı.
13.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten Fitch açıklaması: Türkiye'nin sağlam ekonomi politikaları gücünü yansıtıyor
Bakan Şimşek'ten Fitch açıklaması: Türkiye'nin sağlam ekonomi politikaları gücünü yansıtıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fitch'in Türkiye'nin notunu ve görünümü yükseltmesine yönelik olarak açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek "Fitch'in Türkiye'nin uzun vadeli döviz borç notunu B'den B+'ya, görünümü ise nötrden pozitife yükseltmesi, Türkiye'nin sağlam ekonomi politikalarının gücünü yansıtıyor. Sağlam politikalar sürdürmeye ve yapısal reformları uygulamaya kararlıyız" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Kredi kullanarak ev alacaklar dikkat! Faiz ve borç ödemesi ile ilgili kritik uyarı geldi
Kredi kullanarak ev alacaklar dikkat! Faiz ve borç ödemesi ile ilgili kritik uyarı geldi Ev sahibi olmak isteyenler için hayati uyarı yapıldı. Vatandaşlar konut alımı için kredi çekmek istediklerinde bankaların bazı dayatmaları ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu durumda bazı mağduriyetler yaşanabiliyor. Bankalar müşterilerine kredi verirken hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi başka ürünleri de teklif edebiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan konuyla ilgili önemli bir uyarı geldi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor"
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda, içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli de atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa müzik grubunun şarkılarıyla arttı. Adanalılar hem hizmetin sevincini yaşadı hem de konserle eğlendi.
10.03.2024 Adana
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı!
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı! Beşiktaş’ın 30 Kasım 2023 tarihi itibariyle borcunun 8 milyar 453 milyon 690 bin TL olduğu açıklandı.
9.03.2024 Beşiktaş
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı Bursa ve Eskişehir’de 5 kişiyi, mobil bankacılık ve şifrelerini öğrendiği kredi kartı ve banka kartlarıyla yaklaşık 140 bin TL dolandıran E.Y. (29), İstanbul’a kaçmak üzereyken otoyol gişelerinde yakalandı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından 65 ayrı kaydı olan şüphelinin, mağdurlardan bazılarına kendisini fabrika sahibi ve mühendis olarak tanıttığı belirtildi.
6.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Borç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.