Vergi Borcu

Vergi Borcu

Son dakika vergi borcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vergi borcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vergi borcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vergi Borcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vergi borcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.736 vergi borcu haberi bulunmuştur. Tüm vergi borcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Vatan TV
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence...
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence... Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Aldığı darbeler nedeniyle çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede önce fiziksel, ardından psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.
10.03.2024 Gündem
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak?
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak? Ciro ile silah taşıma ruhsatı ile ilgili aramalar 2024 yılına girişmesiyle sorgulanmaya başlandı. 45.000.000  lira olan silah taşıma ciro miktarının 2024 yılında ne kadar olduğu sorgulanıyor. Yeniden değerlendirme oranına göre bedeller yüzde 58.46 olmuştu. Peki, 2024 silah ruhsat ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu?
4.01.2024 Ekonomi
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı Yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen paraları aklamak ve zimmetlerine geçirmek isteyen dolandırıcıların yeni yöntemi ihtiyaç sahibi olan kişilerin banka hesaplarını kara para akışında kullanmak için kiralamak. Hatta bu dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kurdukları gruplarla kiralık hesap arıyor.  Hesabını kiraya veren ve hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açılan Mustafa Kazan, "Biz bir cahillik yaptık, tuzağa düştük. Mağdur olan benim ama, bankalar tarafından insanlar karşısında dolandırıcı olarak görünen de benim" dedi. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcılardan biri, "Biz vergi kaçırmak için bu yöntemi kullanıyoruz" derken, bir diğeri ise dolandırıcılık olayların arttığını söyleyerek, kendisiyle çalışırsa dolandırılmayacağını taahhüt etti. 
10.12.2023 Gündem
Emekli aylığı ile ilgili emsal karar! Kesinti, haciz ve bloke detayı
Emekli aylığı ile ilgili emsal karar! Kesinti, haciz ve bloke detayı Emekli aylığı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yargıtay’dan emekli aylığına yönelik karar geldi. Böylelikle Yargıtay ‘yaşam hakkı’ olarak değerlendirdiği emekli aylığında bankaların bloke, kesinti yapma hakkı olmadığı yönünde karar verdi ve ‘emeklilerin gelir, aylık ve ödenekleri muvafakat alınmadan haczedilemez, bloke konulamaz’ dedi. İşte emekli aylığı ile ilgili tüm detaylar...
26.10.2023 Emekli
Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler?
Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler? Emniyet Genel Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsat sahiplerine yönelik önemli bir duyuru yayınladı. Yurt genelindeki emniyet müdürlüklerine yollanan duyuruda 1 Eylül son tarih denildi. Peki, Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler?
24.08.2023 Gündem
20 Plaka Neresi? 20 Hangi Şehrin Plakası? 20 Hangi İlin Plaka Kodu?
20 Plaka Neresi? 20 Hangi Şehrin Plakası? 20 Hangi İlin Plaka Kodu? Ülkemizde her il bir sayıya denk gelmektedir. Bu alfabetik olarak oluşturulmaktadır. Plaka kodları özellikle motorlu taşıtlar için çok önemli bir yer tutmaktadır. Araç bilgisinin çoğu plakaya göre belirlenmektedir. Plaka kodlarını bilerek, aracın hangi onun hangi ile ait olduğunu bilmek demektir. 
21.08.2023 Yaşam
Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: 4 Ağustos'a kadar uzatıldı
Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: 4 Ağustos'a kadar uzatıldı Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi borcu yapılandırma ile MTV ikinci taksit ödeme süresinin 4 Ağustos Cuma günü sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
31.07.2023 Ekonomi
SGK borç yapılandırmada karar alındı! Vergi borcu ödemesi uzatıldı mı? Vergi yapılandırma son günü ne zaman?
SGK borç yapılandırmada karar alındı! Vergi borcu ödemesi uzatıldı mı? Vergi yapılandırma son günü ne zaman? Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan borç yapılandırma ile ilgili son açıklama geldi. SGK tarafından son ödeme tarihi 31 Temmuz olan borç yapılandırma, cari dönem prim borçlarının ödeme süresi uzatıldı mı sorusu gündemdeki yerini aldı. Sigortalıları ve işverenleri yakından ilgilendiren karar sonrası internette, "Borç yapılandırma süresi uzatıldı mı? Vergi ödememeleri son günü ne zaman? soruları araştırılmaya başlandı.
31.07.2023 Ekonomi
Borcu olanlara müjde! Yüzde 90'ı siliniyor, taksitle ödeme fırsatı, işte son tarih
Borcu olanlara müjde! Yüzde 90'ı siliniyor, taksitle ödeme fırsatı, işte son tarih Borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Vatandaşın yüzünü güldüren yapılandırma yasası vergi borcu olanlara da büyük fırsat sunuyor. Borç yapılandırmasında son tarih yaklaşıyor. İşte haberin detayları...
29.06.2023 Ekonomi
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları Borcu olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Pandemi döneminde kesilen cezalara ilişkin müjde geldi. Rakamlar netleşti. Buna göre 321 bin kişinin ödediği 309 milyon TL'lik tutar iade edilecek. Bugüne kadarki en geniş kapsamlı vergi borcu yapılandırma kanun teklifinin de detayları belli oldu. Milyonlarca vatandaşın beklediği vergi affı borç yapılandırma kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra yasalaşacak olan düzenleme ile 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödeme hakkı tanınacak. Peki, hangi borçlar silinecek, kapsamı nedir? İşte vergi affı 2023 ile ilgili detaylar...
1.06.2023 Ekonomi
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Vergi ve sigorta prim affı ile ilgili müjde! Ödeme süresi değişti, yeni tarihler açıklandı
Vergi ve sigorta prim affı ile ilgili müjde! Ödeme süresi değişti, yeni tarihler açıklandı Prim borcundan öğrenim kredisine, emlak vergisinden trafik cezasına kadar milyonlarca vatandaşa nefes alındıran borçlara yapılandırma süresi bir ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla 31 Mayıs'ta sona erecek olan yapılandırma başvuru süresi başka bir tarihe çekilecek. Peşin ödemeler ve ilk taksit ödeme süresi de uzatılacak.
24.05.2023 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Faizler siliniyor, işte son tarih: Vergi, trafik, adli, idari para cezası ve KYK kredi borcu
Borcu olanlara güzel haber! Faizler siliniyor, işte son tarih: Vergi, trafik, adli, idari para cezası ve KYK kredi borcu Borç yapılandırmasıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Kamu borçlarına yönelik yapılandırma süreciyle ilgili süre uzatıldı. Vatandaşın yüzünü güldüren yapılandırma yasası vergi borcu olanlara da büyük fırsat sunuyor. Geçmiş yıllara ait emlak vergisi borcu bulunanlar da bu tarihe kadar başvurup, yapılandırma imkanlarından yararlanabilecek. İşte madde madde yapılandırma kapsamına giren borçları kapsayan yapılandırma rehberi ve son başvuru tarihi...
23.05.2023 Ekonomi
İndirim imkanı sağlanıyor! Son 8 gün
İndirim imkanı sağlanıyor! Son 8 gün Vergi Barışı Yasası yürürlüğe girdi. Bu yasayla vergi borcu olanların cezalı borç ödeme riskinin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Doktor, avukat, mimar, mali müşavir gibi serbest meslek kazancı elde edenler ile Bakkal, kasap, manav gibi ticari faaliyetlerini şahsen yapan yüz binleri kapsıyor. Ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar....
23.05.2023 Ekonomi
Faizler siliniyor! Borcu olana güzel haber, başvuru için son günler...
Faizler siliniyor! Borcu olana güzel haber, başvuru için son günler... Borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Vatandaşın yüzünü güldüren yapılandırma yasası vergi borcu olanlara da büyük fırsat sunuyor. Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs’ta sona erecekken bu tarih, borçluları da yakından ilgilendiriyor. Geçmiş yıllara ait emlak vergisi borcu bulunanlar da bu tarihe kadar başvurup, yapılandırma imkanlarından yararlanabilecek.
21.05.2023 Ekonomi
Vergi barışı şartları belli oldu! Yüzde 10 indirim ve taksit kararı
Vergi barışı şartları belli oldu! Yüzde 10 indirim ve taksit kararı Vergi Barışı Yasası yürürlüğe girdi. Bu yasayla vergi borcu olanların cezalı borç ödeme riskinin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Doktor, avukat, mimar, mali müşavir gibi serbest meslek kazancı elde edenler ile Bakkal, kasap, manav gibi ticari faaliyetlerini şahsen yapan yüz binleri kapsıyor. Ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar....
18.04.2023 Ekonomi
Bakanlıktan 'borç yapılandırması' açıklaması: 50 milyar TL'yi aştı
Bakanlıktan 'borç yapılandırması' açıklaması: 50 milyar TL'yi aştı Hazine ve Maliye Bakanlığı "Kamu borçlarına yapılandırma başvuruları devam ediyor, şu ana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurdu, toplam yapılandırma 50 milyar lirayı aştı" açıklamasında bulundu.
17.04.2023 Ekonomi
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Vergi borçlarında büyük kolaylık, erken ödeyene indirim yapılıyor
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Vergi borçlarında büyük kolaylık, erken ödeyene indirim yapılıyor Ev sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kira ödemeleri bankadan yapılmak zorunda. Konut kiraları aylık 500 liranın üzerinde olanların, işyeri kiralarının ise tamamının bankadan ödenmesi zorunlu. İşlemlerini kayıt dışı yaptığı tespit edilenlere ise yaptırım uygulanıyor. Bu süreçte ceza almış olanların ise vergi barışı kapsamında vergi borçlarını ödemede kolaylık sağlanacak. Peki, Vergi Barışı ile ilgili mülk sahipleri nelere dikkat edecek? Kriterleri neler? İşte detaylar...
11.04.2023 Ekonomi
İş ilanına başvurdu, hayatı kabusa döndü! Dolandırıldığı yetmedi bir de böyle para koparmak istediler
İş ilanına başvurdu, hayatı kabusa döndü! Dolandırıldığı yetmedi bir de böyle para koparmak istediler Dolandırıcılar bu kez de ev hanımlarını hedef aldı. Şişli'de iki çocuk annesi Hüsnegül Demirci, sosyal medyada, 'Evde Paketleme Acentesi' adı altında verilen sabun paketleme ilanını gördükten sonra para kazanmak için ilgili firma ile bağlantıya geçti. Her şey aylık 7 bin 500 lira kazanma hayali ile bu işe başvurması ile başladı. Dolandırılmadığı yetmediği gibi tehditlere de maruz kalan Hüsnegül Demirci, yaşadığı kabusu detayları ile anlattı.
29.03.2023 Yaşam
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır?
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır? Meclis'ten geçerek Resmi Gazete ilanı ile yürürlüğe giren yasa ile 2 bin TL altı borçlar silinirken diğerleri için de 48 taksit seçeneği sunulacak. Askerlik, köprü ve otoyol cezası, öğrenim kredisi gibi borçları olan vatandaşlar yasanın Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla 2023 Vergi affı başvuruları başladı mı, vergi affı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte vergi affı başvuru tarihi ve süresi…
25.03.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu Vergi Affı düzenlemesine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak tanımlanan paket, belirli borçların da iptal edilmesini içeriyor. Teklifin yasalaşması ardından vergi affı başvurusunun ne zaman ve nasıl yapılacağı merak ediliyor. Peki borç yapılandırması nasıl olacak? Başvuru ve ödemeler ne zaman yapılacak? Hangi borçlar yapılandırma kapsamında olacak? İşte haberin detayları...
21.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Borcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vergi borcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.