Veli Küçük

Veli Küçük

Son dakika Veli Küçük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Veli Küçük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Veli Küçük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veli Küçük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veli küçük gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.317 veli küçük haberi bulunmuştur. Tüm veli küçük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu kimdir, aslen nereli, ölümü?
Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu kimdir, aslen nereli, ölümü? Necip Hablemitoğlu suikastinin katil zanlılarından kırmızı bültenle aranan Nuri Gökhan Bozkır, MİT tarafından yurt dışından Türkiye'ye getirilerek Emniyet'e teslim edildi. Söz konusu gelişme sonrası Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
27.01.2022 Gündem
Bakan Gül, TBB Başkanı Erinç Sağkan'ı kabul etti
Bakan Gül, TBB Başkanı Erinç Sağkan'ı kabul etti Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Erinç Sağkan ve beraberindeki heyeti kabul etti.
22.12.2021 Siyaset
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davadan dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.
24.06.2021 Gündem
İki kanser hastası aynı anda tedavi edildi
İki kanser hastası aynı anda tedavi edildi Türk Üroloji Derneği ve İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş birliğiyle iki kanser hastası, aynı anda canlı yayınla ameliyat edildi. Yurt içi ve yurt dışından birçok doktorun katıldığı ameliyat, yapılan fikir paylaşımları ile teorik tıp eğitimine örnek online gece ameliyatı oldu. Hastalar, robotik ve laparospik olarak gerçekleştirilen 2 farklı operasyon ile sağlığına kavuştu.
21.06.2021 Sağlık
Alıcı ve vericinin koronavirüs geçirdiği ilk böbrek nakli yapıldı
Alıcı ve vericinin koronavirüs geçirdiği ilk böbrek nakli yapıldı Dünyada ilk kez İstanbul'daki devlet hastanesinde yapılan operasyonla koronavirüsü atlatmış alıcıya yine Kovid-19 geçirmiş bir vericiden alınan böbrek nakledildi. 50 yaşındaki Mustafa Yıldırım, yeğeni 31 yaşındaki Ceyhun Yıldırım’a böbreğini verdi. Böbrek Nakli Kliniği Şefi Doç. Dr. Eyüp Veli Küçük, "Hastaların sağlık durumu iyi, tedavileri devam ediyor, koronavirüs organ nakline engel değil" dedi.
30.11.2020 Sağlık
Islak mayoyla sakın uzun süre durmayın!
Islak mayoyla sakın uzun süre durmayın! Uzmanlar, ıslak mayoyla uzun süre kalmanın kadınlarda sistit ve çeşitli idrar yolu enfeksiyonlarına ya da kadın genital yollarında mantar enfeksiyonuna neden olabileceği konusunda uyarıyor.
13.08.2020 Sağlık
Firari savcı Zekeriya Öz hakkında yeni iddianame...
Firari savcı Zekeriya Öz hakkında yeni iddianame... Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, firari savcı Zekeriya Öz hakkında Taner Büber isimli tutuklu sanıktan Ergenekon Davası'nda emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve iş insanı Sami Hoştan'ın aleyhinde beyanda bulunmasını istemesiyle ile ilgili olarak "Görevi kötüye kullanma" ve "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından iddianame hazırladı.
21.01.2020 Gündem
Adana Barosu'nu karıştıran olay!
Adana Barosu'nu karıştıran olay! Adana'da bir avukatın yanında çalışan erkek katibin, kadın arkadaşına cübbe giydirip, çektirdiği müstehcen fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması tepki çekti. Adana Barosu'nun başlattığı inceleme sonucu kimliği belirlenen avukat katibinin işine son verildiği bildirildi.
22.05.2021 Gündem
Sami Hasıloğlu ve Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten!
Sami Hasıloğlu ve Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten! Yargıtay'daki Ergenekon kumpası davasında, firari eski hakim Sami Haşıloğlu ve eski savcı Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına hükmedildi.
8.10.2019 Gündem
Aytaç Arman için Adana'da tören düzenlendi
Aytaç Arman için Adana'da tören düzenlendi İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Arman (70) için memleketi Adana'da uğurlama töreni düzenlendi.
28.02.2019 Magazin
‘Nefes’ini keseceklerdi!
‘Nefes’ini keseceklerdi! Sapanca’da patileri kesilen yavru köpeğin ardından bir vahşet haberi de Adana’dan geldi. Yavru bir kedi, işkence edilerek ağzı bağlı bir poşette çöpe bırakılmış halde bulundu. Ölümden son anda kurtarılan kediye ‘Nefes’ adı verildi
17.06.2018 Yaşam
Emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün acı günü
Emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün acı günü ERGENEKON Davası'nda yargılanan Emekli Jandarma Tuğgeneral Veli Küçük'ün eşi Necla Küçük yaşamını yitirdi.
29.09.2021 Gündem
‘Olması gereken buydu’
‘Olması gereken buydu’ Ergenekon Davası’na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin başkanıyken hukuksuzluklara itiraz edince görevden uzaklaştırılan emekli hakim Köksal Şengün yeniden yargılamada alınan kararları VATAN’a değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davası yeniden başladı
Ergenekon davası yeniden başladı Yargıtay’ın bozma kararı verdiği Ergenekon davası bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada savcı İlker Başbuğ'un yargılamasının durdurulmasını ve yargılama için izin alınmasını talep etti. Öte yandan, Danıştay saldırısı dosyası, Ergenekon davasından ayrılırken, İlker Başbuğ ve 18 sanığın dosyası da davadan ayrılarak Ankara'ya gönderildi. Duruşma 7 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Kreşte kötü davranan görevliye 4.5 yıl istendi
Kreşte kötü davranan görevliye 4.5 yıl istendi Özel kreşte iki buçuk yaşındaki çocuğu dövdüğü için yargı önüne çıkan Mehtap İ.’ye 4.5 yıl isteniyor
7.06.2017 Yaşam
Ocak ayında 38 kadın katledildi
Ocak ayında 38 kadın katledildi Adana Barosu Kadın Hakları Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Sinem Tanrısınatapan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği basın açıklamasında 2017 yılının Ocak ayında 38 kadının öldürüldüğünü söyledi.
8.03.2017 Yaşam
Yurt yangınında sorumlular belirlendi
Yurt yangınında sorumlular belirlendi Adana'nın Aladağ ilçesinde 11’i öğrenci 12 kişinin hayatını kaybettiği kız yurdu yangını ile ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Yangının çıkış nedeninin yetersiz ve bakımsız elektrik tesisatı ve buna bağlı elektrik kontağı olduğu belirtilen raporda yurt müdürü, yardımcısı ve yurdun bağlı olduğu derneğin başkanı 'asli kusurlu', diğer dernek yöneticileri ve gerçeğe aykırı denetleme raporu düzenleyen 2 görevli de 'tali kusurlu' olarak belirlendi. Adana Barosu da yurdun bağlı olduğu derneğin 4 yöneticisinin geçtiğimiz pazar günü bu rapora dayanılarak ara tahliye kararı ile salıverilmesine itirazda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz Hrant Dink suikastıyla ilgili İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dün duruşmada savunmasının 3. gününe giren dönemin İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, kendisinin FETÖ ile ilgili bir tane delil olmadığını savundu
29.09.2021 Gündem
Aileler, Baro devreye girince şikayetçi oldu
Aileler, Baro devreye girince şikayetçi oldu ADANA’nın Aladağ İlçesi’nde 12 kişinin can verdiği yurt yangınıyla ilgili soruşturmada, önce kimsenin şikayetçi olmadığı daha sonra ölenlerin çoğunun ailesinin şikayetçi olduğu açıklandı...
29.09.2021 Gündem
Şoke eden detaylar! İki müdür krokileri verdi ve...
Şoke eden detaylar! İki müdür krokileri verdi ve... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar’daki evinin krokilerini istihbaratçı polis müdürlerinin verdiği öne sürüldü...
29.09.2021 Gündem
Savcı Ergenekon davası dosyasının Ankara'ya gönderilmesini istedi
Savcı Ergenekon davası dosyasının Ankara'ya gönderilmesini istedi Yargıtayın bozma kararının ardından İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmesine karar verilen 274 sanıklı Ergenekon davasına ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, dosyanın Ankara'ya gönderilmesini istedi
29.09.2021 Gündem
Adana Barosu'nun yeni başkanı Veli Küçük oldu
Adana Barosu'nun yeni başkanı Veli Küçük oldu Adana Barosu 29'uncu Dönem Genel Kurulunda adaylardan Veli Küçük, 1214 oy alarak başkan seçildi.
29.09.2021 Gündem
Mesut Yılmaz mahkemeye çağırılacak
Mesut Yılmaz mahkemeye çağırılacak Bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin Mehmet Ağar, özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın aralarında bulunduğu 19 kişinin yargılandığı davada, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın beyanının alınması için mahkemeye çağrılmasına karar verildi...
29.09.2021 Gündem
Dink ailesi AYM’ye başvurdu
Dink ailesi AYM’ye başvurdu Dokuz yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in ailesinin avukatları, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın etkili soruşturma yapması ve takipsizlik kararı verilen 24 şüpheliyle hakkında da iddianame düzenlenmesi için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu...
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink Ailesi, Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu...
Hrant Dink Ailesi, Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu... "Hrant Dink suikastında kamu görevlilerinin ihmali olduğu" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmada aralarında eski MİT mensubu Özel Yılmaz, eski İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve Avukat Kemal Kerinçsiz’in de aralarında bulunduğu 24 kişi hakkında verilen takipsizlik kararına yapılan itiraz reddedildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Veli Küçük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veli küçük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.