Hrant Dink

Hrant Dink

Son dakika hrant dink haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hrant dink ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hrant dink haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hrant Dink

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hrant dink gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.210 hrant dink haberi bulunmuştur. Tüm hrant dink haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için 17'nci ölüm yıldönümü nedeniyle saldırıya uğradığı Sebat apartmanının önünde anma töreni düzenlendi.
19.01.2024 Gündem
Ogün Samast için flaş karar verildi
Ogün Samast için flaş karar verildi Trabzon'dan SEGBİS sistemiyle duruşmaya katılan Ogün Samast'a yurt dışı çıkış yasağı verildi.
6.12.2023 Gündem
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
Ogün Samast’ın yargılandığı davada yeni gelişme
Ogün Samast’ın yargılandığı davada yeni gelişme Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili olan ve geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Ogün Samast hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan açılan yeni dava dosyası, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dava dosyasıyla birleştirildi. Samast’ın 6 Aralık’ta hakim karşısına çıkması bekleniyor.
27.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast’ın tahliyesinin ardından, “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek” suçundan iddianame düzenlenmesi zamanaşımı gibi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Adalet Bakanı Tunç da bir soru üzerine “Son iddianamenin süreciyle ilgili olarak da aslında kamuoyunun bilmediği bazı hususlar var” dedi. Dink’in katili Ogün Samast hakkında hazırlanan yeni iddianamede, daha önce verdiği ifadeleri aleyhine delil olarak yer aldı. Savcılığa göre; Samast, FETÖ’nün emniyetteki üst düzey isimleri olan Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer’in cinayetin arkasında olduklarını biliyordu.
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Ogün Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.11.2023 Gündem
Hrant Dink’in katili Ogün Samast tahliye oldu
Hrant Dink’in katili Ogün Samast tahliye oldu Agos Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’i 19 Ocak 2007’de gazete binasının önünde düzenlediği silahlı saldırıda öldüren Ogün Samast, şubat ayında nakledildiği Bolu F Tipi cezaevinden koşullu salıverilme kapsamında akşam saatlerinde tahliye edildi.
15.11.2023 Gündem
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu? Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 16 yıl geçti. Osmanbey'deki Sebat Apartmanı önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Hrant Dink bu yıl da unutulmadı. Yüzlerce kişi tarafından Şişli’de vurulduğu yerde anıldı. Peki, Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
19.01.2023 Gündem
Ahparig ne demek? Hrant Dink Ahparig anlamı ne, hangi dil?
Ahparig ne demek? Hrant Dink Ahparig anlamı ne, hangi dil? Gazeteci ve yazar Hrant Dink, 2007 yılında öldürüldüğü yerde anıldı. Cinayetin üzerinden 16 yıl geçti. Anmaya siyasi parti temsilcileri, demokratik kitle örgütleri ve çok sayıda aydın da katıldı. Hrant Dink ile özdeşleşen “Buradayız Ahparig" ifadesindeki Ahparig kelimesinin ne anlama geldiği ise merak konusu oldu. Ahparig ne demek? Hrant Dink Ahparig anlamı ne, hangi dil?
19.01.2023 Gündem
Osmanbey metrosu neden kapalı? Ne zaman açılacak?
Osmanbey metrosu neden kapalı? Ne zaman açılacak? Metro İstanbul sosyal medya hesabından duyurdu. M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında yer alan Osmanbey metro istasyonu saat 13:00 itibariyle işletmeye kapatılacak. Peki Osmanbey metro neden kapalı, ne zaman açılacak?
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Cumhurbaşkanımızın adaylığı anayasal hakkıdır
Bakan Bozdağ: Cumhurbaşkanımızın adaylığı anayasal hakkıdır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerdeki adaylığına ilişkin tartışmalara yanıt verdi. Bozdağ, "Hiçbir sıkıntı yok, Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığı anayasal hakkıdır, önünde hiçbir engel yoktur" dedi.
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor!
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor! Suikast sonucu Ogün Samast tarafından öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink saldırıya uğradığı noktada ölümünün 16. yılında anılacak.
19.01.2023 Gündem
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i anma programı için, Şişli'de yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.
18.01.2023 Gündem
Destici: Asgari ücretin 8 bin TL'nin üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum
Destici: Asgari ücretin 8 bin TL'nin üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücrete ilişkin "Hem iş dünyamızı hem de işçi kardeşlerimizi düşünerek makul olan tespit ve tekliflerde bulunduk. Biz, yüzde 50 civarında bir teklifi önerdik. İnşallah yarın yüzde 50'lik bir artışla bu ilan edilecektir diye ümit ediyorum. 8 bin liranın üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum" dedi.
21.12.2022 Ekonomi
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi İstinaf Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde ihmali olan kamu görevlileriyle ilgili 11'i tutuklu 61 sanık hakkında yapılan istinaf başvurularını karara bağladı. Üst mahkeme, mahkumiyet kararlarını ve bazı sanıkların beraatini hukuka uygun buldu.
5.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile görüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü. Erdoğan açıklamasında, "Görüşmemizde, son günlerde Filistin’de İsrailli bazı radikal grupların ve güvenlik güçlerinin sebep olduğu olaylar başta olmak üzere bölgesel meseleleri ve ikili ilişkilerimizi ele aldık." ifadelerini kullandı. Erdoğan açıklamalarında, "Bu hassas dönemde, Mescid-i Aksa’nın statü ve maneviyatına yönelik tahrik ve tehditlere izin verilmemesinin zaruretini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Herkesin bu mübarek mekânın ve günlerin maneviyatı ve kutsiyetini korumak için azami gayret göstermesi çağrımı yineliyorum.Türkiye olarak her hâlükârda barış ve huzurun temini yönünde çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı!
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Açıkça soruyoruz, Hrant Dink Cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?" ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti
Kemal Kılıçdaroğlu Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu,"Eğer bir çocuğu karanlık bazı odaklar, kurşun sıkar hale getiriyorsa o karanlık odakların mutlaka aydınlığa çıkarılması lazım. Bunun mücadelesini de beraber yapacağız. Bunu gerçekleştirdikten sonra da gelip burada helalleşmeyi sağlayacağız" dedi.
17.04.2022 Siyaset
Siirt’te gaz sıkışması nedeniyle patlama!
Siirt’te gaz sıkışması nedeniyle patlama! Siirt'te evde gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.
27.03.2022 Yaşam
Hrant Dink suikastı ile ilgili son dakika gelişmesi! Kırgızistan'da yakalandı
Hrant Dink suikastı ile ilgili son dakika gelişmesi! Kırgızistan'da yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü, 2007 yılında gazeteci Hrant Dink'e yapılan suikasttan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Ahmet İskender’in Interpol tarafından Kırgızistan’da yakalanarak Türkiye’ye getirildiğini duyurdu.
27.03.2022 Gündem
Hrant Dink ölümünün 15. yılında anıldı
Hrant Dink ölümünün 15. yılında anıldı Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, ölümünün 15. yılında yüzlerce kişinin katılımıyla düzenlenen törende anıldı.
19.01.2022 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 76 sanığın yargılandığı davayla ilgili gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "FETÖ, cinayeti tasarlayıp adım adım yürürlüğe koyup gerçekleştirdi" denildi. FETÖ elebaşı Gülen dahil 11 firari sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
14.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hrant Dink ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hrant dink haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.