Ütopya

Ütopya

Son dakika ütopya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ütopya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ütopya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ütopya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ütopya gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 ütopya haberi bulunmuştur. Tüm ütopya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in romantik Kapadokya tatili!
Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in romantik Kapadokya tatili! Ecem Çırpan ile Lider Şahin, Kapadokya'da tatile çıktı. Birlikte bir hayli keyifli vakit geçiren Şahin ile Çırpan, Kapodakya'nın doğal güzellikleri içinde aşk tazeledi. Birlikte çekildikleri pozları paylaşan ikiliden Çırpan, "Gökyüzü sadece Ütopya'da parlıyor" notunu düştü.
3.05.2023 Magazin
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 6'lı masanın anayasa çalışmasına tepki göstererek "6'sı birden dizilmiş anayasa takdimi yapıyorlar. 6'sını bir araya getirsen bir milliyetçi hareket yapmaz. Bunların yapacağı anayasa yıkım anayasası, yenilgilerin egemen olduğu toplum sözleşmesidir" dedi. Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5'er yıllık 3 dönem olsa da tamamen lider ülkeye doğru hızla götürsek" diyerek "Bu sistemden geri dönüş yoktur" ifadelerini kullandı. Bahçeli, muhtemel kara operasyonuna ilişkin, "Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak." diyerek, "Münbiç Tel Rıfat ve Ayn El Arab'ta terörist bırakılmamalıdır." açıklamasında bulundu.
29.11.2022 Siyaset
Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!
Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi! Fenerbahçe, 6’ıncı hazılık maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile yapacak. Maç Acun Ilıcalı’nın vefat eden arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Pek çok kişi Alpay Kazan hakkındaki bilgileri araştırıyor. Peki, Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!
10.07.2022 Gündem
Alpay Kazan kimdir, neden öldü? Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Alpay Kazan!
Alpay Kazan kimdir, neden öldü? Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Alpay Kazan! Acun Ilıcalı'nın arkadaşı Alpay Kazan geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmişti. Dün akşam Survivor All Star finalinde Alpay Kazan da anıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Alpay Kazan kimdir, neden öldü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
1.07.2022 Televizyon
Semih Öztürk Survivor Ekstra'da neden yok, Semih Öztürk kovuldu mu? Furkan Dede merak edilen soruya yanıt verdi!
Semih Öztürk Survivor Ekstra'da neden yok, Semih Öztürk kovuldu mu? Furkan Dede merak edilen soruya yanıt verdi! Survivor All Star’da yaşananların yorumlandığı “Ekstra” bölümlerinde Semih Öztürk’ün olmaması dikkatlerden kaçmadı. Konunun gündeme gelmesinin ardından Semih Öztürk’ün kovulduğu ortaya atıldı. Semih Öztürk konuyla ilgili açıklama yazmazken, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “üzgün adam emojisi” koymakla yetindi. Programın bir diğer yorumcusu Furkan Dede ise iddialara son noktayı koydu.
14.03.2022 Televizyon
Bahçeli'den flaş yeni anayasa açıklaması: Metin yazımı sonuçlandı
Bahçeli'den flaş yeni anayasa açıklaması: Metin yazımı sonuçlandı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. MHP lideri Devlet Bahçeli gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, "MHP yeni anayasa konusunda sık sık dile getirdiği çalışmalarını bitirmiş ve metin yazımı sonuçlanmıştır. 100 maddelik yeni anayasa adıyla yeni anayasa önerimizin hazırlık aşaması tamamlanmıştır. İlk sözümüz yerine getirilmiştir. Ön çalışma şu anda elimizdedir" dedi.
4.05.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan yeni anayasa açıklaması!
TBMM Başkanı Şentop'tan yeni anayasa açıklaması! TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye'nin ihtiyacı olan yeni Anayasa konusunda ortak bir niyet varsa ben TBMM Başkanı olarak üzerime düşen ne varsa yapmaya, elimi taşın altına koymaya hazırım. Yeni anayasanın hayata geçirilmesi, siyasetin omuzlarında uzun zamandır varlığını koruyan bir sorumluluktur" dedi.
2.03.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan Boğaziçi açıklaması: Devlet buna müsaade etmez
TBMM Başkanı Şentop'tan Boğaziçi açıklaması: Devlet buna müsaade etmez TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Yeni anayasa bir ütopya, erişilmez bir şey değildir. Bu gerçekleşebilir bir şeydir, yeter ki iyi niyetle olsun, yapma konusundaki irade olsun" açıklamasında bulundu.
7.02.2021 Gündem
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan 'Ayasofya' açıklaması
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan 'Ayasofya' açıklaması MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Batı dünyasında hala Ayasofya’nın unutulmamış olması ve 576 yıl önce sonsuza dek Türklere ait bir varlık haline gelmiş olan bu ibadethaneyle ilgili beyhude rüyalar görülmesi çok manidardır." ifadesini kullandı.
10.07.2020 Siyaset
Hafızayı yüzde 20 arttırıyor
Hafızayı yüzde 20 arttırıyor ‘Süper insan’a ulaşmak için bilim insanları çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında beyne takılan implantlar ile yollanan elektrik sinyalleri, hafızanın yüzde 15 ila yüzde 20 oranında arttığı kanıtlandı.
9.12.2019 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı sosyal medya ve televizyon ortak yayınında Ahmet Hakan, Işıl Açıkkar ve Salih Nayman’ın sorularını yanıtladı.
20.06.2019 Gündem
Ev fiyatını yüzde 60 ucuzlatacak formül
Ev fiyatını yüzde 60 ucuzlatacak formül Emlak Katılım Bankası, ucuz konut için kolları sıvadı. Arsa maliyetini yarı yarıya düşürmek için Milli Emlak’la çalışılacak. Tedarik Zinciri Finansman Sistemi kurulacak. Önce talep, sonra arz formülüyle pazarlama gideri azalacak
30.05.2019 Ekonomi
Survivor Semih'ten ayrılık açıklaması
Survivor Semih'ten ayrılık açıklaması 'Survivor' yarışmasında ünlenen Semih Öztürk'ün, sevgilisi Kurretülayn Matur'dan ayrıldığı iddia edilmişti. İkilinin beraberliğinin devam ettiği ortaya çıktı
21.11.2018 Magazin
Resmi açıklama! Mandzukic ikna edildi...
Resmi açıklama! Mandzukic ikna edildi... Juventus Genel Direktörü Giuseppe Marotta, Mario Mandzukic hakkında transfer açıklamasında bulundu.
24.05.2018 İtalya
Muharrem İnce seçim manifestosunu açıkladı!
Muharrem İnce seçim manifestosunu açıkladı! CHP'nin 24 Haziran'da yapılacak seçimlerdeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim manifestosunu Samsun'da açıkladı. İnce, "5 ana sütuna" dayandırdığı manifestosu için, "Bunlar hukuk sütunu demokrasi sütunu, ekonomi sütunu dış politika sütunu ve eğitim sütunudur" dedi. Asgari ücretin 2200 TL olacağını vaat eden İnce, "Cumhurbaşkanlığını kazanacağız, Meclis çoğunluğunu alacağız, onarım politikalarını uygulayacağız. Hukuku güçlendireceğiz. Parlamenter demokrasiyi tüm kurumlarıyla hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı
19.05.2018 Siyaset
'İnsanoğlu yakında Mars'ta yürüyecek'
'İnsanoğlu yakında Mars'ta yürüyecek' Rus kozmonot Aleksandr Lazutkin, "Öyle düşünüyorum ki yakın gelecekte Mars'ta insanların yürüdüğünü göreceğiz." dedi.
29.03.2018 Dünya
'Babam pat diye tokadı gömdü!'
'Babam pat diye tokadı gömdü!' Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ünlü şarkıcı İrem Derici oldu.
24.11.2017 Magazin
Survivor Semih o ismi affetmedi!
Survivor Semih o ismi affetmedi! ‘Survivor 2016’ yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden Semih Öztürk, geçtiğimiz aylarda yazar Perihan Mağden’in kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Mağden’in üç yıla kadar hapsi isteniyor.
28.10.2017 Magazin
Fevkaladenin fevkinde...
Fevkaladenin fevkinde... Önce bir rica! Kamuoyu namına...
29.09.2017 Eğitim
'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri başladı
'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri başladı Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı'nın başrollerini paylaştığı ATV’nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez’in çekimlerine İstanbul'da başlandı.
28.09.2017 Televizyon
400 bin kişiyi sağdılar!
400 bin kişiyi sağdılar! Sanal dünyada inek ve keçi alıp, süt sağarak para kazanmak isteyen yüz binlerce kişi dolandırıldığını iddia etti. Ütopya online ve Keçiler.net isimli siteler kapandı. Kişi başı 50 lira ile 50 bin lira kaptıran “Mağdurlar paramızı ve emeğimizi çaldılar” dedi
6.08.2017 Yaşam
Kalp kırıklığı albümü yaptı
Kalp kırıklığı albümü yaptı İzlanda’nın en önemli sanatçılarından biri olan Björk, yeni albümüyle ilgili detayları açıkladı.
6.08.2017 Magazin
Trabzonspor Başkanı Usta: Sabrın sonu selamet
Trabzonspor Başkanı Usta: Sabrın sonu selamet TRABZONSPOR Kulüp Başkanı Muharrem Usta, artık devranın döndüğünü belirterek, "Bundan sonra tribünlerde, ekran başında zafer sevinçlerini, kazanmanın mutluluğunu, duyulan gururu hep beraber paylaşacağız. Sabrın sonu selamet" dedi.
6.04.2017 Trabzonspor
Ütopyalardan vazgeçmemek gerekiyor
Ütopyalardan vazgeçmemek gerekiyor Halit Kakınç son kitabı Zamanın Ruhu’nda “Böyle giderse, 21’inci yüzyıl, ütopyaların son bulduğu çağ olarak geçecektir tarihe…” diyor
17.02.2017 Arşiv
Acun Ilıcalı yeni kanal mı açıyor?
Acun Ilıcalı yeni kanal mı açıyor? Acun Ilıcalı Tv 8'i satın alarak medya patronluğuna ilk adımı atmıştı. Şimdi ise spor alanında yatırımlar yapmak isteyen Acun Ilıcalı yeni bir kanal mı açıyor? Acun'un yeni kanalının formatı ne olacak? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ütopya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ütopya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.