Gazete Vatan Logo

Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!

Fenerbahçe, 6’ıncı hazılık maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile yapacak. Maç Acun Ilıcalı’nın vefat eden arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Pek çok kişi Alpay Kazan hakkındaki bilgileri araştırıyor. Peki, Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!

Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!

Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı Acun Ilıcalı’nın vefat eden arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maç ile birlikte Alpay Kazan hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Peki, , Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!

ALPAY KAZAN KİMDİR?

Alpay Kazan, uzun süredir Acun Medya’da farklı görevlerde yer almıştı. Kazan, Göz6, Survivor, Exathlon ve Ütopya gibi projelerin başındaydı. Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olan Alpay Kazan bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Acun Medya'nın sevilen ismi Alpay Kazan'ın vefat haberini alan Survivor yarışmacıları konseyde gözyaşlarına boğulmuştu.

Uzun yıllardır birlikte çalıştığı arkadaşının ölüm haberiyle yıkılan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından bu mesajı paylaşmıştı:

Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan.

Haberin Devamı

ALPAY KAZAN NEDEN ÖLDÜ?

Alpay Kazan bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Hakan Hatipoğlu’nun paylaşımına Demet Akalın’ın ‘Covid mi?’ sorusu üzerine Ahmet Demirci ‘Kanserdi. Mekanı cennet olsun’ açıklamasını yaptı.