Tatlı Şeyler

Tatlı Şeyler

Son dakika Tatlı Şeyler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tatlı Şeyler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tatlı Şeyler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatlı Şeyler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatlı şeyler gelişmeleri de dahil olmak üzere 611 tatlı şeyler haberi bulunmuştur. Tüm tatlı şeyler haberleri aşağıda listelenmiştir.
26 Eylül kandil mi? 26 Eylül'de ne kandili var?
26 Eylül kandil mi? 26 Eylül'de ne kandili var? 26 Eylül kandil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Müslümanların büyük önem verdiği kandil günlerinde eller semaya açılıp dualar ediliyor. Mevlid Kandili de bu özel günlerin başında geliyor. En güzel dileklerde bulunan Mevlid Kandili için de geri sayım başladı. Peki Mevlid Kandili ne zaman, hangi gün? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı dini günler takvimi...
24.09.2023 Gündem
Homeopati nedir, Homeopati tedavisi bilimsel bir yöntem mi?
Homeopati nedir, Homeopati tedavisi bilimsel bir yöntem mi? Sosyal medyada dolaşan homeopati görüntüleri sonrası hakkında yapılan araştırmalar arttı. Homeopati 2014'teki Resmi Gazete'de "Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Yönetmeliği’’ kapsamında kabul edildi. Peki, Homeopati nedir, Homeopati tedavisi bilimsel bir yöntem mi?
19.10.2021 Gündem
Mevlid Kandilinde oruç tutulur mu? Mevlid Kandilinde neler yapılır?
Mevlid Kandilinde oruç tutulur mu? Mevlid Kandilinde neler yapılır? Hz. Muhammed S.A.V’ın kutlu doğumunun gerçekleştiği, İslam aleminin mübarek günlerinden biri olan Mevlid Kandili Pazar günü idrak edilecek. Peki, Mevlid Kandilinde oruç tutulur mu?
16.10.2021 Gündem
Mevlid Kandili ne zaman, Mevlid Kandilinde oruç tutulur mu? Mevlid Kandilinde neler yapılır?
Mevlid Kandili ne zaman, Mevlid Kandilinde oruç tutulur mu? Mevlid Kandilinde neler yapılır? Hz. Muhammed S.A.V’ın kutlu doğumunun gerçekleştiği gün olarak kabul edilen ve İslam aleminin en mübarek günlerinden biri olan Mevlid Kandilinin ne zaman idrak edileceği sorgulanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan takvime göre Mevlid Kandilinin idrak edileceği tarih belli oluyor. Peki, Mevlid Kandili ne zaman, Mevlid Kandilinde oruç tutulur mu?
13.10.2021 Gündem
Uzmanlar uyarıyor! Ülkemizde 4 kat arttı
Uzmanlar uyarıyor! Ülkemizde 4 kat arttı Çağın vebası olarak gösterilen Tip 2 diyabet hastalığının yayılım hızı kadar diyabet hastası adayları olarak tanımlanan pre-diyabetlilerin sayısındaki artışın da ürkütücü boyutlara yükseldiğine dikkat çeken Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, “Geleceğin diyabet hastası adayları, Türkiye’de son 20 yılda 4 kat artmış durumda. Bu dehşet verici bir artış hızı. Kendimizi ve çocuklarımızı beslerken hasta ediyoruz, farkında değiliz! Anti- diyabet yaşam tarzını bir seçim olarak değil, zorunlu olarak benimsememiz gerekiyor. Aksi halde ülkemizde 40 yıl sonra herkes diyabet hastası olacak!” diye uyarıyor.
11.11.2019 Sağlık
"Tatlı yedikten sonra su içilmeli"
"Tatlı yedikten sonra su içilmeli" Periodontoloji Anabilim Dalı Başkanı Gülbahar Ustaoğlu, "Şeker ve benzeri yiyecekleri tükettikten sonra da yanımızda diş fırçası yoksa bile en azından su içmeliyiz" dedi.
26.05.2019 Sağlık
Kemal Sunal'ın ölümüyle ilgili şaşırtıcı detay! Karısından bile gizlemiş
Kemal Sunal'ın ölümüyle ilgili şaşırtıcı detay! Karısından bile gizlemiş Kemal Sunal'ın son anlarında yanında bulunan isimlerden usta yönetmen Ali Özgentürk, "Kalbinde sorun vardı. Karısından bile gizlemiş. Her yıl Alman doktorlara kalbini gösteriyormuş" dedi.
29.06.2017 Magazin
Süt sağma sahnesinde inekten tekme yedi
Süt sağma sahnesinde inekten tekme yedi 'Yılın en tatlı komedisi' sloganıyla yola çıkan 'Tatlı Şeyler' filmi, 23 Haziran Cuma günü vizyona giriyor.
21.06.2017 Kültür Sanat
Tatlı Şeyler’in başrol bebeği
Tatlı Şeyler’in başrol bebeği Henüz 8 aylık olan bebek Ece Üstündağ, 23 Haziran’da vizyona girecek ‘Tatlı Şeyler’ filminde başrolü üstlendi.
12.06.2017 Magazin
Filozof mafya İlhan Şeşen
Filozof mafya İlhan Şeşen Sanatçı İlhan Şeşen’in başrolünü Cem Özer, Uğur Uludağ ve Cem Uçan ile birlikte paylaştığı ‘Tatlı Şeyler’ 23 Haziran’da sinemalarda olacak.
7.06.2017 Magazin
İlhan Şeşen hem filozof hem mafya babası!
İlhan Şeşen hem filozof hem mafya babası! Sanatçı İlhan Şeşen’in başrolünü Cem Özer, Uğur Uludağ ve Cem Uçan ile birlikte paylaştığı 'Tatlı Şeyler' filmi 23 Haziran’da sinemalarda olacak.
7.06.2017 Kültür Sanat
Cem Özer:  Feminen bir karaktere geçiş yaptım!
Cem Özer: Feminen bir karaktere geçiş yaptım! 'Tatlı Şeyler' filminin başrol oyuncuları Cem Özer ve Uğur Uludağ, 'Duymayan Kalmasın' programına konuk oldular.
24.05.2017 Kültür Sanat
Uykusuzluk obezite yapıyor
Uykusuzluk obezite yapıyor Yapılan araştırma, normalden az uyumanın insanların hormonlarını etkilediğini ve kişinin kendisini daha aç hissettiğini ortaya çıkardı.
12.05.2017 Sağlık
'Tatlı Şeyler'in vizyon tarihi belli oldu!
'Tatlı Şeyler'in vizyon tarihi belli oldu! Komedi filmi 'Tatlı Şeyler'; maceralı, neşeli, sevimli, bir o kadar da duygusal hikayesi ile 23 Haziran tarihinde sinemalarda olacak.
12.05.2017 Kültür Sanat
'Amelie' Antalya'ya geliyor
'Amelie' Antalya'ya geliyor 'Amelie' ile dünya çapında hayran kitlesi edinen Fransız yıldız Audrey Tautou, Tran Anh Hung imzalı 'Sonsuzluk / Éternité' filmi ile 53'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali’ne konuk oluyor.
8.10.2016 Kültür Sanat
10 yıl sonra yeniden
10 yıl sonra yeniden Uğur Uludağ, 10 yıl aradan sonra yönetmen koltuğuna oturdu...
23.08.2016 Magazin
Dondurma yiyerek kilo verdim!
Dondurma yiyerek kilo verdim! Dondurma deyince aklınıza neler geliyor? Enfes bir tat, mutluluk, neşe, yaz...
15.06.2014 Magazin
Annem Arapça, babam Kürtçe konuşur...
Annem Arapça, babam Kürtçe konuşur... Murat Yıldırım, Arap kanalına hakkında bilinmeyenleri anlattı..
3.02.2014 Magazin
Hamilelikle ilgili hurafeler!
Hamilelikle ilgili hurafeler! Hamile kaldığınızı öğrendiğiniz andan itibaren hurafelerle karşı karşıya kalırsınız. Özellikle annelerimizden, anneannelerimizden ya da yaşça büyük yakınlarımızdan duyduğumuz ve attığımız her adımı kısıtlayan bu hurafelerin büyük çoğunluğu bilimsel gerçeklerle örtüşmediği halde, girdiğimiz hamilelik psikolojisi ve bebeğimizi koruma içgüdüsüyle çoğu kez bu hurafelere göre yaşamaya başlarız.
7.10.2013 Arşiv
Mevsimsel depresyonun sorumlusu hormonlar!
Mevsimsel depresyonun sorumlusu hormonlar! Bahara geçerken kendinizi depresif mi hissediyorsunuz?
22.02.2010 Sağlık
Tartışılan maça Terim yorumu
Tartışılan maça Terim yorumu Ermenistan maçı öncesi Terim'den ilginç değerlendirme
3.09.2008 Futbol
Savaşa gitmiyoruz!
Savaşa gitmiyoruz! Fatih Terim, kritik Ermenistan maçı öncesi kamuoyu ile siyasilere dostluk ve barış mesajları verdi:“Tarihin yükünü omzumuzda taşıyamayız...
2.09.2008 Futbol
Yiyerek zayıflatan  20 öneri!
Yiyerek zayıflatan 20 öneri! Sağlıklı beslenmenin gerçek sırrı nedir? iyi alışkanlıklar.. İşe nereden başlayacağınızla ilgili bilgiler burada..
18.03.2008 Yaşam
Eskişehir’in “tatlı şeyler”i!
Eskişehir’in “tatlı şeyler”i! Eskişehir Belediyesi’nin banklara koyduğu ‘sosyal içerikli’ heykeller kentin simgesi haline geldi
24.11.2006 Yaşam
Yayınevi gece gündüz Orhan Pamuk basıyor
Yayınevi gece gündüz Orhan Pamuk basıyor Nobel ödülünün açıklanmasının ardından 4 saat içinde, İletişim Yayınları’nın deposundaki 6 bin Orhan Pamuk kitabı tükendi. Yayınevi 3 makineyle 24 saat aralıksız kitap basmaya başladı. Amazon’da ‘Kar’ ilk 10’a girdi, Almanya da bu kitaptan 40 bin adet daha basacak
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tatlı Şeyler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatlı şeyler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.