Süleyman Şah Saygı Karakolu

Süleyman Şah Saygı Karakolu

Son dakika Süleyman Şah Saygı Karakolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süleyman Şah Saygı Karakolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süleyman Şah Saygı Karakolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Şah Saygı Karakolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman şah saygı karakolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 süleyman şah saygı karakolu haberi bulunmuştur. Tüm süleyman şah saygı karakolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Talimat verildi, komandolar hazır! İşte ilk hedef
Talimat verildi, komandolar hazır! İşte ilk hedef Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı’ndan sonra Fırat’ın Doğusu için de “Bir gece ansızın gelebiliriz” mesajı vermesiyle gerim sayım başladı. Harekat, Fırat Kalkanı bölgesinden başlayacak. Mehmetçik, Sacu Çayı ve Suriye Eşmesi’nden girecek, teröristleri süpürecek. İlk hedef Münbiç merkezi ve Sacu Çayı ile Fırat arasındaki bölgelerin kurtarılması. Daha sonra Fırat’ın Doğusu ile ilgili strateji çizilecek.
14.10.2018 Gündem
Süleyman Şah hazırlığı! Emir bekliyorlar
Süleyman Şah hazırlığı! Emir bekliyorlar Süleyman Şah Türbesi’ni korumakla görevli Şanlıurfa Tugay Komutanlığı sınır birliklerini takviye etti. Askerler, PKK’lı teröristler Münbiç’ten çıkar çıkmaz, sınırı geçip Karakozak’ta nöbete başlayacak. Tugayın bir diğer görevi Süleyman Şah’ın naaşını Eşme’den alıp yeniden Karakozak’a taşımak.
5.07.2018 Gündem
Süleyman Şah türbesi eski yerine taşınıyor!
Süleyman Şah türbesi eski yerine taşınıyor! Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, DEAŞ tehdidi nedeniyle 3 yıl önce taşınan Süleyman Şah türbesinin eski yerine götürüleceğini açıkladı. Bölge, Türkiye’nin Suriye dışındaki tek tapulu toprağıydı
2.04.2018 Gündem
Süleyman Şah’ta çatışma iddiası
Süleyman Şah’ta çatışma iddiası Başbakan Binali Yıldırım, “Şunun bilinmesini istiyoruz ki tarihi haklarımız konusunda çok hassasız. Süleyman Şah Saygı Karakolu’nun yeri Türkiye’nin mülküdür, orada Türkiye’nin bayrağı dalgalanacaktır.
29.09.2021 Gündem
Süleyman Şah yerine dönecek
Süleyman Şah yerine dönecek Başbakan Yıldırım, Suriye’deki işlerin yoluna girmesinin ardından Süleyman Şah Saygı Karakolu’nun eski yerinde tekrar faaliyete geçeceğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Mehmetçiğe en güzel hediye
Mehmetçiğe en güzel hediye Genelkurmay Başkanlığı, bayram nedeniyle Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Suriye sınırındaki 3...
29.09.2021 Gündem
Askere bayram sürprizi
Askere bayram sürprizi Genelkurmay Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Suriye sınırındaki 3. Hudut Tabur Komutanlığında vatani görevini yapan iki askeri, nöbet tuttukları gözetleme kulesinde aileleriyle buluşturdu.
29.09.2021 Gündem
‘Şah operasyonu hatalar zinciri’
‘Şah operasyonu hatalar zinciri’ Süleyman Şah operasyonunda şehit olan Muhabere Başçavuş Avcı’nın ailesi, reddi hâkim talebinde bulundu, avukat operasyonun hatalar zinciri olduğunu iddia etti Süleyman Şah Saygı Karakolu’na, 21 Şubat gecesi düzenlenen operasyon sırasında şehit düşen Muhabere Başçavuş Halit Avcı’nın ölümüne ilişkin Diyarbakır 7’nci Kolordu Komutanlığı Askeri Mahkemesi’nde devam eden davada Avcı ailesinin avukatı Mehmet Erkan Akkuş, reddi hâkim talebinde bulundu...
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay Başkanı mesaisine başlıyor
Genelkurmay Başkanı mesaisine başlıyor Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in, 15 günlük istirahati sona erdi. Özel'in bugün görevinin başına dönmesi bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Necdet Özel 'Süleyman Şah'ta
Necdet Özel 'Süleyman Şah'ta Orgeneral Necdet Özel, Eşme'ye taşınan Süleyman Şah karakolunu ziyaret etti.
29.09.2021 Gündem
TSK’dan ‘Eşme ruhu’  yorumuna sert tepki
TSK’dan ‘Eşme ruhu’ yorumuna sert tepki Öcalan’ın Süleyman Şah operasyonunu kastedip ‘Eşme ruhu’ ifadesi kullanması üzerine yapılan “PKK’yla işbirliği olmuş” yorumuna Genelkurmay tepki gösterdi: “Muhatabımız olmadı, olmayacak” Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Diyarbakır’daki Nevruz’da okunan mektubunda, “Eşme ruhu” ifadesini kullanarak, Süleyman Şah Operasyonu’nda Türk Silahlı Kuvvetleri’ni (TSK), PYD’nin desteklediğini ima eden Abdullah Öcalan’ın sözleri ile ilgili yorumların ve bu yakıştırmayı yapanların şiddetle kınandığı vurgulandı...
29.09.2021 Gündem
TSK'dan Öcalan'ın mektubuyla ilgili flaş açıklama
TSK'dan Öcalan'ın mektubuyla ilgili flaş açıklama Abdullah Öcalan'ın Nevruz mesajındaki 'Eşme ruhu' vurgusu kulislerde Süleyman Şah operasyonu "PYD, PKK işbirliği yaptı" yorumlarına neden oldu. TSK bunun üzerine 3 maddelik bir açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
MHP'de kurultay günü!
MHP'de kurultay günü! MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli, 1149 oyla yeniden Genel Başkanlığa seçildi.
29.09.2021 Gündem
9 saatlik 2’nci Beştepe mesaisi
9 saatlik 2’nci Beştepe mesaisi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılan ikinci toplantıda, komutanlar Süleyman Şah operasyonu ve üst üste düşen F-4’lerle ilgili brifing verdi...
29.09.2021 Gündem
Süleyman Şah’taki endişe dolu 300 gün
Süleyman Şah’taki endişe dolu 300 gün O bordo bereliler ilk kez konuştu...
29.09.2021 Gündem
Esir düştü suçlu bulundu
Esir düştü suçlu bulundu Kilis’te iki ay önce IŞİD tarafından kaçırılan ve 4 gün sonra serbest bırakılan Astsubay Özgür Örs hakkında ‘IŞİD’e mukavemet göstermediği’ gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatıldı. Suçlu bulunursa ordudan atılacak.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın Malatya'ya neden gittiği ortaya çıktı!
Erdoğan'ın Malatya'ya neden gittiği ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şah Fırat' operasyonuna son şeklini vermek için Malatya'ya gitti...
29.09.2021 Gündem
Arınç‘tan IŞİD'e operasyon açıklaması
Arınç‘tan IŞİD'e operasyon açıklaması Bülent Arınç'ın ifadesine göre Mart ayında IŞİD'e kapsamlı bir operasyon düzenlenecek.
29.09.2021 Gündem
YPG bayrağı indirildi!
YPG bayrağı indirildi! Şah Fırat Operasyonu ile tahliye edilen Süleyman Şah ve iki süvarisinin naaşlarının defnedileceği Suriye Eşmesi'ndeki türbe inşaatı hızla sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Akdoğan: Kandil topu patlatmak istiyor!
Akdoğan: Kandil topu patlatmak istiyor! BAŞBAKAN Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ak Parti Altındağ İlçe Danışma toplantısında konuştu. Çözüm sürecinde hükümetin kararlılığının devam ettiğini vurgulayan Akdoğan, "Çözüm sürecini nihayete erdirmekte kararlıyız. Bu dürüstlüğü, iradeyi herkesten görmek istiyoruz. Bu mesele seçim hesaplarına kurban edilecek bir mesele değildir. Bülent beyin dediği gibi top bir süredir HDP’nin sahasında. HDP 4 Şubat’tan beri top çeviriyor. Kandil’de topu patlatmaya çalışıyor. Bakalım ne olacak göreceğiz. Ama hükümet durduğu yerde kararlı bir şekilde dim dik durmaya devam ediyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘YPG’nin bilgisi vardı’ iddiası
‘YPG’nin bilgisi vardı’ iddiası Karayılan, Şah Fırat operasyonunun PYD ile YPG’nin bilgi ve onayı dahilinde yapıldığını öne sürdü...
23.02.2015 Dünya
‘Güvenlik Paketi toplumu tehlikelerden koruyacak’
‘Güvenlik Paketi toplumu tehlikelerden koruyacak’ Arınç, Bakanlar Kurulu’ndan sonra konuştu: “Suriye operasyonu çok başarılı...
29.09.2021 Gündem
Bakanlar Kurulu sonrası Arınç'tan flaş açıklama!
Bakanlar Kurulu sonrası Arınç'tan flaş açıklama! Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Suriye'deki rejim önce 300 binden fazla insanın nasıl kanını döktüğünün, 5 milyondan fazla Suriyelinin topraklarını niçin terk ettiğinin hesabını versin ondan sonra da Türkiye'den bu operasyonun (Şah Fırat) hesabını sorabilecekse yüzü de varsa sorsun, görelim" dedi...
29.09.2021 Gündem
İşte yeniden inşa edilecek Süleyman Şah Türbesi
İşte yeniden inşa edilecek Süleyman Şah Türbesi Suriye Eşmesi'nde yapılacak olan yeni Süleyman Şah Türbesi'nin planlarına ait görseller paylaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu'ndan flaş açıklama
Davutoğlu'ndan flaş açıklama Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin düzenlediği eğitim toplantısında konuştu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Şah Saygı Karakolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman şah saygı karakolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.