Süleyman Şah

Süleyman Şah

Son dakika Süleyman Şah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süleyman Şah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süleyman Şah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Şah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman şah gelişmeleri de dahil olmak üzere 575 süleyman şah haberi bulunmuştur. Tüm süleyman şah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ankara Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Ankara Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ankara Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Ankara antlaşması Fransa ve Ankara hükümeti arasında imzalanmış bir antlaşmadır. Türk ile Fransız cephesinde oluşan faaliyetlerin tamamı Ankara antlaşması ile durdurulmuştur. Bu antlaşma ile Türkiye'nin güney sınırları belirlenmiş oldu. Ankara antlaşması politik kararları içermeyen bir antlaşma olarak geçer. Ancak Ankara antlaşmasının politik kararları daha sonra imzalanan Lozan antlaşmasında belirlenmiş olmuştur.
3.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
Çağrı bey oğlu Süleyman nasıl öldü? Alparslan'ın kardeşi Süleyman Şah nasıl, ne zaman öldü?
Çağrı bey oğlu Süleyman nasıl öldü? Alparslan'ın kardeşi Süleyman Şah nasıl, ne zaman öldü? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Süleyman'ı Korel Cezayirli canlandırıyor. Dizinin bölümleri ilerledikçe izleyicinin meraklı araştırmaları da sürüyor. Peki Alparslan'ın kardeşi Süleyman nasıl öldü?
3.04.2023 Televizyon
5 katlı apartmanda kalorifer kazanı patladı: 6 yaralı
5 katlı apartmanda kalorifer kazanı patladı: 6 yaralı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde apartmanın ısıtma sistemindeki kalorifer kazanının patlaması sonucu 6 kişi yaralandı.
4.12.2022 Yaşam
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 951. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir saldırıya, oyuna, tuzağa tahammülümüz yok. Özgürlüğümüzü hedef alan hiç kimseyi affetmeyeceğiz. Vatanımızı bölmeye çalışan hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.
26.08.2022 Siyaset
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, "2023’e kadar her alanda ve her komşumuzla normalleşme atmosferinin hakim olması samimi arzumuz ve umudumuzdur." açıklamasında bulundu. Bahçeli ayrıca, 'Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir. Bu ülkede yaşayan hiç kimse, kökeni ve mezhebi ne olursa olsun ülkemizin ötekisi veya hasmı değildir.' ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Siyaset
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek?
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili düzenlemenin detayları belli oldu. 5 Temmuz 2022 tarihli Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 sayılı Kanun'da kamuoyunda “öğrenci affı” olarak adlandırılan yasal düzenlemenin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar Yükseköğretim Kurulu tarafından yayımlandı. Peki, Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? Öğrenci affı ile kimler kayıt yaptırabilecek? Öğrenci affı kimleri kapsıyor? Kapatılan okulların öğrencileri aftan yararlanacak mı? İşte Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar…
22.07.2022 Eğitim
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız, tek hedefimiz teröristler. Onlara fırsat vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
9.07.2022 Siyaset
Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti
Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.
8.07.2022 Gündem
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamak zorundayız. Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz" dedi. Sığınmacı konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine inanıyorum. Benim vatan sevgimde sınır namustur anlayışı var" ifadelerini kullandı.  
21.05.2022 Siyaset
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı ile bildirdi, 10 gün içerisinde...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı ile bildirdi, 10 gün içerisinde... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika kararının detaylarını paylaştı. 81 il milli eğitim müdürlüğüne yazı ile bildirildi. Okullarda yeni dönem başladı. Tüm öğrencileri kapsıyor. Covid-19 salgınında normalleşme sürecinin başlamasının ardından okullarda da bazı önlemler gevşetildi. Maske zorunluluğu esnetilirken pozitif öğrencilerin bulunduğu sınıflarda eğitime ara verilmesi ile ilgili kriter de değiştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı, son bilim kurulu kararları neticesinde okullarda uygulanacak koronavirüs önlemlerine ilişkin 2 ayrı rehber yayımladı. Rehberde okullardaki yeni dönem ile ilgili tüm ayrıntılara yer verildi. Dersler en fazla 40 dakika olabilecek. Ayrıca koronavirüs vakası nedeni ile sınıflarda eğitime ara verilmesi dönemi de sona eriyor. Artık sadece temaslı öğrenciler izole edilecek. Ayrıca öğretmen, öğrenci ve personel okul bahçesinde maske takmak zorunda olmayacak. Bakanlık, okullara yeterli sayıda maske temin edecek. Ayrıca, okul içerisinde, ortak alanlarda, sınıflarda, öğretmen odalarında maske atık kutularının bulundurulması ve günlük olarak boşaltılmaları sağlanacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer de yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı'nın yatırımlarına dikkat çekerek, "2022 yılında İstanbulumuza 8.9 milyarlık eğitim yatırımı yapacağız. Milli Eğitim Bakanlığı'nın en büyük bütçesini İstanbul'a ayırdık. Atamalarda da İstanbul'u merkeze aldık" diye konuştu.
8.03.2022 Eğitim
UNESCO listesindeki Divriği Ulu Cami'nin restorasyonu yeniden başlıyor
UNESCO listesindeki Divriği Ulu Cami'nin restorasyonu yeniden başlıyor Sivas'ın Divriği ilçesindeki Selçuklu dönemi yapılarından Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda 2017 yılında başlayan ancak 2 yıl sonra durdurulan restorasyon, yeniden başlıyor. Yaklaşık 60 milyon lira bedelli yeni ihale yapıldığını belirten Vali Salih Ayhan, "800 yıllık bir geçmişi var. Taş işçiliğinde adeta bir zirvedir. 1985 yılında UNESCO Dünya Miras Listesi'ne girmiş bir eserimizdir" dedi.
25.02.2022 Kültür Sanat
Şanlıurfa’da 5 çocuk annesi kadın evinde silahla öldürüldü
Şanlıurfa’da 5 çocuk annesi kadın evinde silahla öldürüldü Şanlıurfa’da 5 çocuk annesi kadın evinde silahla öldürülmüş halde bulundu.
19.01.2022 Yaşam
Kılıçdaroğlu: Ana hedefimiz; cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak
Kılıçdaroğlu: Ana hedefimiz; cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir yüzyılı bitirdik, doğrudur. Büyük acılar yaşadık, doğrudur. Başbakanlar idam edildi, doğrudur. Pırıl pırıl gençler idam edildi, doğrudur. Ama önümüzdeki ikinci yüzyıla ciddi bir hedefle başlıyoruz. Babalarımızın kurduğu Cumhuriyeti ikinci yüzyılda demokrasiyle taçlandıracağız. Ana hedefimiz; cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak" dedi.
7.11.2021 Siyaset
Türk dünyasını heyecanlandıran keşif! Celaleddin Harzemşah'ın mezarı tespit edildi
Türk dünyasını heyecanlandıran keşif! Celaleddin Harzemşah'ın mezarı tespit edildi Doç. Dr. Oktay Bozan, 11. yüzyılda yaklaşık 200 yıl hüküm süren Harzemşahlar Devleti'nin son hükümdarı Celaleddin Harzemşah'ın Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde olduğu belirtilen mezarının yerinin tespit edildiğini iddia etti.
14.10.2021 Kültür Sanat
Suriye'de sıcak gelişme! 5 askeri grup birleşti
Suriye'de sıcak gelişme! 5 askeri grup birleşti Ülkenin kuzeyinde Suriye Milli Ordusu (SMO) çatısı altında faaliyet gösteren 5 askeri grup, Suriye Kurtuluş Cephesi adıyla birleşti.
9.09.2021 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Evlatlarımızın hayatını iki günlük bir sınava mahkum etmenin de adil ve hakkaniyetli bir yanı bize göre yoktur. Gençlerimizi ve ailelerini endişe ve strese sokan yürürlükteki sınav sistemi yeni baştan ele alınmalı; bu kapsamda okul öncesi süreci de hesaba katan bir eğitim ve öğretim modeliyle her evladımızın ilgi alanına uygun üniversite eğitiminin sınavsız temini sağlanmalıdır. Demem odur ki üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır." dedi.
29.06.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Siyasi partileri kapatmak doğru değil
Kılıçdaroğlu: Siyasi partileri kapatmak doğru değil CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Siyasi partileri kapatmak, onları farklı şekillerde topluma tanıtmak ya da terör örgütleriyle onları bağlantılaştırmak asla doğru değil. Varsa böyle bir şey devletin savcısı, hakimi devreye girer; ama bu iş, bir siyasi talimatla yapılırsa o doğru değil" dedi.
22.06.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kılıçdaroğlu açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kılıçdaroğlu açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu gerçek milliyetçi, gerçek vatanseverin kendileri olduğunu söylemiş. Madem gerçek milliyetçi olduğunu söylüyor, o halde gereğini ve gerçeğin sorumluluğunu da bir an önce yapmak zorundadır. FETÖ ve PKK'yla bütün bağlarını keserek işe başlamalıdır. Bu da yetmez, HDP'yle ittifakı bitirdiğini, zilletin batağından derhal çıkacağını duyurmalıdır. Kılıçdaroğlu bunları yaparsa, gelip partimize dahi üye olabilir" dedi.
31.03.2021 Siyaset
Sultan Melikşah nasıl öldü? Melikşah kaç yaşında öldü? Melikşah'tan sonraki sultan kimdir?
Sultan Melikşah nasıl öldü? Melikşah kaç yaşında öldü? Melikşah'tan sonraki sultan kimdir? Büyük Selçuklu hükümdarı Sultan Melikşah Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile internette en çok araştırılan tarihi kişilikler arasında geliyor. Sultan Melikşah döneminde Büyük Selçuklu Devleti en geniş sınırlarına ulaşmış, sınırlar Anadolu'dan Umman'a Kafkasya'dan Hindistan önlerine kadar ulaşmıştı. Sultan Melikşah dönemi Büyük Selçuklu Devleti'nin en parlak dönemi olarak bilinir. Peki, Sultan Melikşah nasıl öldü? Melikşah kaç yaşında öldü? Melikşah'tan sonraki sultan kimdir? Melikşah'ın ölümü ve sonrasında yaşananlar...
29.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan," Evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor." dedi. Erdoğan yeni anayasa vurgusu da yaparak, "Türkiye’nin yeni ve sivil bir Anayasa’yı tartışması, gelişen ve değişen dünya şartlarının kaçınılmaz bir gereğidir." dedi. Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Bakan Soylu'dan başsağlığı ziyareti
Bakan Soylu'dan başsağlığı ziyareti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs nedeniyle eşi Süleyman Şah Gökcan'ı kaybeden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gökcan'a başsağlığı ziyaretinde bulunmak üzere Muğla'ya geldi. Ziyaretin ardından Bakan Soylu, programı kapsamında İzmir'e gitti.
9.12.2020 Gündem
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın eşi hayatını  kaybetti
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın eşi hayatını kaybetti AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın eşi Süleyman Şah Gökcan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
5.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Şah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman şah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.