Steven Spielberg

Steven Spielberg

Son dakika Steven Spielberg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Steven Spielberg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Steven Spielberg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Steven Spielberg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan steven spielberg gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 steven spielberg haberi bulunmuştur. Tüm steven spielberg haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, Kanada Toronto'da hayatını sürdürüyordu fakat otorum süresi doldu. Kanada'ya yeniden vize başvurusu yapmak için Ankara'ya gitti, red cevabı aldı. İstanbul Havalimanı'nda yaşamaya başlayan akademisyen'in yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Gündem
Psişik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Psişik Güç Belirtileri Nelerdir?
Psişik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Psişik Güç Belirtileri Nelerdir? Fransızcaya Antik Yunancadan geçen psişik kelimesi, günümüzde terim olarak kullanılıyor. Metafizik, parapsikoloji ve teoloji gibi bilim dallarında psişik kelimesinin tanımı aynı olsa da farklı şekilde yorumlanmaktadır. Materyalistler ve pozitivistler ise doğaüstü olan tüm olgulara karşı çıktıkları için psişik güçlerin varlığını inkar etmektedir. 
1.02.2024 Sağlık
Dünyaca ünlü film yapımcısı Bonnie Curtis, Türk hayranları ile buluşuyor
Dünyaca ünlü film yapımcısı Bonnie Curtis, Türk hayranları ile buluşuyor Schindler’in Listesi, Er Ryan’ı Kurtarmak, Kayıp Dünya: Jurassic Park, Azınlık Raporu ve birçok gişe rekortmen filmin yapımcılığını üstlenen Hollywood’un dünyaca ünlü yapımcısı Bonnie Curtis, üniversite etkinliğinde Türk hayranları ile bir araya geliyor.
12.05.2023 Kültür Sanat
Mimi Reinhardt, 107 yaşında hayatını kaybetti
Mimi Reinhardt, 107 yaşında hayatını kaybetti Oskar Schindler, yüzlerce Yahudiyi Naziler'den kurtarırken listeyi hazırlayan kişi olan Schindler'in sekreteri Mimi Reinhardt 107 yaşında hayata veda etti.
9.04.2022 Dünya
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel film seçkisi! Kadınların penceresinden dünyayı görmemize olanak sağlayan çok özel 4 film; Mad Max:Fury Road, Erin Brockhovich, The Color Purple ve The Hours, kadınlara özel 4 farklı seansta ücretsiz rezervasyon sistemi ile gösterilecek. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
6.03.2022 Kültür Sanat
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Hikaye anlatıcılığında ‘sanal gerçeklik’ devri
Hikaye anlatıcılığında ‘sanal gerçeklik’ devri Hollywood ve oyun dünyasının önemli görsel efekt uzmanlarından Benjamin Radcliffe, Simülasyon Sistemlerinde Güncel Animasyon Uygulamaları webinar’ında önemli açıklamalarda bulundu.
25.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Ünlü yönetmen Richard Donner hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Richard Donner hayatını kaybetti "Superman" ve "The Goonies" gibi çok sayıda gişe rekoru kıran Hollywood filminin yönetmeni Richard Donner, 91 yaşında hayata veda etti. Donner, kariyerini 2006 yılında "16 Blocks" ile noktalamıştı.
6.07.2021 Dünya
ABD'nin en büyük dolandırıcısı Bernie Madoff hayatını kaybetti
ABD'nin en büyük dolandırıcısı Bernie Madoff hayatını kaybetti ABD’nin en büyük mali dolandırıcısı olarak kabul edilen Bernie Madoff’un cezaevinde hayatını kaybettiği açıklandı. Dünyanın en büyük ponzi saadet zinciri şebekesini kuran ve yaklaşık 17,5 milyar dolarlık vurgun yapan Bernie Madoff'un, 82 yaşında öldüğü belirtildi.
14.04.2021 Dünya
Ünlü aktör Ansel Elgort, kız çocuğunu taciz etti
Ünlü aktör Ansel Elgort, kız çocuğunu taciz etti ABD’li ünlü aktör Ansel Elgort, 17 yaşındaki bir kıza yönelik cinsel taciz nedeniyle suçlanıyor.
20.06.2020 Dünya
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
Steven Spielberg'in kızı Mikaela Spielberg yetişkin film yıldızı oldu
Steven Spielberg'in kızı Mikaela Spielberg yetişkin film yıldızı oldu Steven Spielberg'in evlatlık kızı Mikaela yetişkin film yıldızı oldu. 23 yaşındaki genç kız verdiği röportajda, ailesine yeni projelerinden bahsettiğini ve babası başta olmak üzere herkesin desteklediğini belirtti.
20.02.2020 Dünya
Ünlü oyuncu Lynn Cohen hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Lynn Cohen hayatını kaybetti Efsane dizi Sex and the City'de yer alan ve birçok Hollywood yapımında adından söz ettiren Lynn Cohen 86 yaşında hayatını kaybetti.
16.02.2020 Dünya
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir?  Catherina-Zeta Jones kaç yaşında?
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? Evliliklerinin 20’nci yılını kutlamak için dünya turu kapsamında çocuklarıyla Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Catherina-Zeta Jones ve Michael Douglas, İstanbul’da Boğaz keyfi yaptı. Önceki gün Güney Afrika’dan İstanbul’a gelen ikili, dün sabah erken saatlerde Nişantaşı’nda konakladıkları otelden gizlice çıktı. Peki Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? İşte detaylar…
5.01.2020 Gündem
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi!
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi! İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında yer alan Madame Tussauds İstanbul, farklı kültür ve medeniyetlerin tarih, sanat, bilim, politika, spor ve eğlence dünyasından onlarca yıldızının balmumu figürüyle ziyaretçileri karşılıyor.
23.12.2019 Kültür Sanat
Bir gecede 3,8 milyar dolarlık serveti oldu!
Bir gecede 3,8 milyar dolarlık serveti oldu! Hong Konglu bir aile, ABD'de Pensilvanya Üniversitesi'nden yeni mezun olan 24 yaşındaki oğullarına hediye olarak şirketlerinin 3,88 milyar dolarlık hissesini devretti.
25.10.2019 Dünya
Kimse yapamadı Trump yapıyor
Kimse yapamadı Trump yapıyor ABD lideri Donald Trump, Florida’da 17 kişiyi öldüren okul saldırganının kullandığı seri ateş düzeneğinin yasaklanması için harekete geçti
21.02.2018 Dünya
'Indiana Jones' serisi Pratt ile geri dönüyor!
'Indiana Jones' serisi Pratt ile geri dönüyor! ABD'li usta yönetmen Steven Spielberg, sonuncusu 2008 yılında vizyona giren meşhur arkeolog 'Indiana Jones'un maceralarını anlatan serinin son filmi için kolları sıvadı.
22.01.2018 Kültür Sanat
Lübnan o filmi yasakladı
Lübnan o filmi yasakladı Steven Spielberg'ün yönetmenliğini üstlendiği The Post filmi Lübnan'da yasaklandı.
16.01.2018 Dünya
Her zevke uygun film var
Her zevke uygun film var Bu hafta vizyona ikisi yerli 7 film giriyor. The Post haftanın en iddialı yapımı. Deliha 2 ise komediseverlere göre. İşte öne çıkanlar
12.01.2018 Arşiv
Ünlü yönetmen Tobe Hooper hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Tobe Hooper hayatını kaybetti Korku filmlerinin efsanevi yönetmeni Tobe Hooper, 74 yaşında hayatını kaybetti. Hooper, Teksas Testere Katliamı filmini ile dünya çapında üne kavuşmuştu.
27.08.2017 Dünya
Tek hedef üçüncü şampiyonluk
Tek hedef üçüncü şampiyonluk Beşiktaşlı futbolcular Ryan Babel ve Atiba Hutchinson, takım olarak üçüncü şampiyonluğu istediklerini söyledi.
14.07.2017 Beşiktaş
İki usta aynı filmde
İki usta aynı filmde Hollywood’un iki Oscar’lı oyuncusu Meryl Streep ve Tom Hanks, yönetmen Steven Spielberg’in yeni filmi ‘The Post’ta rol alacak.
8.03.2017 Magazin
Meryl Streep ve Tom Hanks ilk kez aynı filmde
Meryl Streep ve Tom Hanks ilk kez aynı filmde Hollywood’un iki Oscar’lı oyuncusu Meryl Streep ve Tom Hanks, Steven Spielberg’in yeni filmi The Post'ta bir araya geliyor.
8.03.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Steven Spielberg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki steven spielberg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.