Tom Hanks

Tom Hanks

Son dakika Tom Hanks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tom Hanks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tom Hanks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tom Hanks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tom hanks gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 tom hanks haberi bulunmuştur. Tüm tom hanks haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, Kanada Toronto'da hayatını sürdürüyordu fakat otorum süresi doldu. Kanada'ya yeniden vize başvurusu yapmak için Ankara'ya gitti, red cevabı aldı. İstanbul Havalimanı'nda yaşamaya başlayan akademisyen'in yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Gündem
Denizde 3 ay sonra mucize kurtuluş! Hayatta kalmak için yapmaya mecbur kaldı
Denizde 3 ay sonra mucize kurtuluş! Hayatta kalmak için yapmaya mecbur kaldı Denizde filmlere konu olacak bir kurtuluş yaşandı. Avustralyalı balıkçı Tim Shaddock ve köpeği Bella, fırtına nedeniyle teknelerinde mahsur kalmıştı. 3 aydır haber alınamayan adam ve köpeği sağ salim bulundu. Shaddock'un hayatta kalabilmek için başvurduğu yöntem dikkat çekti.
16.07.2023 Gündem
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi!
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi! Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Babacan dünyaca ünlü birçok aktöre sesiyle hayat vermişti. 63 yaşında hayatını kaybeden Babacan Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt, Tom Cruise, Alec Baldwin gibi oyuncuların seslendirmelerini yapmıştı. Peki, Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungun Babacan hastalığı neydi? Sungun Babacan neden öldü? İşte Sungur Babacan’ın biyografisi!
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı Sungun Babacan 64 yaşında hayatını kaybetti.
6.08.2022 Yaşam
Ünlü oyuncu Peter Scolari yaşamını yitirdi
Ünlü oyuncu Peter Scolari yaşamını yitirdi Hollywood sinemasının en önemli karakterlerinden ünlü oyuncu Peter Scolari 66 yaşında hayatını kaybetti.
23.10.2021 Dünya
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu!
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu! Dünyaca ünlü kült çizgi film Simpsons kehanetleriyLe olay yaratmaya devam ediyor. Beyrut patlamasının ardından binlerce kişi sosyal medyada dizideki patlama görüntülerini paylaşmaya başladı. Peki, Simpsons dizisi Beyrut patlamasını da bildi mi? Simpson kehanetleri gerçek mi oldu? Simpsons neleri bildi? İşte Simpsons gelecek tahminleri...
5.08.2020 Gündem
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor? Wayfair iddialarının ardından, adrenochrome konusu da ülke gündemi arasındaki yerini aldı. ABD'li oyuncu Sandra Bullock'un çocuk derisinden elde edilen güzellik sırrını ifşa etmesinin ardından gündeme gelen konu, Wayfair skandalı sonrası yeniden tartışılmaya başlandı. Peki, Adrenochrome nedir? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
13.07.2020 Gündem
Film gerçek oldu! Corona virüs salgınında mahsur kalan Alman 54 gündür havalimanında yaşıyor
Film gerçek oldu! Corona virüs salgınında mahsur kalan Alman 54 gündür havalimanında yaşıyor Alman vatandaşı 40 yaşındaki Edgard Ziebat, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını engellemek amacıyla Hindistan'ın uluslararası uçuşları askıya alması ile 18 Mart'tan bu yana Yeni Delhi'deki Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nda yaşıyor.
11.05.2020 Dünya
Corona virüsü yenen Tom Hanks ilk kez ekranda
Corona virüsü yenen Tom Hanks ilk kez ekranda Corona virüsü yenen dünyaca ünlü ABD'li aktör Tom Hanks, Saturday Night Live (SNL) adlı komedi programının sunuculuğunu üstlendi. Programı evinden sunan 63 yaşındaki oyuncu, 11 Mart'tan bu yana ilk kez eşofman dışında bir kıyafet giydiğini açıkladı.
13.04.2020 Magazin
Tom Hanks ve eşi Rita Wilson hastaneden taburcu oldu!
Tom Hanks ve eşi Rita Wilson hastaneden taburcu oldu! Geçtiğimizi Perşembe corona virüse yakalandıklarını açıklayan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, tedavi sonrası hastaneden ayrıldı. Çift, Avustralya’da kiraladıkları bir evde kendilerini karantinaya aldı.
17.03.2020 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı Dünyaca ünlü oyuncu Idris Elba, Twitter'dan yaptığı açıklamada corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Idris Elba, 'Panik yapmayın' dedi. Öte yandan Tom Hanks ve eşi de pozitif çıkmıştı.
17.03.2020 Magazin
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi corona virüse yakalandı
Ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi corona virüse yakalandı Dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla koronavirüse yakalandığını duyurdu.
12.03.2020 Magazin
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri?
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri? Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılında Los Angeles’ta verilmeye başlanan Oscar ödülleri, bu yıl 92. Kez düzenlenecek.
13.01.2020 Gündem
Altın Küre (Golden Globe) kazananları (2019) belli oldu! Kimler Altın Küre aldı?
Altın Küre (Golden Globe) kazananları (2019) belli oldu! Kimler Altın Küre aldı? 77. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri gecesinde ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl 77'nci kez düzenlenen tören ABD'nin Los Angeles kentindeki Beverly Hilton'da gerçekleşti. Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association) tarafından verilen ödüllerin dağıtıldığı gece çok sayıda ünlüyü de konuk ediyor. Törenin sunuculuğunu Ricky Gervais üstlendi. Peki, Altın Küre kazanları kimler oldu?
6.01.2020 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncu ailesiyle birlikte Yunan vatandaşı oldu!
Dünyaca ünlü oyuncu ailesiyle birlikte Yunan vatandaşı oldu! ABD’li ünlü oyuncu Tom Hanks, eşi Rita Wilson ve 2 çocuğu Yunan vatandaşlığına kabul edildi.
31.12.2019 Magazin
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi Dünyaca ünlü yazar ve insan davranış uzmanı Dr. John Demartini, başarılı olmanın sırlarını anlattı.
25.05.2022 Sağlık
Çocuk yıldız Mya Lecia Naylor hayatını kaybetti
Çocuk yıldız Mya Lecia Naylor hayatını kaybetti Çocuk yaşta şöhrete kavuşan oyuncu Mya Lecia Naylor, henüz 16 yaşında hayata veda etti.
18.04.2019 Magazin
Fotoşok!
Fotoşok! Hollywood özel sayısı hazırlayan ve kapağında dünyaca ünlü 12 isme yer veren Vanity Fair dergisi, ilginç bir photoshop skandalına imza attı
26.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tom Hanks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tom hanks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.